Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
mandrax, jel to onaj decko iz Stoca ? veliki goldzija ? cvrk ? 
E kad si tako iskren - onda čeifi do sutra iako nisi madridista... ne 5 minuta vec 5 satiGenghis je napisao/la:Ja sam tajMonolog je napisao/la:@Genghis,
Je'no pitanje pošto mi sad iskoči nešto na fb-u, ako smijem? Postoji li 1% mogućnosti da si ti El. Ti? (stavio bih inicijale, al' pomislili bi ljudi da te zajebavam)
Dosadio sam i bogu i narodu i ovom normalnom svijetu . Troll na kvadrat , ali došlo je i mojih 5 minuta
Pobjedi tvoj omiljeni Jozo
Što se tice tekme, sve je vec receno. Titulu od veceras halalili
Sad se okrenuti i baciti sve snage na LP...probati osvježiti ekipu u ova 2-3 dana za Čelzija.
- legenda reala
- Kontakt:
Ima jedan momak koji kaže da navijači Reala se razbježe kad izgube, i rekao je da će orati po temi Reala, kad ih Barca dobije.
Pa Stolar tj mandrax gdje si ti jesi živ
Nisi zar zaspo u 22:00
I ovaj avatar nosiš do slijedećeg Klasičnog(kako ti to voliš reći)
e moj handrax ja sam govorio ne trči pred rudu

Pa Stolar tj mandrax gdje si ti jesi živ
Nisi zar zaspo u 22:00
I ovaj avatar nosiš do slijedećeg Klasičnog(kako ti to voliš reći)
e moj handrax ja sam govorio ne trči pred rudu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Avatar sam mu postavio sad ga čekamolegenda reala je napisao/la:Ima jedan momak koji kaže da navijači Reala se razbježe kad izgube, i rekao je da će orati po temi Reala, kad ih Barca dobije.
Pa Stolar tj mandrax gdje si ti jesi živ![]()
![]()
Nisi zar zaspo u 22:00![]()
I ovaj avatar nosiš do slijedećeg Klasičnog(kako ti to voliš reći)![]()
e moj handrax ja sam govorio ne trči pred rudu![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

najbolji igrac danasnjice
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šta se derete vi, niste na njivi
Nisam bio tu jbg, bio u gradu, pregledao tekmu, samo usao da napisem onaj post na temi Reala i to je to...jbg, šta ću drugo
...legendo čovječe, meni ni u džep ni iz džepa
LBJ, stavit cu taj avatar sutra, samo mi napomeni kakav je dogovor bio, koliko ga moram nosit
...taman da se riješim jednog, drugi stiže...u pm 
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Pregledao sam sad snimak na Areni, zaslužena pobjeda Reala, Mourinho je uspio da umrtvi igru maksimalno, Guardiola nije imao rješenje, oslonio se na pojedince, prvenstveno Messija, koji ruku na srce u sredini terena protiv organizovanih odbrana meda ne može.
Ronalda već veličaju, kao najboljeg, treba njemu još pure da stigne Messija, ne volim ni jednog ni drugog, ali ponekad treba biti čovjek i realan.
Jedna lasta ne čini proljeće pa i tako jedna utakmica u kojoj je Ronaldo bio bolji od Messija ne čini ga boljim igračem.
Kolektiv Reala je večeras bio bolji od kolektiva Barce, to je sve.
Ronalda već veličaju, kao najboljeg, treba njemu još pure da stigne Messija, ne volim ni jednog ni drugog, ali ponekad treba biti čovjek i realan.
Jedna lasta ne čini proljeće pa i tako jedna utakmica u kojoj je Ronaldo bio bolji od Messija ne čini ga boljim igračem.
Kolektiv Reala je večeras bio bolji od kolektiva Barce, to je sve.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
CR nije najjačem igrač današnjice.. Poraz je morao doći... Jako mi je žao što nisam bio u priici da gledam prenos... Ko je bio bolji???? Sada i jedni i drugi ispadaju iz LŠ..... Inače vrijeme je bilo da Mo naiđe jednodimenzionalnost katalonaca
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- brzitesanj
- Kontakt:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ostaje nam za treće mjestoPatrickBateman je napisao/la:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
+1 svima nam se valja najesti govana ... Chelsea - Bayern zasluženo finale - srčanost je pobijedilamandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
tiki-taka (Barca) /taktiziranje (Real)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma slomio ih umor.Igraju u najjačoj ligi na svijetu i bježe svima po 20 bodova,a u polufinalu protiv svakog moraš dati 150% sebe.Messi,Ronaldo,Xavi,Xabi i ostali su ljudi ko i svi drugi.mandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
Pep i Jozo su izgubili ove tekme.
igraci barce i reala poceli su skupljati cepove od heinekena,jer samo vas heineken vodi u finale LP

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma sve je to u redu,samo sto su ipak,realno,barca i real trenutno ekipe koje su to zasluzile,barem igrama u dosadasnjem dijelu sezone,kako u ligama tako i u lp.Genghis je napisao/la:+1 svima nam se valja najesti govana ... Chelsea - Bayern zasluženo finale - srčanost je pobijedilamandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
Sretno zmajevi!!
Ma džaba sve to kad te nadigraju u polufinalu(Real)ili pokažu više želje od tebe (Barca)MARCELO je napisao/la:Ma sve je to u redu,samo sto su ipak,realno,barca i real trenutno ekipe koje su to zasluzile,barem igrama u dosadasnjem dijelu sezone,kako u ligama tako i u lp.Genghis je napisao/la:+1 svima nam se valja najesti govana ... Chelsea - Bayern zasluženo finale - srčanost je pobijedilamandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
ajmo sad tjesit jedne druge 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mi vas tješili jučer sad je vaša redaT-MAC je napisao/la:ajmo sad tjesit jedne druge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.