E'o me !T-MAC je napisao/la:hoce ko u avatar i potpis na jedno 14 dana nosenja
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
ajd valja..samo avatar..remi nikom nistaRaul_64 je napisao/la:avatar samo ?T-MAC je napisao/la:hoce ko u avatar i potpis na jedno 14 dana nosenja
remi nista -.-
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- adriano_leite
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:´ta ti je napravit novi account?tech je napisao/la:Jao veceras ce biti svađe, ujedanja, provokacija i banova na sve strane - kako god da se završi![]()
Teška noc ocekuje moderatore
veceras @Portiljo 4 bana brat,bratu dok ne krene spavat
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- raul-zakon
- Kontakt:
Cruyff: Xavi, Iniesta or Guardiola would not have made it at any other team but Barcelona
The Dutch supremo has stated that smaller players have a role to play at Camp Nou, and is of the opinion than keeping possession is more important than physical approach
Apr 21, 2012 9:00:00 AM
Johan Cruyff has stated that the likes of Xavi, Andres Iniesta and Pep Guardiola would not have made it at any clubs other than Barcelona due to their size.
Cruyff is of the opinion that the Camp Nou mentality has turned a number of smaller players into stars of the modern game.
"Many would have said, even before adulthood, 'you are not big enough and strong enough to turn you into footballers'. They [Xavi, Iniesta and Guardiola] may even not had an opportunity to participate," he told L'Equipe.
"Guardiola was physically very weak. However, I promoted him to the first team. From there on Barca coaches began to understand that what mattered was the ball.
"What I like about him is that he sees things before others. Who would have thought that Javier Mascherano could play in central defense?"
Cruyff concluded by retelling a story of his special relationship with former Blaugrana forward Romario.
"Once he came to ask if he could take two days off training to return to Brazil; there must have been a carnival in Rio de Janeiro. I said, 'if you score two goals tomorrow, I will give you two more days of rest than the others from the team'.
"The next day he scored his second goal after 20 minutes of play and immediately gestured that he wanted to go.
"He said, 'coach, my plane leaves in less than an hour’, and I let him travel to Brazil, fulfilling my part of the deal," Cruyff concluded.
To ti ja pričam godinama...
The Dutch supremo has stated that smaller players have a role to play at Camp Nou, and is of the opinion than keeping possession is more important than physical approach
Apr 21, 2012 9:00:00 AM
Johan Cruyff has stated that the likes of Xavi, Andres Iniesta and Pep Guardiola would not have made it at any clubs other than Barcelona due to their size.
Cruyff is of the opinion that the Camp Nou mentality has turned a number of smaller players into stars of the modern game.
"Many would have said, even before adulthood, 'you are not big enough and strong enough to turn you into footballers'. They [Xavi, Iniesta and Guardiola] may even not had an opportunity to participate," he told L'Equipe.
"Guardiola was physically very weak. However, I promoted him to the first team. From there on Barca coaches began to understand that what mattered was the ball.
"What I like about him is that he sees things before others. Who would have thought that Javier Mascherano could play in central defense?"
Cruyff concluded by retelling a story of his special relationship with former Blaugrana forward Romario.
"Once he came to ask if he could take two days off training to return to Brazil; there must have been a carnival in Rio de Janeiro. I said, 'if you score two goals tomorrow, I will give you two more days of rest than the others from the team'.
"The next day he scored his second goal after 20 minutes of play and immediately gestured that he wanted to go.
"He said, 'coach, my plane leaves in less than an hour’, and I let him travel to Brazil, fulfilling my part of the deal," Cruyff concluded.
To ti ja pričam godinama...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da neće biti teških riječi upućenih forumašima iz suprotnog tabora. Zajebancija je poželjna, ali molio bih vas da psovke, uvrede i ostale stvari koje ne priliče jednom forumašu, izostavite i uspješnijem iz ovog duela ipak čestitate (ma kako vam to teško padalo).
Nema smisla da sutra ovdje bude samo par ljudi, a da ostali budu u onom autobusu za Banoviće.
Nema smisla da sutra ovdje bude samo par ljudi, a da ostali budu u onom autobusu za Banoviće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada bi se moglo kako u Banovicima ostati i tamo raditi bez prisustva organa javnog reda i mira, niko nikada ne bi ni zelio da se vrati iz Banovica hahahahahaha. Bila bi to putovanja uz kupovinu karata u jednom pravcuMonolog je napisao/la:Nadam se da neće biti teških riječi upućenih forumašima iz suprotnog tabora. Zajebancija je poželjna, ali molio bih vas da psovke, uvrede i ostale stvari koje ne priliče jednom forumašu, izostavite i uspješnijem iz ovog duela ipak čestitate (ma kako vam to teško padalo).
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tello.
Rekoh već, mlađa verzija Walcotta i to je to. Ima brzinu iiii to bi bilo to.
Real dobro stoji na terenu, i "čitaju" ono što će Alves i ostatak ekipe uraditi. Odlično reaguju na te povratne pasove, jer su ih par presjekli (posebno bolan za Barcelonu je mogao biti onaj pas Busquetsa za "sendvičiranog" Iniestu).
Mislim da je Pepe prestrogo dobio karton, al' valjda neće na kraju fasovati crveni pa da se to vuče po konferencijama za štampu ili forumu.
Barcelona imala par dobrih akcija, a najbolju je zapucao Xavi. Ono je šteta što nije ušlo, bilo bi to za oko lijep gol. Druga stvar je što ne bi odgovarao Realovim navijačima.
Uglavnom, nadam se još boljem 2. poluvremenu, otvorenijem i "neopreznijem". Nešto nisam navikao na "šahovske partije" kada su Real i Barcelona u pitanju.
Rekoh već, mlađa verzija Walcotta i to je to. Ima brzinu iiii to bi bilo to.
Real dobro stoji na terenu, i "čitaju" ono što će Alves i ostatak ekipe uraditi. Odlično reaguju na te povratne pasove, jer su ih par presjekli (posebno bolan za Barcelonu je mogao biti onaj pas Busquetsa za "sendvičiranog" Iniestu).
Mislim da je Pepe prestrogo dobio karton, al' valjda neće na kraju fasovati crveni pa da se to vuče po konferencijama za štampu ili forumu.
Barcelona imala par dobrih akcija, a najbolju je zapucao Xavi. Ono je šteta što nije ušlo, bilo bi to za oko lijep gol. Druga stvar je što ne bi odgovarao Realovim navijačima.
Uglavnom, nadam se još boljem 2. poluvremenu, otvorenijem i "neopreznijem". Nešto nisam navikao na "šahovske partije" kada su Real i Barcelona u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Invincibles
- Kontakt:
Nadam se da je sad vidljivo pojedinim,kako se nakon sudijskih gresaka,i dosadasnji andjeli pretvaraju u obicne morbide...Iniesta udara Di Mariu cini mi se i to ofirno ono sa ledja,a Xavi simbol fair-playa skace sa 3 metra Pepeu na koljeno...
Kad se igra dobro i kad sudije ne seru,onda su svi mirni,a Pepe(mada je on provjereni mentol) i co.su prgave seljacine,a sad kad Barcu i ne sluzi lopta,a ni sudije, stvari su se okrenule...
EDIT:Zaboravio sam spomenut' i najveceg padavicara,a ujedno i najveceg "prgavca"-Dani Monkey Alves...
Kad se igra dobro i kad sudije ne seru,onda su svi mirni,a Pepe(mada je on provjereni mentol) i co.su prgave seljacine,a sad kad Barcu i ne sluzi lopta,a ni sudije, stvari su se okrenule...
EDIT:Zaboravio sam spomenut' i najveceg padavicara,a ujedno i najveceg "prgavca"-Dani Monkey Alves...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Ronaldo je nadmašio Younga 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
E ti s kojim opklade pade..
a imao si 1x
14 dana,ovog maestra da ti vidim.

a imao si 1x

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Invincibles
- Kontakt:
Frajer ga nije pipn'o...Jedino ako se u onom vratolomnom padu nije samoozlijedio...JTS je napisao/la:Ronaldo je nadmašio Younga
btw.sta ono bi na kraju?Kako onu uspjede promasit il' sta je vec bilo,nisu ponovili?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
hahahaha..evo ide odma na avatarRaul_64 je napisao/la:E ti s kojim opklade pade..
a imao si 1x![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Samo za druga mandraxa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje mu nadje obojicu hahahahhaha. Mandrax ti posta pravi navijac R. MandrilaLBJ MVP je napisao/la:
Samo za druga mandraxa![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Opet Mourinho malo šaketa ... taktički je uništio guardiolu, Barcelona nemoćna, Messijevih čitavih 0 šuteva govori sve ... Barcelona ove godine osvaja Zlatni Digitron, najveći procenat posjeda lopte i dodavanja i tako tih sporednih stvari, prvo ih Chelsea nasukao , pa onda Real potopio, a nije nemoguće i da u uzvratu Čelzi ne primi gol.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Genghis,
Je'no pitanje pošto mi sad iskoči nešto na fb-u, ako smijem? Postoji li 1% mogućnosti da si ti El. Ti? (stavio bih inicijale, al' pomislili bi ljudi da te zajebavam
)
Je'no pitanje pošto mi sad iskoči nešto na fb-u, ako smijem? Postoji li 1% mogućnosti da si ti El. Ti? (stavio bih inicijale, al' pomislili bi ljudi da te zajebavam
Ja sam tajMonolog je napisao/la:@Genghis,
Je'no pitanje pošto mi sad iskoči nešto na fb-u, ako smijem? Postoji li 1% mogućnosti da si ti El. Ti? (stavio bih inicijale, al' pomislili bi ljudi da te zajebavam)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nisam bio siguran, al' sam sabr'o 2 i 2.
Avatar (trance fazon or sth. like that) + Doboj + Vettel + Jose.
Večeras smijemo malo opušteno pisati na ovoj temi, ipak nije bilo sudijske nepravde i udaranja na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.