BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
...evo sad sam cuo da su neki ljudi iz svice platili 300 eura kartu...ne mogu da vjerujem 

Nema vise :P
dajteee mi linkova za tekmu molim vasss
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
dajte ljudi koju sliku pa nece vam nista biti jbv, malo i mi da vidimo kako to izgleda
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
e vala lazu to su stipse nebi oni dali 300 eurica pa toliko se ni na svjetskom prvenstvu karte ne placajuflash je napisao/la:...evo sad sam cuo da su neki ljudi iz svice platili 300 eura kartu...ne mogu da vjerujem
Ja evo igrom slučaja radim na izlazu iz Sarajeva prema Vogošćanskoj petlji i posmatram koliko je samo auta prošlo u pravcu Zenice, ma večeras dole ima da bude ludnica.....
SRETNO ZMAJEVI
SRETNO ZMAJEVI
kakvo je vrijeme ljudi u Zenici , u Mostaru pocelo pomalo padati ..strah me kise i blata ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
...grad je prepun...niko ne j..e ni semafore ni pjesacke....ma bruka ljudi....ANARHIJA 

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma samo pobjeda jedno 3 komada turcima i nek idu kuci navijat za nas dosta smo mi navijali za njih kad igraju na evropskom i svjetkom prvenstvu
-
mrzim_ulizice je napisao/la:e vala lazu to su stipse nebi oni dali 300 eurica pa toliko se ni na svjetskom prvenstvu karte ne placajuflash je napisao/la:...evo sad sam cuo da su neki ljudi iz svice platili 300 eura kartu...ne mogu da vjerujem
a razlog sto ne bi platili , i ako bi mozda prezalili tih 300 eura , jeste sto se karta danas uznici nalazila i za "bizarni" 60KM, tako da je ovo nevjerovatna laž cuj 300Eura to oni mozda kupili 8 ulaznica za te pare...
U ime Gospodara...
ima i prenos utakmice na eurosportu...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- belaj_bager
- Kontakt:
oblacno sprema se kisa nadamo se da nece pokvariti vecarsnju utakmicu, u NicaZe je ludnica stavit cu slike za jedno par satimostar_mo je napisao/la:kakvo je vrijeme ljudi u Zenici , u Mostaru pocelo pomalo padati ..strah me kise i blata ...
DLANOVI NEKA SE NE STEDE NAVIJACA PJESMA NEKA KRENE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
Zadnja izmjena: belaj_bager, dana/u 09 sep 2009, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
da hoce vala... svakako ce ciro prepustit sredinu turcima i igrati na kontre...mostar_mo je napisao/la:kakvo je vrijeme ljudi u Zenici , u Mostaru pocelo pomalo padati ..strah me kise i blata ...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo ona pjesma Fanaticos u mp3 formatu
http://rapidshare.com/files/277695446/A ... s.mp3.html
i evo video
[youtube][/youtube]
http://rapidshare.com/files/277695446/A ... s.mp3.html
i evo video
[youtube][/youtube]
....jaro nema hebene sanse da ti je neko da za 60 km...to je laz...ajde nadji ga ja cu kupiti...
ma nece akoBogda , a ako ipak pocne padati pa padat ce i njima ...belaj_bager je napisao/la:oblacno sprema se kisa nadamo se da nece pokvariti vecarsnju utakmicu, u NicaZe je ludnica stavit cu slike za jedno par satimostar_mo je napisao/la:kakvo je vrijeme ljudi u Zenici , u Mostaru pocelo pomalo padati ..strah me kise i blata ...
DLANOVI NEKA SE NE STEDE NAVIJACA PJESMA NEKA KRENE IZ BOSNE I HERCEGOVINE

HAJMO BOSNO , HAJMO HERCEGOVINO .............. SVI U NAPAD !
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
mozda nemozes za 60 al do 100 maraka mozes a da prodaju karte po 600 maraka sto je taj gore napiso to je pre smijesno to se njemu nasi livadici iz svicarske hvalili ko oni dali 600 maraka za kartu
za 600 maraka bi bubreg daomrzim_ulizice je napisao/la:mozda nemozes za 60 al do 100 maraka mozes a da prodaju karte po 600 maraka sto je taj gore napiso to je pre smijesno to se njemu nasi livadici iz svicarske hvalili ko oni dali 600 maraka za kartu

U Doboju ponvo kamenovani nasi navijaci,momci iz Gracanice,provjerena informacija....
DA GA HOĆE NANOOOOOOOOOOOOOOO
DA GA HOĆE JOJ NANICEEEEEEEE
DA GA HOĆE ZABIT DŽEKO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEEEE
DA GA HOĆE JOJ NANICEEEEEEEE
DA GA HOĆE ZABIT DŽEKO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEEEE
hehehehjocker123 je napisao/la:za 600 maraka bi bubreg daomrzim_ulizice je napisao/la:mozda nemozes za 60 al do 100 maraka mozes a da prodaju karte po 600 maraka sto je taj gore napiso to je pre smijesno to se njemu nasi livadici iz svicarske hvalili ko oni dali 600 maraka za kartu![]()

oplakah..
Rođeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.