Jos boli onih 4-0 karanje 2009. godine?kanarinac je napisao/la:e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
SPY je napisao/la:Mogu li te citirat poslije utakmice?kanarinac je napisao/la:brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Sve čestitke, nek ste skinuli one paćenike
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
@kanarinac
Obecavam ti bar tri komada na SB.
@HD
Nije sada vrijeme za ovo ali nadam se da je ono sto si pisao jucer bila ironija.
@HD
Nije sada vrijeme za ovo ali nadam se da je ono sto si pisao jucer bila ironija.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jos boli onih 4-0 karanje 2009. godine?
[/quote]
taj bol proso a ti popi tablu leksaurina i idi spavaj na uao camu vas ljudi ubise ehhehehheh jao jos ronaldo vas izjeba ahhahahaha tesko brate tesko
taj bol proso a ti popi tablu leksaurina i idi spavaj na uao camu vas ljudi ubise ehhehehheh jao jos ronaldo vas izjeba ahhahahaha tesko brate tesko
Samo Sarajevo

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 22 apr 2012, 00:10, ukupno mijenjano 3 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
brate neka pobijedi bolji ja nisam rekao da cemo vas tuci 100 % ali sam rekao ako budte igrali na nivou kao nocas ja sam siguran da vas ocemo tuci....jer ovo niije ba neka igra moras priznati ali sve ja shvatam barcu dobit nakon toliko utakmica ma kako god da je to je najbolje a ako se poravite nista mozete nas dobit ali volim ovo sto nas podcjenjujete to mi je najdraze od svega vjeruj a u srijdeu u 23:00 se cujemo pa cemo da vidimo ko ce da se smijeek0 je napisao/la:@kanarinac
@HD
Samo Sarajevo
- adriano_leite
- Kontakt:
taj bol proso a ti popi tablu leksaurina i idi spavaj na uao camu vas ljudi ubise ehhehehheh jao jos ronaldo vas izjeba ahhahahaha tesko brate tesko[/quote]kanarinac je napisao/la:Jos boli onih 4-0 karanje 2009. godine?![]()
![]()
![]()
BVB
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- tyler durden
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... SItFRg5z9z
Evo sve šanse i golovi uz one idiote sa Arene
Ti nemas pravo da se javljas,zajedno sa Sajmeritom,
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Primera, liga prvaka, sve dostižno. Grande Mou! 
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa dobro, jel' ti stvarno misliš da, ako je Real večeras protiv BARCELONE NA NJIHOVOM STADIONU igrao na kontre i koncentrisao se uglavnom na odbranu, da će to ponoviti i na SVOM TERENU protiv Bayerna. Nađi mi jednu ekipu koja je većim dijelom utakmice napadala Barcu a da nije dobila po ušima i ja odlazim s foruma, odmah !kanarinac je napisao/la:brate neka pobijedi bolji ja nisam rekao da cemo vas tuci 100 % ali sam rekao ako budte igrali na nivou kao nocas ja sam siguran da vas ocemo tuci....jer ovo niije ba neka igra moras priznati ali sve ja shvatam barcu dobit nakon toliko utakmica ma kako god da je to je najbolje a ako se poravite nista mozete nas dobit ali volim ovo sto nas podcjenjujete to mi je najdraze od svega vjeruj a u srijdeu u 23:00 se cujemo pa cemo da vidimo ko ce da se smijeek0 je napisao/la:@kanarinac
@HD
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Valjalo bi sad sve one postove culesa prije utakmice kopirat i ovdje zakacit 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Ah, da, izvini, neću više, obećajem.tyler durden je napisao/la:Ti nemas pravo da se javljas,zajedno sa Sajmeritom,

- adriano_leite
- Kontakt:
L-Train da znas da cu te **** zbog ovoga
.
Edit: Sta ono bi u sig?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I ja ga ne volim, al' ti ga bas ne volisadriano_leite je napisao/la:L-Train da znas da cu te **** zbog ovoga.
Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!
Evo ga, ala Portillo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbt ne mogu svoj post da prepoznam zbog ovog silnog smeca od avatara i sigaEdin TM87 je napisao/la:I ja ga ne volim, al' ti ga bas ne volisadriano_leite je napisao/la:L-Train da znas da cu te **** zbog ovoga.
Edit: Sta ono bi u sig?![]()
![]()
![]()
Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!
Evo ga, ala Portillo
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
e jeste vidili malog mesija sto je drzak kad gubi
- raul-zakon
- Kontakt:
Prvo, dobrodošao na forum, a drugo:i ja sam druže @madridista ali, uživaj u pobjedi i ne provociraj bezze(ne mene al svejedno), ne provociraj !jazzone je napisao/la:e jeste vidili malog mesija sto je drzak kad gubi
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
neprovociram , samo kazem , bas sam ga pratio i nikad ga nako drska nisam vidioraul-zakon je napisao/la:Prvo, dobrodošao na forum, a drugo:i ja sam druže @madridista ali, uživaj u pobjedi i ne provociraj bezze(ne mene al svejedno), ne provociraj !jazzone je napisao/la:e jeste vidili malog mesija sto je drzak kad gubi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.