jel' to provaljuješ ?Fkr.87 je napisao/la:Znaci na nama je da vam prekinemo niz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
katastrofa, nigdje veze, čekžlo sudija nije navlačio frajer ne zna , nama mahou BL onaj ofside preko centra, veceras maho 2 offside u nasu korist, prvi nije bio 100 % , u drugom pol. maho bektriću offside, nigdje veze. možemo pričati šta hoćemo, ali sa ovakvom igrom (ekipom) ne trebamo ni ići u pretkola LP jer ćemo se opet obrukati. I na kraju da dodam da nije razlog ni Barsa-Real, ni bilo šta osim nikakve igre što nema više gledalaca na tribinama., pa danas 2 dupla pasa nisu bila. po meni Borac je zaslužio barem bod, ali eto sreća...
dobro ba @bagrcavi, vidiš da se momak šali, polako
DUPLU MAJSTORE!
DUPLU MAJSTORE!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Kladimo ?bagrcavi je napisao/la:jel' to provaljuješ ?Fkr.87 je napisao/la:Znaci na nama je da vam prekinemo niz
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala komsije
Iskreno i vi ste tanki vile su vas pronosale veceras, onaj Kvesic je strasan igrac
Iskreno i vi ste tanki vile su vas pronosale veceras, onaj Kvesic je strasan igrac
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Glupost... zaluzena nasa pobjeda igra nije bila na nivou, al' opet to dalje govori koliko smo jaki pa da i kad ne igramo na nivou dobijamo ekipe iz vrha...Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala komsije![]()
buraz ako Sloboda pobjedi Želju, ja ti dam svoj fb i traži šta hoćeš od meneFkr.87 je napisao/la:Kladimo ?bagrcavi je napisao/la:jel' to provaljuješ ?Fkr.87 je napisao/la:Znaci na nama je da vam prekinemo niz
Samo nemojte i prije utakmice reći, ma Želji će sudije pomagati, i slično.Ili ako izgubite plakati, Ivica im namjestiooooo aaaaaa, i tako te priče.
još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 apr 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
djes se kladit s fukaromFkr.87 je napisao/la:Kladimo ?bagrcavi je napisao/la:jel' to provaljuješ ?Fkr.87 je napisao/la:Znaci na nama je da vam prekinemo niz
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Šta reći ? Teška tekma imo borac prilike, imali i mi i da je kojim slucajem bio X ne bi bilo nezasluzeno. Bitno je da i pobjedjujemo kada i ne igramo najbolje a Bešlija za ono gaženje mora biti kažnjen pa da mi je i brat rodjeni jer ne volim "poganluk". Uglavnom veliki korak ka tituli napravljen 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- inacefindecko
- Kontakt:
nije loše, trudili su se..
Kvesić majstor!
Selimoviću se opet ponavlja Travnik i promašaj!
Kvesić majstor!
Selimoviću se opet ponavlja Travnik i promašaj!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ovo mi je najdraža pobjeda u sezoni, čak draža i od one na derbiju, ovo sam htio, da ponovo slušam i čitam sve redom kako plaću i kukaju.
Borac je večeras bio dobar, realno, zaslužili su bod, ali mi smo igrali koliko nam je trebalo, dali smo jedan gol i priveli utakmicu, moglo nas je to koštati, ali sreća pa su napadači Borca bukvalno smotani i neznalice pa ne znaju da zabiju gol.
Borac je odigrao utakmciu sezone i kao takav opet nam nije dao gol, možda to dovoljno govori o našoj snazi.
U Borcu večeras najbolji Kajkutm, jedan od boljih je bio i Čombe.
Ovo je bila pobjeda za titulu, to se već sada može reći, odigrali smo ispodprosječno, čuvali smo se za Široki nakon što smo zabili. Nikog od igrača ne bih izdvojio, jer niko nije pokazao ništa specijalno, možda Kvesić u par navrata, ali je zato ispao par puta u odbrani.
Eh, suđenje.
Nakon Aldina Šišića, na stadionu Grbavica sam se mogao uvjeriti u još jednog seljačića i glumca Nemanju Bilbiju. Bože sačuvaj, onako ne glumi ni Pippo Inzaghi.
Treba pohvaliti našeg kapitena Mirsada Bešliju za srčanost i borbu u svakom duelu, samo naprijed kapitenu
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nismo nesto posebno odigrali veceras, moze i mora ovo bolje. 3 jako bitna boda, titula bliza. U srijedu po kup.
NO PYRO NO PARTY
bagrcavi je napisao/la: još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Eto kladimo u avatare ako mi pobijedimo biram ti avatar ako vi obrnutobagrcavi je napisao/la:buraz ako Sloboda pobjedi Želju, ja ti dam svoj fb i traži šta hoćeš od meneFkr.87 je napisao/la:Kladimo ?bagrcavi je napisao/la:
jel' to provaljuješ ?
Samo nemojte i prije utakmice reći, ma Želji će sudije pomagati, i slično.Ili ako izgubite plakati, Ivica im namjestiooooo aaaaaa, i tako te priče.
još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
"Nažalost, bez obzira na rezultat, Želji čestitam na zasluženoj pobjedi. Ne bi bilo nezasluženo da je završilo neriješeno. Odigrali smo dobro, nismo realizovali šanse koje smo imali. Nama preostaje da u nastavku prvenstva utakmice na našem terenu dobijemo i da tako obezbijedimo Evropu", kazao je Božičić.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fkt bez zayebancije, vidjet cemo na tv snimku, al cini mi se da je adilovic bio ispred one dvojice prilikom suta zebespielführer_21 je napisao/la:Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.