FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

siłenT.
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la siłenT. » 21 apr 2012, 22:03

Veoma loša partija Barçe, te moram priznati kako nas je RMA u svakom segmentu igre zasluženo pobijedio. Zadnja linija na čelu sa Valdesom je izgledala tragikomično, te ove loše procjene našeg vratara su nas i koštale ovog poraza u El Clásicu. Okrećemo se CL i Copa del Reyu i nadam se kako ćemo preostala dva trofeja osvojiti.

Madriđanima čestitam na pobjedi i tituli prvaka Primere!
Ese portugués, hijo puta és!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 apr 2012, 22:04

DesimaL je napisao/la:Sramota :oops:
Messi katastrofa jednostavno trcao samo kada je imao loptu.Po meni najbolji igrac je bio Sergio Busquets.Alexis jos jednom pokazao svoju klasu.
Da je imao imalo podrske bio bi duplo bolji.
Iniesta i Xavi najlosiji po meni uz Pepa guardiolu. :D

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 apr 2012, 22:04

kolonija je napisao/la:sramota za jedan klub kao real da ovako igra pa stvarno kao da igra neka ekipa za opstanak tako je real igrao sramota
sramota ili ne, real uze titulu na sred camp noua
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2012, 22:07

LBJ MVP je napisao/la:Ej,imali ste više pasova :lol:
I nemoj zaboraviti da je posjed lopte valjda bio na nasoj strani :lol:...

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 21 apr 2012, 22:09

steta za utakmicu,al samo ne treba klonut duhom,ipak Barcelonu ocekuje po meni sad vaznija utakmica,samo se bojim da neki igraci nisu ispali iz forme,tu prije svega mislim na Iniestu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2012, 22:10

Barsina igra je pročitana pa vi pričajte šta hoćete.

Pusti ih nek se dodaju, postavi discplinovano odbranu i vezni red ispred gola na 20 30 metara u pusti ih da se dodaju do mile volje, često se to očitovalo ove sezone, a evo sad i 2 utakmice za redom.

Real je čak imo' i bolje šanse iako su imali posjed lopte ne više od 25-30%, što dovoljno govori o neumornom dodavanju barsinih igrača.

Da ne pričam o skok igri, pa yebemu miša jednom će ti jednostavno zatrebat neko ko može skočit, a ne ovako nemaš kako treba igrač viš 175 cenata.

jednostavno su nadmudreni večeras totalno, naravno igra tu ulogu i taj sastav barse al ne toliko, i nekako mi je zapalo za oči to psihičko padanje u zadnju 15 20 minuta.
samo jedan gol zaostatka a oni nemaju "snage" da krenu naprijed, čudno od najbolje svjetske ekipe.
Vođa zna.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 apr 2012, 22:11

Sta reci za Guardiolu i njegove zakurac rotacije.
Cuj Tello u prvoj :lol: :lol: . Pa koliko god onaj Pedro los bio ne moze biti gori od ovog u ovakvom vaznom mecu.
I nisu igraci krivi za ovu izgubljenu titulu nego sam Guardiola i njegovo drkanje sa sastavom i formacijom.

Sta reci za majmuna Valdesa ? Koliko god nas levatic puta spasio vise nas je puta sjebo i apsolutno zasluzeno je lik dobio taj epitet.

Pujdo vise ne moze igrati u prvoj, jbg godine, lik je vise puta usro nego sto je spasio.

Thiago me apsolutno iznenadio u drugom poluvremenu, lik je bio apsolutno najbolji.

Messi, Iniesta i Xavi katastrofalni, pogotovo ovaj zadnji, potpuno je bezidejno djelovao citav mec.

Vjerovatno ce ispasti da je ove odmarao za Chelseu, jer ruku na srce, bolje je ganjati LP gdje sve zavisi od njih samih nego se pouzdati na Bilbao ili mrtvu Sevillu.
Ali ako je igrao na tu kartu i na kraju ispadnu od chelsea onda ga treba lijepo fino ****.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 apr 2012, 22:13

enobarca je napisao/la:
I nemoj zaboraviti da je posjed lopte valjda bio na nasoj strani :lol:...
Ajde ba igrali ste s igračem manje :lol: Messi ostao u svlačionici :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2012, 22:13

Mozda i u ovome porazu ima nesto dobro, sad znaju da im je preostala samo LP-a(kup ne racunam, je*o to) i sad bi u utorak trebali "izginuti" na terenu...Ali ipak, mozda ovaj poraz ostavi traga na igracima pa bude potpuno suprotno...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2012, 22:16

LBJ MVP je napisao/la:Ajde ba igrali ste s igračem manje :lol: Messi ostao u svlačionici :mrgreen:
Ma cuvaju ga za Chelsea :mrgreen: ...A kad pogledas Valdesa dobijes dojam da bi panj bolje branio, i to nas dovodi do zakljucka da nismo imali ni golmana, znaci dva igraca manje... :D

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 21 apr 2012, 22:20

enobarca je napisao/la:Mozda i u ovome porazu ima nesto dobro, sad znaju da im je preostala samo LP-a(kup ne racunam, je*o to) i sad bi u utorak trebali "izginuti" na terenu...Ali ipak, mozda ovaj poraz ostavi traga na igracima pa bude potpuno suprotno...
nesto ce od tog garant da bude :)
jedini covjek koji moze da syebe Barcu je JM,Real je znao sta hoce i kako da dodje do toga...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 apr 2012, 22:20

Čuj pročitali im igru, a ljudi od postojanja igraju isti fudbal :lol:
Može samo doći do zasićenja igrača, pa do smjene generacije.

Kao npr. prošla generacija (Deco, Eto'o, Ronaldinho, Larsson), a dođoše (Xavi, Inesta, Messi, Abidal, Alves)..

Uvijek dođe do zasićenja, zato su doveli Cesca, Alexisa, ubacili Tella i Cuencu u prvi tim ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 apr 2012, 22:21

Ma ljudi realno gledano da je Barca kojim slucajem osvojila prvenstvo nakon onolikog minusa ,mislim da bi cijeli Madrid izvrsio samoubojstvo bombom kasikarom, jednostavno Real ovo nije smjeo izgubiti! Barca je igrala ispod svoji mogucnosti, vidjecete to u LP 100%! 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 21 apr 2012, 22:22

JTS je napisao/la:Čuj pročitali im igru, a ljudi od postojanja igraju isti fudbal :lol:
Može samo doći do zasićenja igrača, pa do smjene generacije.

Kao npr. prošla generacija (Deco, Eto'o, Ronaldinho, Larsson), a dođoše (Xavi, Inesta, Messi, Abidal, Alves)..

Uvijek dođe do zasićenja, zato su doveli Cesca, Alexisa, ubacili Tella i Cuencu u prvi tim ..
Jesi li ti svjestan koliko si smjesan ?? Ajd izbrisi komentar da ti se raja ne smiju molim te ..
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 apr 2012, 22:22

:lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 apr 2012, 22:22

da mi je da dodjem ovdje nakon jedne tekme barce a da ne moram psovati sve zivo moronu na golu :roll:

iako prodjemo u finale lp, molite boga da tamo ne prodje i real. Realno, ljudi su bolji triput ;)
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 21 apr 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 apr 2012, 22:22

Guardiola se veceras posrao po kompletnoj sezoni. Jos ono, kvalitetno, ko da se natrpo graha pa zalio sokom od kruske.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 21 apr 2012, 22:25

Ajmo sada realno...Jestel vi ovdje prije nekoliko mjeseci poredili Valdesa sa Casillasom??
:|
Sretno zmajevi!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2012, 22:26

Zasićenje da, al' kad igraš protiv Reala, to ne postoji. ;)

Mislim da je neumjesno izvlačiti se na ovo. Ok, polako se ono planira budućnost (qrac polako, ide to dosta brzo), ali kada igraju Barcelona i Real, tu zasićenje ne postoji. Ideš u kost; ideš s ciljem da pobijediš, da poniziš. Ideš s ciljem da pokažeš svijetu koliko vrijediš ti, a koliko oni.

O pročitanoj Barceloni ne bih pisao. Zašto? Zato što to nema smisla. Ako neko misli da ih je Chelsea pročitao, onda nek' pogledaju tu utakmicu i prebroje promašene zicere. Večeras? Osim zicera Xavija i one sjajne prilike Tella, Barcelona nije napravila nešto vrijedno spomena. Pročitana u cjelosti? Ne znam da li je ikad išta skrivano, pa da se "tek sad" pročita. Ali da je nadigrana - to jeste.

Imadoh keca na kladari (vjerovao sam u pobjedu Barcelone i nadao se Hičkokovoj završnici), ali nije mi krivo što je ovako ispalo. :mrgreen: Uživaću u sljedećim stvarima:
1. Čitanju kako je igra Barcelone pročitana
2. Transfer rokovima i korjenitim promjenama u sastavu
3. S*anju po Guardioli, Messiju i ostalim
4. Romarijovom izgovoru kojeg će temeljiti (pretpostavljam) na kukavičluku ili zasićenosti

I, drago mi je što nema provokacija. :lol: Majke mi, sve više vjerujem u kraj svijeta 21.12.2012. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

siłenT.
Kontakt:

Post Postao/la siłenT. » 21 apr 2012, 22:27

Do kada ćemo trpiti ove greške Valdesa na golu? Meni lično Victor je jedan od dražih igrača u Barçi, al' ove njegove greške postaju kobne za našu momčad. Nadam se kako ćemo u narednoj sezoni tražiti novo rješenja na golu jer ovako više ne može. I u prošlom El Clásicu je pogriješio (Benzema), ali smo ipak došli do pobjede.

Vjerovao sam u ovu taktiku Pepa, al' nažalost Tello & Thiago su suviše mladi za ovako važan meč.
Ese portugués, hijo puta és!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.