Armageddon2012 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Borac je najbolja ekipa koja je ove sezone igrala na Grbavici.
hvala...ja sam to danima najavljivao da ce vcrs svi vidjeti pravi borac,ali sta vrijedi kad ti sudija ne da da vec u 4.minuti povedes 1-0.
Borac nije najbolja ekipa što je igrala Grbavici ove sezone. Objektivno Olimpik i Široki su puno više pokazali. Problem Borca je loša fizička sprema. Ekipa ima kvalitet ali je fizički loše spremljena.
Ja na tribinima nisam puno vidjeo u pogledu suđenja, ali je činjenica da je stav ekipe Borca bio nemožemo igrati zbog suđenja, pa u skladu s tim nisu ni pokazali puno. A ja mislim da su mogli itekako, da su imali kuveta.
Mene je Borac razočarao, a i Željo je bio jednako loš. Realno je trebao biti x.
Nemogu o sudijskim greškama, jer nisam niti bio u poziciji da vidim, ali ni meni se nije svidjelo suđenje, mnogo je tu bilo kalkulantskih odluka, a to se iz aviona vidi. Ono što jesam vidio je da kod centaršuta Bešlija nije igrao rukom, nego tijelom. Za gol sam i ja bio ubjeđen da je čist ofsajd, ali neko reče da je čist ko suza. Iz moje pizicije se također činilo da Stajić nije bio u ofsajdu. Nama stvarno ne trebaju sudijske pomoći. Možda i nismo kvalitetniji od Borca tehnički, sve je to u 5 deka, ali fizički smo duplo jači.Također i bod bi nam bi ok.