NK Vitez

vidovitadjemila

Re: NK Vitez

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 apr 2012, 23:23

nkvitez je napisao/la:za ovo drugo u vezi Klubova imas apsolutno pravo! :) ali isto tako znaj da iz provjerenih informacija godisnje Pera(Fis) daje klubu Zeljeznicaru 2 miliona maraka,sad i nesto vise kako su pricali a to je zalosno.svoj grad zanemaruje,a mi njegovu blagajnu punimo! neznam sta se ovo desava,ali dok je ovog gradonacelnika i uprave grada,na bolje pomaka nema :(
Ma to meni sa Perom nije malo jasno.Ipak moras priznati da je malo nerealno davati 2 miliona bilo kome u ligi jer to jest malo previse.Ako i jest istina ako daje njima 2 mil,nebi bio nikakav problem ni da da vama tih 30000 ako je zapelo.
Pa zna li se tacno ko to u opstini koci ta obecanja ,jer ona su ocito to i ja znam sigurno postojala .bila je vec gotova stvar vas ulazak.Osnovno je pitanje ko koci imenom i prezimenom i zasto iz kojih razloga.Finansiskih sumnjam daje ,ima dolje novca.Bojim se da naslucujem koji su u pitanju.Da nije ono NEK CRKNE KOMSIJI KRAVA A MOJA SE I NE OTELILA.Jesam li u pravu...

I zao mi je jbg evo mi smo na dobrom putu da se iscupamo a da ste vi usli ne samo da bi mogao pogledati komsiski derbi nego i jos ponesta u Vitezu bar bolje tekme...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 18 apr 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 23:29

Ma netko je ljubomoran na Kafadara,ocito je.klub je digao iz pepela,doveo ga ponovno u Prvu ligu Fbih,sve savrseno bilo,na vrijeme place,nije bilo dugovanja niti bilo kakvih obaveza i eto,nazalost tako je.ma zna cijeli grad,da je gradonacelnik lopovcina teska,nadam se da ce konacno izabrati nekog tko voli sport,sad ce izbori jer ovaj unisti i ono malo sto nam je drago. a ovo za Peru je druze istina,na zadnjoj sjednici bas govorili o tome,gdje mi je jaran bio i tako mi ispricao sve :)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 apr 2012, 23:40

Zato bi bilo dobro da se skoncentrisete na ovaj dio prvenstva sto je ostao i da na svaki nacin odigrate ovo do kraja.nadam se iskreno da ce tako i biti.Pa da onda pocetkom sljedece sezone pouceni ovim iskustvima krenete na Premijer ligu.e onda vas nebi nista zaustavili.Ali prvo da sve poslozite da se dogovore svi detalji jer ocito da ovdje to nije bio slucaj ali da se nadju ljudi od rjeci koji to i mogu ostvariti.Samo bi volio da sada ne odustane jer bi vas to onda definitivno upropastilo.Morate ostati u ligi.Ko god bude igrao moze to u takvoj ligi koji bod kod kuce i eto vas.Sretno i ako je ikako moguce ne odustajte...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 18 apr 2012, 23:43

hvala druze najiskrenije! :) nadam se da cemo usprkos problemima uspjeti ostati u ligi.a i vama puno srece,mada sam siguran da ostajete u PL! :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2012, 18:10

Hnk Čapljina 0-2 Nk Vitez

Svaka cast momcima,kapa do poda!!! s obzirom da u klubu vlada totalni kaos i raspad oni su uzeli bodove ,tamo gdje ni jedna ekipa ove sezone nije uspjela,nekoliko vaznih igraca je otislo iz kluba a oni me ovako razvesele :D

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 21 apr 2012, 18:18

Svaka cast :D Ja sam bio digao ruke od vas :)

Kakva je situacija ? Istupate ili ostajete u ligi ?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2012, 18:22

hvala druze! Momci su pokazali da mogu i znaju igrat. :D sad je sve na Gradu da pomogne. ma ostajemo u ligi,za teoretsko osiguravanje ostanka nam treba pobjeda protiv unisa,imamo bodove protiv omladinca jer je istupio tako da nadam se da ce nam netko pomoci! :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 apr 2012, 22:38

Svaka vam cast.Ovo je bila kljucna pobjeda.Prava je steta za to sto se izdesavalo sa Vitezom.Ali nadati se da dolaze bolji dani.U ovakvoj situaciji dobiti ekipu koja pretendira na vrh je nestvarno.Bravo...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 22 apr 2012, 10:12

Hvala druze... ma svaka im cast,kapa do poda.jos kad se uzme u obzir da dole nitko ove sezone nije niti bod uzeo :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2012, 12:33

kakvo je stanje u klubu ???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 apr 2012, 13:20

Grad je uplatio pare koje je trebao vec odavno,Buba Comerc je platio put do Capljine s vecerom,jer je i to bilo upitno.vise ce se znati nakon utakmice s Unisom,gdje nasi idu na pobjedu! nadam se da ce se sve vratiti na svoje :)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 apr 2012, 23:00

Ja sam odmah rekao da je utakmica Jedinstva u Vitezu kupljena. Jesu dobili premije,ali ok,to je za mazanje ociju. Dam ti premije,nakon kiksa te kaznim duplo nego trebam i to je to. Jer brate,realno,mozes odigrati 110% od svojih mogucnosti,ali prema svemu vidjenom igraci Jedinstva su trebali odigrati 310 % od svojih mogucnosti da dobiju Viteza koji je do tad imao 11 utakmica bez poraza. A to je nemoguce. Jer poznajem ovu ekipu.

Jedinstvo je najuspjesniji klub sa naseg kantona i nas prvi predstavnik u Evropi,ali osim par izuzetaka(mozda 2,3 igraca uz golmana ) ostali ne zasluzuju igrati za Jedinstvo.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 apr 2012, 23:28

Ma joj kupljena,sve se zna ovdje! :D ali eto lik mi tamo drugu pricu prodaje,a ja istinu iz prve ruke znam,kako je i sta bilo :) nemam ja nista protiv njih,samo sam istinu rekao a ona boli. Kao sto su kruzile price da smo mi kupili bod u Cazinu,a znas i sam da nismo :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2012, 21:43

Nk Vitez 4-0 Fk Unis Vogosca

Ivan Livaja 2,Anel Dedic 1,Almir Hasanovic 1. :D

Pobjeda za 2. mjesto na tabeli! :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 11:16

nkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4-0 Fk Unis Vogosca

Ivan Livaja 2,Anel Dedic 1,Almir Hasanovic 1. :D

Pobjeda za 2. mjesto na tabeli! :)
dobro gurate,a kao klub vam se raspada,sta bi bilo ad je sve uredu
:D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 apr 2012, 11:19

eh kad bi se sad Kafadar vratio,gdje bi nam kraj bio :D bio jucer na utakmici,gledao mozda se i vrati ako Bog da :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2012, 23:39

Nk Iskra Bugojo 2-1 Nk Vitez

Kusljic. :)

boli tebe briga koliko godina imam ;)
Zadnja izmjena: nkvitez, dana/u 06 maj 2012, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 06 maj 2012, 10:49

nkvitez je napisao/la:Sutra igramo sa bugojanskom Iskrom,starim rivalima.Kako sam cuo nasi idu na pobjedu,kako bi zadrzali izglede za PL,Kafadar se kao vratio u klub ako je istina onda je sve moguce sutra! :D
De mi reci koliko ti imas godina ako nije tajna?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 13 maj 2012, 19:53

Nk Vitez 2-1 Fk Rudar Kakanj

Igrom, zalaganjem i rezultatom igrači viteškog nogometnog federalnog prvoligaša u subotu, u Vitezu, na kraju susreta s Rudarom iz Kaknja zaslužili su dugotrajni pljesak od, ovaj put brojnijih nego inače, svojih navijača. Jer, okupilo ih se blizu 600, a među njima bilo je i stotinjak navijača Rudara iz Kaknja. Stadion su napustili potpuno zadovoljni, jer utakmica je bila vrlo dobra, možda i najbolja u ovom dijelu prvenstva.

Naime, igralo se čvrsto, borbeno, požrtvovno, u snažnom tempu tijekom cijeloga susreta, iako bodovi ni Rudaru ni Vitezu nisu bili od nekoga posebnog značaja. Ali, bio je to derbi kola, susret starih rivala, želja da se dugogodišnjeg sportskog konkurenta nadigra, pobijedi i „preskoči" na prvenstvenoj ljestvici.

Nakon što su obje ekipe u samom početku susreta propustile vrlo izgledne prilike, gosti iz Kaknja nakon vrlo dvojbene situacije, koja je opasno mirisala na zaleđe, dolaze do vodstva. Usprkos rano primljenom pogotku nogometaši Viteza nastavili su furiozno te do sredine prvog dijela preokrenuli rezultat. Naime, nakon prekršaja za domaći sastav slobodan udarac izvodi Badrov te postiže pogodak za izjednačenje, a nedugo potom nakon prodora Šantića najbolje reagira Kušljić i postavlja, na koncu će se pokazati, konačan ishod ovoga susreta. Vrijedi istaknuti kako je odmah na početku drugog poluvremena Kušljić iz jedanaesterca imao priliku povećati prednost Viteza, ali njegov udarac je otišao iznad grede. Do kraja susreta obje ekipe su imale nekoliko (polu)prilika, međutim rezultat se nije mijenjao.

Rudar se pokazao kao vrlo dobra momčad, borbena, ponekad i preoštra, dobro posložena, pa time pobjeda nekompletne i brojnim problemima u klubu „ranjenje" momčadi Viteza, ima i dodatnu težinu. A to su vidjeli i cijenili navijači što su pokazali pljeskom na otvorenoj sceni, a na kraju susreta čak i ovacijama.

No, treba reći da je vrlo dobroj nogometnoj predstavi puni doprinos dala i sudačka trojka, posebno mladi i talentirani glavni sudac Josip Kožul iz Širokog Brijega, koji je sudio bez greške i slobodno se može reći na opće zadovoljstvo.

VITEZ Gradski stadion. Gledatelja 600. Sudac: Josip Kožul (Široki Brijeg) 9.

VITEZ: Živković 8, Šantić 7, Pranjković 8, Jurić 7,5, Hasanović 8, Imamović 7, Lovrinović 7,5 (od 75. Grbavac-), Badrov 8, Kušljić 7 (od 57. V. Vidović 7), Berović 7 (od 46. Livaja 7,5) Dedić 7,5.

Trener: Valentin Plavčić

Rudar: Pjanić 6 (od 46. Hadžić 7), Nemeljaković 7, Matović 7,5, Begić 7, Čeliković 7, Duro 7,5, Topalović 6,5, Duvnjak 6,5 (od 56. Prkić 7), Spahić 6,5, Čulov 7,5, Neimarlija 6,5.

Trener: Mirnes Buza.

Strijelci: 0:1 Čulov (8), 1:1 Badrov (15), 2:1 Kušljić (22)

Crveni karton: Begić (60 – drugi žuti)

Igrač utakmice: Almir Hasanović.

Foto i Video: http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... rao-rudara" onclick="window.open(this.href);return false;

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 22 maj 2012, 20:44

Gradski stadion Vitez srijeda 23.5 u 17:30

Derbi 27.kola Prve lige Fbih

Nk Vitez-Nk Bratstvo Gračanica

Derbi 27.kola prve lige fbih sutra se igra u vitezu.ulog je veliki,ekipa koja pobijedi ostaje u takvoj kakvoj prilici da stigne vodecu gradinu na prvom mjestu. Utakmica koje ce odluciti o mnogo toga. Ocekujem jednu dobru utakmicu s dosta golova,sudenje je uvijek dobro ovdje,neka bolji pobijedi! :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.