Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 22 apr 2012, 01:49

[quote="VolimLiverpool"]http://****/world/74-vijesti-iz ... gradu.html

Volio je fudbal,a posebno Real Madrid.
Vjerovatno iščekivao veliki derbi ,nadajući se pobjedi Reala ,koja se desila ,ali je on nije vidio :cry: :cry: :cry

Allahrahmetile nek mu dragi Allah podari vjecnii rahmet :cry:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 apr 2012, 06:47

Rahmet Mu Dusi! :(

Nadam se da necete zamjeriti sto ispod takve vijesti postavljam ovo:

slika
Postovanje treba zaraditi.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 apr 2012, 07:57

8-) 109 golova 8-)

Titula je blizu, idemo sad derat Bayerna. 8-)

slika

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 apr 2012, 09:11

LenBias je napisao/la:ima li onog romaria il se povuko u svoj krticnjak? :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

Od pocetka sezone pisem da sa Barsom nesto nije uredu. Nema vise prepoznatljivog elana, agresivnosti i domisljatosti. To je glavni razlog za losu sezonu.

I uzzese gmazovi titulu. Mora se priznazi zasluzeno. Uvijek je zasluzeno kada uzmes titulu, a posebno kada je ovjeris na NK.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 apr 2012, 09:12

Evo moram i ja čestitat,nisam sinoć bio na forumu.Otkad sam otisao 15 stranica ste napisali,ovdje izgleda pravo veselo bilo.Nista,super pobijeda,titula je nasa.Perfektna utakmica,Barcina igra pocinje bit izlizana,nismo im pustili da normalnog proigravanja naprave.Ronaldo zvijer,Puyol nije znao sta da radi,zelim pohvaliti i dvojac iz obrane,nije bilo grubih startova.I jedno posebno HVALA za sudce,koji su ostali na visokom nivou iako je pritisak bio golem,te nisu usral* utakmicu.

HALA MADRID !!! HALA CR7 !!!
Keep walking.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2012, 09:30

http://www.as.com/futbol/articulo/pie-a ... ftb_48/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Clasico bez mrlje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 apr 2012, 09:42

Sajmerit je napisao/la:ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou :D :D :D
Tebi i onom anonimnomHD-u , treba svezat po jedan disciplinski samar ;)
Sajmerit je napisao/la:Sutra igramo protiv ekipe koja prosjecno loptu u svom posjedu ima 70-80 % tokom cijele utakmice,a posto real nezna da se brani i odbrana je isto svicarski sir sutra se samo nadam da nas ljudi ne potope opet 5-6 - 0 Ako kojim slucajem izvucemo bod bio bih presretan a o pobjedi mogu razmisljati samo pravi fanatici xD
Sajmerit je napisao/la:Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal
pljus pljus
;)
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 22 apr 2012, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 22 apr 2012, 09:44

Čestitke navijačima reala, zaslužena, poštena pobjeda.
mes que un club

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 09:45

tyler durden je napisao/la:
Sajmerit je napisao/la:ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou :D :D :D
slazem se, nebitno da li su trolovali ili ne :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 apr 2012, 09:59

slika

slika

HAAHAHAAHHAHA,oplakah,ocam' :D
Keep walking.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 apr 2012, 10:20

Zasluzena pobjeda reala, gledo sam tekmu i iznenadio sam se da je proso ovaj el classico bez neki incidenata ili crveni kartona :lol: .. Barca jes imala posjed lopte , al svaki put kad docu do sesnaesterca ostanu bez ideje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 apr 2012, 10:32

Romariooo je napisao/la:MNOGO CETE NAHEBATI !!!
Hvala na točnoj prognozi, stario Romariooo što kaže tako mora i biti. Dođi nam opet
mandraX je napisao/la:Bude li ovakav sastav Barce kao što su ovi javili na netu, čestitam vam unaprijed na pobjedi i samim tim na tituli.
Svaka čast na baš točnoj prognozi :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 10:41

slika

evo je jos jedna :D

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 22 apr 2012, 11:05

tyler durden je napisao/la:
Ako navijate za klub, vjerujte u njega, a ne naci sve jednu manu...
Ovo je fudbal, lopta je okrugla...
Sve je moguce!
HALA MADRID!!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 apr 2012, 11:27

sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2012, 11:28

Upravo ovakvim komentarima doprinosis da te niko ne shvata ozbiljno i normalno da ce da prave sale na tvoj racun kada ih ti provociras.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 apr 2012, 11:30

Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
Ja bi prije rekao da si ti imao traumatično djetinjstvo, pa toliko mrziš Real :mrgreen: sad kad si porasto :lol: :lol:
Mi nismo imali traumatično djetinjstvo, kad smo bili mali Real je osvojio tri LP u pet godina :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 11:30

Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
calma pendejo calma :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2012, 11:30

Ne znam da li je neko to napisao ili ne, tek Mourinho ce biti prvi covek koji ima titule u prvenstvima tri istorijski najjace lige Evrope. Nikome od igraca ili trenera nije to poslo za rukom.
Najblizi od igraca su bili Beckham (titule sa MUTD i RM i #3 sa Milanom) i Henry (titule sa Arsenalom i Barcelonom, #6 sa Juventusom), a nekoliko trenera je osvajalo dublete: italijansko-spanski (H.Herrera, V.Boskov, F.Capello) i englesko-italijanski (J.Mourinho i C.Ancelotti), ali nikada niko nije osvojio sve tri titule.
Jose Mourinho ce i tu biti poseban. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 apr 2012, 11:33

Zabrini se zašto svi žele da baš tebe provociraju.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.