FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
? " " $.
" опрао & 22 ?!
" опрао & 22 ?!
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
jes' to doručkovo humorold je napisao/la:? " " $.
" опрао & 22 ?!
DRUG NEBI TI PUNCA
old je napisao/la:? " " $.
" опрао & 22 ?!
E ovo se zove KOMPLEKS
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Armageddon2012
- Kontakt:
pod 4 stopostotne racunam 2 stative i ona dva izmisljena ofsajda kad su sudije digle zastavicu...spielführer_21 je napisao/la:que?Armageddon2012 je napisao/la:sinoc smo imali 7 stopostotnih sansi...ustvari 4 stopostotne i 3 koje smo morali zabiti...
a tri koje smo morali dati su iz drugog pol,kad je bilbija za sekundu zakasnio nakon centarsuta stajica a guso cekao loptu na petercu,kad je kajkut u nadoknadi neomatan sa 18 metara pucao preko gola i kad je radulovic pucao a lopta pogodila vasilica u glavu pred gol crtom...
bilo je jos dobrih situacija,ali ove sam izdvojio...
zeljo je imao gol i jos 2 ili 3 dobre situacije.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
" старац, ?` стварно & " & ? " &...
$ ' $ $ ' "
? на страну, & не $ $ & за оно гажење ", $ не ' стварно..
" ? / - оно $...
$ ' $ $ ' "
? на страну, & не $ $ & за оно гажење ", $ не ' стварно..
" ? / - оно $...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Njihov glavni problem je što su oni svi navikli da do prije par godine gledaju Zvezdu i Partizana, u Srbiji se tim klubovima svira sve i svašta, Borac se digao u posljednje 3 sezone i sad odjednom oni kontaju da su najveći klubi i da ih tako treba tretirati. Prošle sezone kad su bili prvaci svaki kontakt im se kao faul svirao, dobro se ja sjećam šta je nama Dominiković počinio kad smo izgubili tamo prošle sezone, neke stvari se olako zaboravljaju.cera1 je napisao/la:
real je sinoć kupio utakmicu na nou kampu pa šta ?![]()
Treba, ali malo morgen, jbg ipak postoji neka hijerahija, a zna se koji klub je na istoj na prvom mjestu.
Ja, uživam u svemu ovome, merak mi je čitati njihove postove kako tuguju.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma vi ste inače poznati po jako kvalitetnom repertoauru.Što jest,jest...Tu vam nema niko šta prigovoriti.old je napisao/la:& репертоар ' је 40% ' " ' на псовање &, ?, ?, " "*& " ?.
? , $ то " " не "...
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 22 apr 2012, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
¥ овог, ? $ $ $ " ", а & се $ у $ " $
Па $ све ове ? у ' " $ $, па $ $ не " о ? & "...
А & ? $ се ? ? $ ? у ?, $ $ ', " те, ? % " на $ & у " $ ? ", па $ $ ту /
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
ako se sa tri titule u 90 godina postaje velikan, onda i Leotar spada u velikane BH fudbalaold je napisao/la:¥ овог, ? $ $ $ " ", а & се $ у $ " $![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHArmageddon2012 je napisao/la:sinoc smo imali 7 stopostotnih sansi...ustvari 4 stopostotne i 3 koje smo morali zabiti...
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Prva stativa je stopostotna šansa, druga nije jer je Stajić bio u poziciji da šuta samo u golmanov kut i da je lopta slučajno ušla, to bi bio krivac Gušo. Što se tiče ofsajda, pošto nema valjane snimke (ta snimka ima možda u KOmitetu jer oni snimaju s 2 kamere pomoćne sudije) ne možeš ni tvrditi da nisu bili, no u prvoj situaciji sam siguran da je lopta ionako pobjegla Stajiću, tj. nije je dobro primio. A u drugoj su dva igrača Želje bili uz Ivetića (mislim da se tako zove) i bili su u boljoj poziciji od njega.Armageddon2012 je napisao/la:pod 4 stopostotne racunam 2 stative i ona dva izmisljena ofsajda kad su sudije digle zastavicu...spielführer_21 je napisao/la:que?Armageddon2012 je napisao/la:sinoc smo imali 7 stopostotnih sansi...ustvari 4 stopostotne i 3 koje smo morali zabiti...
a tri koje smo morali dati su iz drugog pol,kad je bilbija za sekundu zakasnio nakon centarsuta stajica a guso cekao loptu na petercu,kad je kajkut u nadoknadi neomatan sa 18 metara pucao preko gola i kad je radulovic pucao a lopta pogodila vasilica u glavu pred gol crtom...
bilo je jos dobrih situacija,ali ove sam izdvojio...
zeljo je imao gol i jos 2 ili 3 dobre situacije.
Te tri prilike iz drugog su bile solidne, možda je i najbolja Bilbijina, ali je bio kratak. S druge strane Željo imao stopostonu Selimovića, i par solidnih prilika Zebe.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
", & " јесте ? јер не осваја ? ' у $ спорту " у $ & $.
$ ? / ' ", па $ ? " " рата " ? рата...% % је " &, " ' $ " ? ? " & $ " $ " ?, & нпр. & &...
" & " $? Је ?` % "?
А $ је " у $ "? ', ? '
Зато, " $ " о ? " ?....
$ ? / ' ", па $ ? " " рата " ? рата...% % је " &, " ' $ " ? ? " & $ " $ " ?, & нпр. & &...
" & " $? Је ?` % "?
А $ је " у $ "? ', ? '
Зато, " $ " о ? " ?....
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
ja sam govorio o fudbaluold je napisao/la:", & " јесте ? јер не осваја ? ' у $ спорту " у $ & $.
" & " $? Је ?` % "?![]()
А $ је " у $ "? ', ? '![]()
Зато, " $ " о ? " ?....
i kad već spominjemo onaj Borac od prije 92. i ovaj sad, samo ime im je zajedničko.
DRUG NEBI TI PUNCA
" су " ".bagrcavi je napisao/la:
ja sam govorio o fudbalui te tri titule što ste osvojili ne čine vas velikanom.Borac jeste jedan od najvećih BH klupova, ali da je velikan
![]()
![]()
pa nemoj me nasmijavati
" ", $ су то " ? у $ "? $ $ " ' о $. ПА " & ' $ ", него " у $ ". То га " " ?.
", $ $ ? & у 17 ¥(&), " $ ? $ ' & у &. % $ ? у " ?.
" ' $ % $ & " " ' " за " & "!
Zadnja izmjena: old, dana/u 22 apr 2012, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
nije cist pokradeni ste bio je 2 metra off vjeruj mi samo ovi u komitetu snimaju posebnim kamerama kad zeljo igra pa to tako izgleda valjda ivica naredio a stative su deblje po 30 cm nego kod ostalih pa zato niste dali 2 golaold je napisao/la:? " је ", то је $ " & " спорна...
' " $ 
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Jel' ovo tema FK Borac Banja Luka ? Onda pišemo o fudbalu 
Koliko SD Borac ima ukupno titula ?
Koliko SD Borac ima ukupno titula ?
DRUG NEBI TI PUNCA
На & ??bagrcavi je napisao/la: Koliko SD Borac ima ukupno titula ?
? & " ? ? оне " СФРЈ? ? ове " "? У % ? у & "?
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
A gdje su vam titule u stonom tenisu...moj old to nemate nikako a mi ih imamo 20.
ma samo cu reci: ko gubi ima pravo da se ljuti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.