naravnoHarrison je napisao/la:Al sto jest jest, najbolja scena negdje pred kraj prvog poluvremena, Ronaldo pretrca Puyola, a ovaj se okrenuo jedno 3 puta oko svoje ose![]()
, k'o da je F16 projurio pored njega

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
naravnoHarrison je napisao/la:Al sto jest jest, najbolja scena negdje pred kraj prvog poluvremena, Ronaldo pretrca Puyola, a ovaj se okrenuo jedno 3 puta oko svoje ose![]()
, k'o da je F16 projurio pored njega
Nail for Real je napisao/la:@Romario, lakse je kad poslije poraza zaspis. Vjeruj mi. Ovako je samo bolnije.
Sta ima?PatrickBateman je napisao/la:Previse mijenjate misljenja o Realu i Ronaldu,skoro nakon svake utakmice.Jadno. Sad su najbolji,sad ih sve otjerat.
Jedino su madridist i D1OS konstantni
Najbolje jedno glasanje fino da izbacimoek0 je napisao/la:edintm87 konsultuj se sa portillom oko avatara i siga nemoj se zalijetati ...
haha, dobro jaro, nek smo izgubili da se i ti dignes iz sna, ti si onda spavao otprilike jedan lijep mandat od 4 godineNail for Real je napisao/la:@Romario, lakse je kad poslije poraza zaspis. Vjeruj mi. Ovako je samo bolnije.
goal com meni je stranica ko qrac žabarsko-north american stil-dont like itMARCELO je napisao/la:Igrač utakmice prema Goal.com je SERGIO RAMOS,najslabiju ocjenu dobio Tello.
Ocjene svih igrača:
Casillas 6.0
Pepe 7.0
RAMOS 8.0
Coentrao 6.0
Arbeloa 7.0
Khedira 7.0
Ozil 7.0
Alonso 6.5
Di Maria 5.5
Ronaldo 7.5
Benzema 6.0
Granero 6.0
Callejon 5.5
Higuain 5.5
Ti sutiL-Train je napisao/la:daj mu LeBronov avatar,jest da nema veze sa utakmicom,ali znam ja sta bi njega najvise zaboliloadriano_leite je napisao/la:Edin TM87 ajde brate sta da pisem u sig i koji avatar, sta me drzis u neizvijesnosti hahaha.
ek0 je napisao/la:edintm87 konsultuj se sa portillom oko avatara i siga nemoj se zalijetati ...
Inače ne praktikujem da odgovaram na provokacije, ali pošto vidim da je ovo više očaj, evo reći ću ti: I vama je V.Valdes valjao 10 godina, neki su od vas čak pisali nebuloze da je bolji i od San IkeraPatrickBateman je napisao/la:Previse mijenjate misljenja o Realu i Ronaldu,skoro nakon svake utakmice.Jadno. Sad su najbolji,sad ih sve otjerat.
Jedino su madridist i D1OS konstantni
De mi nadji finu sliku, da vidim taj ofsajdRomariooo je napisao/la: vidim sad evo odma i opijenost morinjom, nisam pratio pressicu, jel se izvinuo zbog ofsajda kod prvog gola, divno je primijetio da je bayern neki dan dao gol iz nebitnog ofsajda kakav je bio i ovaj veceras, sitnica kad je u korist reala niko se ne buni, a sta bi se sad sve pricali da su nasi nesto tako imali, bilo bi zavjera ovo ono, jel tako, a takodje vidjeli smo ponovo i pricu o padavicarima itd. morinjo je igrao uglavnom kako je igra do sada, i nista se tu bitno nije promijenilo da bi se hvalio, promijenilo se jedino to da je barca bila losa i to je to
mozda se vidimo u finalu lige prvaka, mada ne vjerujem da cete vi biti tamo, al ajd, pred nama je
madridist je napisao/la:
Pusti bolan, znaš kako oni nama kažu: K'o gubi ima pravo da se ljuti, još je večeras sudija perfektno odradio svoj posao, a znam neke suce koji u El Clasicu, a i u nekim drugim mečevima sa Barcom kao jednim od aktera, nisu briljirali...KapioFootball je napisao/la:De mi nadji finu sliku, da vidim taj ofsajdRomariooo je napisao/la: vidim sad evo odma i opijenost morinjom, nisam pratio pressicu, jel se izvinuo zbog ofsajda kod prvog gola, divno je primijetio da je bayern neki dan dao gol iz nebitnog ofsajda kakav je bio i ovaj veceras, sitnica kad je u korist reala niko se ne buni, a sta bi se sad sve pricali da su nasi nesto tako imali, bilo bi zavjera ovo ono, jel tako, a takodje vidjeli smo ponovo i pricu o padavicarima itd. morinjo je igrao uglavnom kako je igra do sada, i nista se tu bitno nije promijenilo da bi se hvalio, promijenilo se jedino to da je barca bila losa i to je to
mozda se vidimo u finalu lige prvaka, mada ne vjerujem da cete vi biti tamo, al ajd, pred nama je
u vezi cega?IlPrincipino je napisao/la:@raul_64
jel 'žabar' govorio istinu?
MARCELO je napisao/la:Oprezno s ovom palatalizacijom da ne bi opet nasto gramaticki sukob na temiHZ_ilidzaa je napisao/la:EEEEEEEEEE monolozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sto se ne kladih...puuuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.