Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

D10S
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la D10S » 21 apr 2012, 23:35

Adriano leite@ Ovo te ceka, Edin ce izabrati.

slika

slika

slika
Edine, ja bi ovu prvu.

Potpis:
Vol. 1:Real Madrid je najveći klub na svijetu a Barcelona je sve svoje trofeje osvojila uz pomoć sudaca i još se time diče.
Vol. 2: Svi navijači Barce, uključujući i mene, sa igračima, stručnim štabom i upravom su cigani.
Vol. 3: Real Madrid je bolji od Barcelone, Mourinho od Guardiole, Ronaldo od Lessija.
Vol. 3: 11-1, confio, para siempre!
Vol. 4: Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!
Vol. 4: Barca cabron, saluda al campeon!

Eto dosta. Nek Edin probere.
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 21 apr 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2012, 23:37

D10S je napisao/la:Adriano leite@ Ovo te ceka, Edin ce izabrati.

slika

slika

slika
Edine, ja bi ovu prvu.

Potpis:
Vol. 1:Real Madrid je najveći klub na svijetu a Barcelona je sve svoje trofeje osvojila uz pomoć sudaca i još se time diče.
Vol. 2: Svi navijači Barce, uključujući i mene, sa igračima, stručnim štabom i upravom su cigani.
Vol. 3: Real Madrid je bolji od Barcelone, Mourinho od Guardiole, Ronaldo od Lessija.
Vol. 3: 11-1, confio, para siempre!
Vol. 4: Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!

Eto dosta. Nek Edin probere.
Odlicno, mada te slike ne bole :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 apr 2012, 23:38

sva priča oko titule nije još gotova ali najveći dio puta prema
slika

je napravljen
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 apr 2012, 23:39

adri@ Dobro je sto si rekao. Promijenit cemo dok on jos nije izabrao :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2012, 23:40

D10S je napisao/la:adri@ Dobro je sto si rekao. Promijenit cemo dok on jos nije izabrao :D
Taktika hahahhahahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 apr 2012, 23:44

e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
Samo Sarajevo

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 apr 2012, 23:45

Eto moze taj s Ronaldom, da bi ga zadovoljio :lol: :lol: :lol: :lol:

A sto se tice avatara:

slika

:mrgreen:

Do pocetka nove sezone, to nosi :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 apr 2012, 23:46

Ne Edine molim te. :cry:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 apr 2012, 23:46

[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 apr 2012, 23:49

D10S je napisao/la:Ne Edine molim te. :cry:
Ovo ga najvise boli, a ne igraci Reala :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 21 apr 2012, 23:49

kanarinac je napisao/la:e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.

Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.

slika

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 21 apr 2012, 23:50

madridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nevjerovatno loša intervencija Puyola, baš kao kakav pocetnik :shock: pa to se izbija, kako crno građenje lopte gotovo na gol liniji :o :lol: s druge strane, Khedira se snašao u maniru Raula ili Inzagija iz najboljih dana. Odmah je priletio i zabio.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2012, 23:51

http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... SItFRg5z9z

Evo sve šanse i golovi uz one idiote sa Arene :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 apr 2012, 23:52

SPY je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.

Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.

slika
brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
Samo Sarajevo

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 apr 2012, 23:53

al uz sve od sveg mogućeg prostora lopta se od Arbeloine noge odbija pravo ka Alexisu i to nas prati evo godinama,nije mogla preko gola bilo gdje nego baš na napadača,nevermind Cristiano is here
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 apr 2012, 23:53

brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
Fazon je što vi ove sezone niste odigrali nijednu utakmicu bolje nego mi večeras.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2012, 23:54

Ma tucite nas gde hoćete, boli nas briga više, samo prestani pametovat i podnesi poraz i NAVIKNI se na poraze... Jer ovo nije posljednji... ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 apr 2012, 23:55

anonymousHD je napisao/la:Ma tucite nas gde hoćete, boli nas briga više, samo prestani pametovat i podnesi poraz i NAVIKNI se na poraze... Jer ovo nije posljednji... ;)
heheh ja bolan navijac bajerna ja naijao veceras za real..i ja uzivam u pobjeredi od utorka nema potrebe da podnosim poraz
Samo Sarajevo

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2012, 23:57

Ahammmmmmmmmmmmmmm :lol:

Ma dobro, Bayern je jak, nemamo šanse protiv njih, ali to je nebitno. Titula je u Madridu. ;)

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 21 apr 2012, 23:58

kanarinac je napisao/la:brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
Mogu li te citirat poslije utakmice? :mrgreen:88

Real poslije ovakve utakmice da odigra loše u sred Madrida, nakon pobjede Barce u gostima i osvojene titule (99%)? Nema teoretske šanse.
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 21 apr 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.