heh, moras biti poseban da osvojis titule s najbogatijim klubovima u ligama, kao da je osvojio s beirom mar, sunderlandom, cataniom i getafetomMaGiCa je napisao/la:Ne znam da li je neko to napisao ili ne, tek Mourinho ce biti prvi covek koji ima titule u prvenstvima tri istorijski najjace lige Evrope. Nikome od igraca ili trenera nije to poslo za rukom.
Najblizi od igraca su bili Beckham (titule sa MUTD i RM i #3 sa Milanom) i Henry (titule sa Arsenalom i Barcelonom, #6 sa Juventusom), a nekoliko trenera je osvajalo dublete: italijansko-spanski (H.Herrera, V.Boskov, F.Capello) i englesko-italijanski (J.Mourinho i C.Ancelotti), ali nikada niko nije osvojio sve tri titule.
Jose Mourinho ce i tu biti poseban.
hehe, ja brinem evo, zabole romarijaaa za zahebancijama napacene balavurdije i forumskog hameljaBosco je napisao/la:Zabrini se zašto svi žele da baš tebe provociraju.Romariooo je napisao/la:sva forumska otpad sjatila se da zahebava starog romarija, izmigolljila bagra iz rupa ko zohari,al neka djece, razumijem ja njihovo ponasanje, traumaticno djetinstvo su imali gledajuci fudbal, gledajuci silovanje reala i ostalih od strane jedne i jedine hegemonije