Volio je fudbal,a posebno Real Madrid.
Vjerovatno iščekivao veliki derbi ,nadajući se pobjedi Reala ,koja se desila ,ali je on nije vidio

Allahrahmetile nek mu dragi Allah podari vjecnii rahmet

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
LenBias je napisao/la:ima li onog romaria il se povuko u svoj krticnjak?
Tebi i onom anonimnomHD-u , treba svezat po jedan disciplinski samarSajmerit je napisao/la:ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou![]()
![]()
Sajmerit je napisao/la:Sutra igramo protiv ekipe koja prosjecno loptu u svom posjedu ima 70-80 % tokom cijele utakmice,a posto real nezna da se brani i odbrana je isto svicarski sir sutra se samo nadam da nas ljudi ne potope opet 5-6 - 0 Ako kojim slucajem izvucemo bod bio bih presretan a o pobjedi mogu razmisljati samo pravi fanatici xD
pljus pljusSajmerit je napisao/la:Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal
slazem se, nebitno da li su trolovali ili netyler durden je napisao/la:Tebi i onom anonimnomHD-u , treba svezat po jedan disciplinski samarSajmerit je napisao/la:ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou![]()
![]()
Hvala na točnoj prognozi, stario Romariooo što kaže tako mora i biti. Dođi nam opetRomariooo je napisao/la:MNOGO CETE NAHEBATI !!!
Svaka čast na baš točnoj prognozimandraX je napisao/la:Bude li ovakav sastav Barce kao što su ovi javili na netu, čestitam vam unaprijed na pobjedi i samim tim na tituli.
Ako navijate za klub, vjerujte u njega, a ne naci sve jednu manu...tyler durden je napisao/la:Tebi i onom anonimnomHD-u , treba svezat po jedan disciplinski samarSajmerit je napisao/la:ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou![]()
![]()
Ja bi prije rekao da si ti imao traumatično djetinjstvo, pa toliko mrziš RealRomariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
calma pendejo calmaRomariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
Zabrini se zašto svi žele da baš tebe provociraju.Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.