Moguće da ima simuliranja ali samo kažem da sam čuo drugačije. Da je bio jedan brzi štoc blizu pomoćnog sudije. Ne mogu tvrditi da je istina. Uglavnom smiješno mi je bilo ono izvinjenje koje su neki nazvali sportskim potezom a čovjek priznao da je tukao.Armageddon2012 je napisao/la:ma ne...utakmica sa olimpicom je bila maximalno korektna,oni cak nijedan zuti nisu dobili,kao na treningu....problem je sto,iako su jako korektna ekipa,imaju jednog sa brojem 10,zaboravio sam prezime a zove se irfan i u protokolu je medju onima mladjim od 21 god,koji se samo valjao kao budala i vristao na terenu cim ga neko dodirne,cak i bez toga...i trener mu je vidio koja je to budala i zamjenio ga..mi bas komentarisali,kako mlad a kako ga vec iskvarise u mladjim kategorijama.....ostali momci su bili vise nego korektni,kao i sama utakmica jedna od najkorektnijih...
Samo još želim dodati i nadam se da ćemo se složiti. Bio sam Grbavici i mislim da su jedini krivac za poraz igrači Borca. Imali su šanse nisu dali gol. Trebamo biti realni.