E ako se sa time hvališ, zabranama i represijama, svaka ti čast. Onda nije ni bilo druge opcije,a sada čim ljudi mogu birati druga slika. Nitko ne brani ljudima da navijaju za Velež ili da ulažu u njega,a sad zašto to ne rade ti se zapitaj.sukisp je napisao/la:Sitnica velis.Marin je napisao/la:Dobro, zajebancija, đeni zeve. Možeš provjeriti da ne psujem niti vrijeđam.
E pa bila vam je sitnica 50ili 60 godinica kad vas nije bilo nigdje.
I kad vas Tito dresirao kako on kaze![]()
Onda vam je i Velez valjao.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
@marin
slazes se sa tobom niko nikome ne brani da ulaze negdje, to sto grad Mostar pomaze dosta vise zrinjskom nego velezu je stvar politike tj sposobnih ljudi sa one strane koji pomazu svome klubu dok vam na nasoj strani samo gledaju kako ce sebi u dzep, tako ti je to, a u vezi da se velez vrati pod bijeli brijeg to bi bila katastrofa, bitka svaki dan, ostecenja grada, bolja da naprave novi u sjevernom kako su i govorili, sve je ovo politika u nasoj ligi, ali za zrinjski i siroki oni su stepenicu ispred nas jer ulazu ljudi a ne kradu kao sto je u nas slucaj.......
slazes se sa tobom niko nikome ne brani da ulaze negdje, to sto grad Mostar pomaze dosta vise zrinjskom nego velezu je stvar politike tj sposobnih ljudi sa one strane koji pomazu svome klubu dok vam na nasoj strani samo gledaju kako ce sebi u dzep, tako ti je to, a u vezi da se velez vrati pod bijeli brijeg to bi bila katastrofa, bitka svaki dan, ostecenja grada, bolja da naprave novi u sjevernom kako su i govorili, sve je ovo politika u nasoj ligi, ali za zrinjski i siroki oni su stepenicu ispred nas jer ulazu ljudi a ne kradu kao sto je u nas slucaj.......
Respect to be respected!!!
- antipolitika
- Kontakt:
za kennu...
napokon jedan normalan i realan kometar ...osim da grad mostar pomaze vise zrinjskom sto nije slucaj jer u zadnjih 5 godina Velez je dobio vise od zrinjskog ukupno negje oko 200 000 KM sto nije mala para ...s tom informacijom je se tek pred izbore izislo...u zrinjski ulazu pojedinci i privatne firme a i od evropski utakmica moze se barem par mjeseci u nasem standardu izdrzat...nps zrinjski je u prvoj utakmici zaradio protiv vaduzavise nego sto je nekom klubu u nas prpracun za pola godine.
a za ovog sto komentira da se dzidica necemo nikad rjesit a neka starog dzide al ovaj mladji je totalni idiot hvalio se po gradu da je kapetan dinama juniora sve dok dinamo nije dosao u mostar pa igraci rekli sta vam je pa taj dzidic je u trecoj momcadi.
ili ona izjava tata oni meni zvizde:)
ma nema veze momak je solidan ali nije trenutno za prvih 16 i strah me je da ga visa politika ne nametne jovicu no jovic je na musi pokazao da njega zvijezde ne zanimaju i njihov ne rad ostaje da vidimo hoce li ga zanimati ljudi s odredjenom poledinom jer ako sunjic npr ispadne radi dzidica ja osobno necu vise ici na utakmice .
napokon jedan normalan i realan kometar ...osim da grad mostar pomaze vise zrinjskom sto nije slucaj jer u zadnjih 5 godina Velez je dobio vise od zrinjskog ukupno negje oko 200 000 KM sto nije mala para ...s tom informacijom je se tek pred izbore izislo...u zrinjski ulazu pojedinci i privatne firme a i od evropski utakmica moze se barem par mjeseci u nasem standardu izdrzat...nps zrinjski je u prvoj utakmici zaradio protiv vaduzavise nego sto je nekom klubu u nas prpracun za pola godine.
a za ovog sto komentira da se dzidica necemo nikad rjesit a neka starog dzide al ovaj mladji je totalni idiot hvalio se po gradu da je kapetan dinama juniora sve dok dinamo nije dosao u mostar pa igraci rekli sta vam je pa taj dzidic je u trecoj momcadi.

ili ona izjava tata oni meni zvizde:)
ma nema veze momak je solidan ali nije trenutno za prvih 16 i strah me je da ga visa politika ne nametne jovicu no jovic je na musi pokazao da njega zvijezde ne zanimaju i njihov ne rad ostaje da vidimo hoce li ga zanimati ljudi s odredjenom poledinom jer ako sunjic npr ispadne radi dzidica ja osobno necu vise ici na utakmice .
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Danans je u Posušju Zrinjski izgubio dva boda, a ne osvojio jedan. Bio je bolji na terenu,a na tribinama je najmanje pola stadinoa bilo navijača Zrinjskog, što Ultrasa što simpatizera. Utakmica nije bila loša, onako malo iznad prosjeka naše lige, taman da se može gledati. Sudac je bio loš ali nije natezao ni za koga. Možda malo za domaćina ali sa onakvim suđenjem se može igrati vani. Dozvolio je dosta grubu igru pa je bilo i dosta kartona, pretežno kod domaćih.
Dali su nam dva gola , oba nakon našeg vodstva zbog pogrešaka našeg rezervnog golmana Marušića. Ovo mu je bio prvi službeni nastup i nije se proslavio.
Ništa, sada moramo pobijediti Slaviju za miran zimski san.
Dali su nam dva gola , oba nakon našeg vodstva zbog pogrešaka našeg rezervnog golmana Marušića. Ovo mu je bio prvi službeni nastup i nije se proslavio.
Ništa, sada moramo pobijediti Slaviju za miran zimski san.
Zrinjski je solidno igrao ali nije imao srece, medjutim Ultrasi su se u odlicnom izdanju pokazali a i simpatizeri Zrinjskog koji su takodjer u velikom broju dosli. Slaviju s nestpljenjem iscekujem.
- alan_kardec
- Kontakt:
Haha joj teletexta.U jednom momentu stoji da Slavija vodi 1:0 u Mostaru.Kasnije prebacim na txt kad stoji Zrinjski dobio 3:0.Nigdje veze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zato nemoj gledat teletekst
ludnica je bila na stadionu i na terenu i na tribinama! Navijanje je bilo odlicno, grlo sam ostavio tamo negdje 

- antipolitika
- Kontakt:
Ovi iz Istocnog Sarajeva nisu dobri nikako ...pa kakvo je ono udaranje...kako li tek kuci se igra...
Ma Zelje je jedina gospodska momcad iz Sarajeva.Pozdrav svim Manijacima.Volio bi da utrku za prvaka vodimo s njima a ne s nekim krkanskim klubovima poput Slavije...cccc...sramota jos suca napadat onako...doduse jet bio los...penal cist kao suza ...a igraci slavije su trrebali dobit bar jos 2 crvena...
Ma Zelje je jedina gospodska momcad iz Sarajeva.Pozdrav svim Manijacima.Volio bi da utrku za prvaka vodimo s njima a ne s nekim krkanskim klubovima poput Slavije...cccc...sramota jos suca napadat onako...doduse jet bio los...penal cist kao suza ...a igraci slavije su trrebali dobit bar jos 2 crvena...
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- bistrikboy
- Kontakt:
kuci su jos grublji,a ionako imaju zagarantovan penal po tekmiantipolitika je napisao/la:Ovi iz Istocnog Sarajeva nisu dobri nikako ...pa kakvo je ono udaranje...kako li tek kuci se igra...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pROTIV NAS U lUKAVICI REDOVNO IMAJU MINIMALNO JEDAN PENAL.
Pod Bijelim Brijegom nikad ne bude penalMarin je napisao/la:pROTIV NAS U lUKAVICI REDOVNO IMAJU MINIMALNO JEDAN PENAL.

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Aha redovno nam penale dosudjujuAner je napisao/la:Pod Bijelim Brijegom nikad ne bude penalMarin je napisao/la:pROTIV NAS U lUKAVICI REDOVNO IMAJU MINIMALNO JEDAN PENAL.![]()

Ante je napisao/la: Aha redovno nam penale dosudjuju

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj sad ispade samo se Slaviji sviraju kući penali.Ma pustite šuplju narode 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bistrikboy
- Kontakt:
prosle godine 13 penala ukupno od toga ste imali 11 kucialan_cardec je napisao/la:Joj sad ispade samo se Slaviji sviraju kući penali.Ma pustite šuplju narode

ove godine vec 5

neko lud........

cardecu ne seri brojevi ne lazu...
hvala bogu nije mi bilo mrsko malo procackat

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajd se ne pravi lud svega ti.Svi znamo kakva je ovo liga,da domaćin mora pobjedit kako tako,da svako kolo budu po dvije-tri namještene tekme tako da ne znam zbog čega si kao šokiran.Ne radi se ovdje samo o Slaviji već o čitavoj ligi.Kako se Željo nauzimao titula nego nepostojećim penalima i štimanjem?Samo nemoj reći da ste vi pošteno uzeli one titule u vrijeme kad se najviše namještalo,kad vam je trener bio Amar.bistrikboy je napisao/la:prosle godine 13 penala ukupno od toga ste imali 11 kucialan_cardec je napisao/la:Joj sad ispade samo se Slaviji sviraju kući penali.Ma pustite šuplju narode![]()
ove godine vec 5![]()
neko lud........![]()
cardecu ne seri brojevi ne lazu...
hvala bogu nije mi bilo mrsko malo procackat
p.s.
Može li se znat taj tvoj izvor po kome si čačkao ove podatke?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bistrikboy
- Kontakt:
izvor je zeljin statisticar Marchegianni ja cu ga zamoliti da mi ustupi te podatke da ti posaljem preko mail-a nije frka
ma Željo kupio titule,naravno(guso,jahic,muratovic,huljev,silic,cosic,seferovic,mulalic,muharemovic,beslija,biscevic,radonja,zubanovic,kurt.....--sve amateri neki
ne mogu se porediti sa spalevicem(pucao od tih 13,12 pogodio 11-golgeter nema sta) i kompanijom...
nemoj valjat gluposti,molim te...
P.S.
izvinjavam se navijacima zrinskog na ovome offtopicu ali oni pamte pobjedu ove zeljine generacije od 5-2 u Mostaru...
Zrinjski ove godine odlicno igra nadam se da ce biti sampioni 8-

ma Željo kupio titule,naravno(guso,jahic,muratovic,huljev,silic,cosic,seferovic,mulalic,muharemovic,beslija,biscevic,radonja,zubanovic,kurt.....--sve amateri neki

nemoj valjat gluposti,molim te...
P.S.
izvinjavam se navijacima zrinskog na ovome offtopicu ali oni pamte pobjedu ove zeljine generacije od 5-2 u Mostaru...

Zrinjski ove godine odlicno igra nadam se da ce biti sampioni 8-
- alan_kardec
- Kontakt:
Aha znači Željin statističar.Po toj statistici vjerovatno Želji na Grbavici nikad nije sviran ni jedan penal.Nemoj se ti hvatati odmah za Spalevića,vidi šta radi Zoka Kokot.Jel`amater i Vuksanović?Pogledaj kakvi sad talentovani igrači igraju u Želji.E tugo moja.
p.s.
Ako Zrinjski nastavi sa ovakvom igrom neka osvoje titulu.
p.s.
Ako Zrinjski nastavi sa ovakvom igrom neka osvoje titulu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bistrikboy
- Kontakt:
naravno da to nije tacno prosle godine dosudena Želji 4,realizirali 4
zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater

zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater

Očekivao sam puno više od Slavije ,a pogotovo od Kokota i Spalevića ali njih dvojica su bili najnervozniji i najagresivniji jučer. Preko svake mjere, osim što su udarali-nagurivali suca, napravili su i po nekoliko grubih i nepotrebnih prekšaja na sredini terena, u kost što se kaže. Ja sam se razočarao u Slaviju totalno. Još ću jednom reći, samo su Željo i Borac i možda ŠB nešto pokazali pod b.b. ostali, jedna velika NULA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.