Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Romariooo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 22 apr 2012, 11:35

MaGiCa je napisao/la:Ne znam da li je neko to napisao ili ne, tek Mourinho ce biti prvi covek koji ima titule u prvenstvima tri istorijski najjace lige Evrope. Nikome od igraca ili trenera nije to poslo za rukom.
Najblizi od igraca su bili Beckham (titule sa MUTD i RM i #3 sa Milanom) i Henry (titule sa Arsenalom i Barcelonom, #6 sa Juventusom), a nekoliko trenera je osvajalo dublete: italijansko-spanski (H.Herrera, V.Boskov, F.Capello) i englesko-italijanski (J.Mourinho i C.Ancelotti), ali nikada niko nije osvojio sve tri titule.
Jose Mourinho ce i tu biti poseban. ;)
heh, moras biti poseban da osvojis titule s najbogatijim klubovima u ligama, kao da je osvojio s beirom mar, sunderlandom, cataniom i getafetom
Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
Zabrini se zašto svi žele da baš tebe provociraju.
hehe, ja brinem evo, zabole romarijaaa za zahebancijama napacene balavurdije i forumskog hamelja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 apr 2012, 11:36

@ Romariooo - A zašto je to provokacija kad samo ukazujemo na tvoju provokaciju prije utakmice, nađi moj neki post na Barcinoj ili Realovoj temi da govorim nešto u tvom stilu :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 apr 2012, 11:37

Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije
slika

Kuliraj, i nadaj se da ćete zabiti Chelsea-u. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 11:41

LenBias je napisao/la:slika

evo je jos jedna :D
Cini se da je Ronaldo 3 godine vjezbao ovo pred ogledalom, ali nikako nije imao prilike da u realnom svijetu pokaze, doslo napokon i njegovih 5 minuta :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 apr 2012, 11:41

Romariooo je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Ne znam da li je neko to napisao ili ne, tek Mourinho ce biti prvi covek koji ima titule u prvenstvima tri istorijski najjace lige Evrope. Nikome od igraca ili trenera nije to poslo za rukom.
Najblizi od igraca su bili Beckham (titule sa MUTD i RM i #3 sa Milanom) i Henry (titule sa Arsenalom i Barcelonom, #6 sa Juventusom), a nekoliko trenera je osvajalo dublete: italijansko-spanski (H.Herrera, V.Boskov, F.Capello) i englesko-italijanski (J.Mourinho i C.Ancelotti), ali nikada niko nije osvojio sve tri titule.
heh, moras biti poseban da osvojis titule s najbogatijim klubovima u ligama, kao da je osvojio s beirom mar, sunderlandom, cataniom i getafetom
Bosco je napisao/la:
hehe, ja brinem evo, zabole romarijaaa za zahebancijama napacene balavurdije i forumskog hamelja
[youtube][/youtube]
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 apr 2012, 11:53

Njemu je ovo posebno sretan rođendan !

slika

Sve najbolje Ricardo !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 apr 2012, 12:00

Moćno je bilo ono Ronaldovo smirivanje i ušutkivanje Mou Campa, što jes' jes', ali meni je nekako moćnije ono Raulovo:

slika
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Castilla
Kontakt:

Post Postao/la Castilla » 22 apr 2012, 12:14

Campeón de Campeones. 8-)
“Raúl, artista, siempre Madridista.”

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 22 apr 2012, 12:14

Kaka nije mogao izabrati bolji dan za rodjendan :)

nanek

Post Postao/la nanek » 22 apr 2012, 12:17

Jao ima li sta bolje od lijepog jutarnjeg dorucka :)

7 days krosani, plus 7 up sokic :) Ljepota :)

Za sve ostalo tu je Ronaldo, 97 prvenstvenih nastupa, 108 golova!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 apr 2012, 12:22

Nice ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 12:28

nanek je napisao/la:Ronaldo, 97 prvenstvenih nastupa, 108 golova!
MAŠINA! 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 apr 2012, 12:30

Protiv Bayerna će biti teško, ali u istu ruku lahko proći.

Nekim ranim golom Real sigurno može do prolaza dalje, a uz odbranu kao protiv Barce prolaz je siguran.

Dakle ako Coentrao i Arbeloa kao sinoć zatvore strane Bayern nema šanse da će proći, a ako ne bude tako ostaje nam da se tješimo titulom Španskog' klupskog' prvaka. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 apr 2012, 12:32

Romariooo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
ako uzmemo u obzir da je portugalska liga usla u top 5 liga evrope umjesto francuske, imace 4 titule iz 4 top5 lige :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 apr 2012, 12:36

samo za romarioa:[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano

nanek

Post Postao/la nanek » 22 apr 2012, 12:42

madridist je napisao/la:samo za romarioa:[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 apr 2012, 12:49

Cekao sam sinoc da prodju ovi bolesni komentari namjerno :)

Kao simpatizer Barcelone, hocu da vam cestitam zasluzenu pobjedu i zasluzeno osvajanje prvenstva. Jednostavno ste zasluzili to ove godine i to je jedino bitno :) Nadam se da nece biti prepucavanja kao uvijek :D

Cestitam ! I da, ne bude li finale Lige prvaka Barca-Real,necu ga ni gledati :P Bayern i Chelsea ne zasluzuju :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 apr 2012, 12:51

FKKrajina je napisao/la:Cekao sam sinoc da prodju ovi bolesni komentari namjerno :)

Kao simpatizer Barcelone, hocu da vam cestitam zasluzenu pobjedu i zasluzeno osvajanje prvenstva. Jednostavno ste zasluzili to ove godine i to je jedino bitno :) Nadam se da nece biti prepucavanja kao uvijek :D

Cestitam ! I da, ne bude li finale Lige prvaka Barca-Real,necu ga ni gledati :P Bayern i Chelsea ne zasluzuju :D
pošteno , ja nikada ni riječ nisam napisao na pdf barcelona to me ne zanima,a što se tiče lige prvaka vidjećemo.
Don Alfredo Di Stefano

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 apr 2012, 12:54

madridist je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Cekao sam sinoc da prodju ovi bolesni komentari namjerno :)

pošteno , ja nikada ni riječ nisam napisao na pdf barcelona to me ne zanima,a što se tiče lige prvaka vidjećemo.
Ja jesam na temi Reala provocirao,ali nista zlonamjerno :D Jednostavno volim to :D ali nisam nikad uvrijedio ili provocirao nekog od forumasa,nego samo igru Reala kad su kiksali i slicno :D

Ali zato i kad treba biti realan i tu sam prvi. Nije mi problem ni iskreno cestitati. Zasluzena titula i to je to :D da bog da sljedece godine drugi bili :P :P

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 apr 2012, 12:57

:D :D iza recimo Bilbaoa
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.