Prosle je godine bolje izgledala, a @adnan24 i @Hare_BVB znaju o cemu pricam.

Klopp budala nagovorio igrace da okupaju voditelja Sky-a i njegove eksperte, a jedan od njih je bio Steffen Freund, dok je Markus Merk vjesto uspio izbjeci kupanje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Uvijek Utd. ispred Shity-a. Jedan je vladar Manchestera.SirAlexFerguson je napisao/la:Podržite i vi United sutra pa nek se sastanemo najesen u LP
Misliš ovako!amerosm je napisao/la:
Prosle je godine bolje izgledala, a @adnan24 i @Hare_BVB znaju o cemu pricam.![]()
![]()

Klopp je legenda! Čovjek je pun pozitivne energije. Pa vidio si onu proslavu drugog gola kad je otrčao do korner zastavice i zagrlio Kagawu i uprtio ga. Možda nam takva srdačna proslava njih dvojice nagovještava i konačan ostanak japanca!amerosm je napisao/la: Klopp budala nagovorio igrace da okupaju voditelja Sky-a i njegove eksperte, a jedan od njih je bio Steffen Freund, dok je Markus Merk vjesto uspio izbjeci kupanje.![]()
Cathy FisherLBJ MVP je napisao/la: Kako se zove ova Hummelsova![]()
LBJ MVP je napisao/la:Ja i zaboravio na vas čestitkeLijep dan Real mi ovjeri titulu,a i Borussia matematički osigura
![]()
Kako se zove ova Hummelsova![]()

HzBvB je napisao/la:Četitam titulu , svima koji nose BvB u srcu a bayern u k....Samo ih derat u kost aBd i 12.5. !
Nista labavo sa gofnarima , vidjeli ste i culi kako samo Enes na perfidan nacin ismijava nas tim...
Jos nesto sto mi je zasmetaloKlopp-ova izjava respektovat ce nas i Enes ( ko mu hebe mamu , nije vrijedan da se spominje )
Watzke je car ! Samo ih deri stari !
E da se vratim malo na slavlje....Grosnja nije nispustao onu "kriglu"...car je majke mi !
Jest primjetili dok su igraci slavili sa navijacima u jednom trenutku Klopp se izuvkao i "ljubio" im supruge i djevojke...Shmeker![]()
![]()
Da se malo kur.čimLBJ MVP je napisao/la: Ja dajem Dortmundu 80% i Bayernu 20 %
Izgleda mi nemoguće da Robbery odigra 2/3 utakmica,a znamo kako je kad na nekom baziraš igru i taj se povrijedi.Jedino ako je novi trener Bayerna promjenio taj sistem(nisam ih pratio u pripremnom periodu)gdje sve zavisi od Robbena i Riberya,ali ni u to ne vjerujem jer u Bayernu ne vidim više nikog da može nosit ekipu.Schweini je odličan igrač no u napadačkom dijelu igre ne može biti koristan koliko bi trebao jer Bayern opet ima nekvalitetnu odbranu.
Borusija ima Gotzea,Groskreutza i Kagawu jedan od najjačih tria na svijetu(ne ne pretjerujem)i odlične zamjene za ta 3 igrača bez da se mijenja sistem.To je najvažniji dio ekipe jer oni su i kreativci i strijelci u jednom.Bayern ima Mullera,Robbena i Riberya no svi znamo za problem staklenih nogu i pazi oni nemaju dovoljno kvalitete zamjene i ukoliko se povrijedi jedan dolazi do drastičnih promjena u igri gdje treba dosta vremena da se ekipa privikne na to.Taman dovoljno vremena dok se ovi vrate iz bolnice i tako u krug![]()
Slažem se i ja da LP može biti problem za BVB,ali i prošle godine su rano ispali iz EL (jeste da ih niko nije razvalio)Sada i nema baš ekipa koje mogu razvalit Borusiju tu je Barca i možda Real no nisu valjda toliko sretni![]()
I za kraj da napomenem Bayern nije uopšte jača ekipa od Borusije tako da ne vidim razlog da BVB ne osvoji još jednu salataru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.