BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- The_Target
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Jel moguce da niko ne moze, ne zeli, ili nema aparat, mobitel ... bilo sta da uslika malo atmosfere iz Zenice i postavi ovdje...
Rođeni brato
Ah! Došlo je i to vrijeme. Izlazim iz kuće,malo po gradu prošetati a onda na stadion.
Neka bude 2-0 za nas i ja zadovoljan. Nemojte mi onih rezultata gdje Turci daju gol, pa da čovjek mora strepiti.
Neka bude 2-0 za nas i ja zadovoljan. Nemojte mi onih rezultata gdje Turci daju gol, pa da čovjek mora strepiti.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
revan je napisao/la:Ah! Došlo je i to vrijeme. Izlazim iz kuće,malo po gradu prošetati a onda na stadion.
Je li moze ovako
0:1 12'
0:2 17'
1:2 40' (Dzeko)
2:2 43' (Misimovic)
2:3 79'
3:3 88' (Ibricic)
4:3 97' (Dzeko)

pogledaj british eurosport2mahalas je napisao/la:ah ma kakvom crnom eurosportu. gledo sam raspored 10 puta i mogu ti reci da si slabo obavjesten.....adnan_hz je napisao/la:ima i prenos utakmice na eurosportu...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- fahrenheit
- Kontakt:
ako moze mala pomocmrzim_ulizice je napisao/la:isto mozete na nattvplus.com uzmete 5 dana probni kljuc i gledate sve nase kanale ko nema satelit ovo je prava stvar prikopcas kompjuter na tv i slika super ima 80 kana iz bivse jugeElddar je napisao/la:Jednom za sva vremena :
Gdje gledati utakmicu svih utakmica?
Osim prvog kanala državne televizije BHT, večerašnju utakmicu prenosi turski FOX TV, te Al-Jazzera Sport 2, ukrajinski Sport 1. Ljubitelji interneta utakmicu će moći pratiti putem programa Sopcast na kanalu 6455 (BiH Live sport)
Igraj BOSNO!

gdje se uzme taj probni kljuc, ja ga ne mogu naci
"Like a krme in Teheran."
ovo je pravo...za trganje zivaca...al dobro zavrsiDado je napisao/la:revan je napisao/la:Ah! Došlo je i to vrijeme. Izlazim iz kuće,malo po gradu prošetati a onda na stadion.
Je li moze ovako

odbrana im je losa, napad isto tako, al ljudi imaju paklenu sredinu
arda-emre-tuncay-hamit
arda-emre-tuncay-hamit
-
- Kontakt:
Raja je li istina da Ibisevic uopste nece ulaziti sa klupe...posto izgleda je Muslimovic dobio prednost ako bude trebalo igrati kasnije sa 2 spica...a pored njega ulaze Pjanic i Bajramovic po potrebi...jadni Ibis.....
hahhaah legendarno....

Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 09 sep 2009, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trebamo samo hladne glave uci u utakmicu i nece biti problema. Jos ako uspjemo prvi postici gol, onda ce se oni morati otvoriti i igrati na sve ili nista sto daje malo vise prostora nasim igracima. Miske posalje jednu dubinsku i Dzeko i Ibisevic to realizuju. Mene iskreno vise bilo strah Armenije nego Turske, i sam sam govorio prije utakmica s Belgijom da cemo uzeti svih sest bodova, i da me je vise strah Estonije i Armenije nego Turske i Spanije. Mi smo uvijek ove odlicne selekcije nadigrali na Bilinom Polju, jedino je Grcka zahvaljujuci onom Rusu nas uspjela pobjediti od onih jacih selekcija, koji je dao crveni karton Papcu koji se nalazio 20 metara od mjesta prekrsaja i koji je dosudio nepostojeci penal.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ako je tako onda se nadam da nece... jer bude li ulazio to ce biti garant ako budemo gubiliNecromacer je napisao/la:Raja je li istina da Ibisevic uopste nece ulaziti sa klupe...posto izgleda je Muslimovic dobio prednost ako bude trebalo igrati kasnije sa 2 spica...a pored njega ulaze Pjanic i Bajramovic po potrebi...jadni Ibis.....

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ti hoćeš pola nas u bolnicu izgleda.Dado je napisao/la:
Je li moze ovako

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ahhaahha gdje nadje ovov......ala se ismija hahahaahadnan_hz je napisao/la:hahhaah legendarno....

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
imas kod mene na fejsu...fazlaaaa je napisao/la:ahhaahha gdje nadje ovov......ala se ismija hahahaahadnan_hz je napisao/la:hahhaah legendarno....
![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
posaljes njima mail i oni ti posalju odma probni kljucfahrenheit je napisao/la:ako moze mala pomocmrzim_ulizice je napisao/la:isto mozete na nattvplus.com uzmete 5 dana probni kljuc i gledate sve nase kanale ko nema satelit ovo je prava stvar prikopcas kompjuter na tv i slika super ima 80 kana iz bivse jugeElddar je napisao/la:Jednom za sva vremena :
Gdje gledati utakmicu svih utakmica?
Osim prvog kanala državne televizije BHT, večerašnju utakmicu prenosi turski FOX TV, te Al-Jazzera Sport 2, ukrajinski Sport 1. Ljubitelji interneta utakmicu će moći pratiti putem programa Sopcast na kanalu 6455 (BiH Live sport)
Igraj BOSNO!![]()
gdje se uzme taj probni kljuc, ja ga ne mogu naci
cuj to...kod tebelejla je napisao/la:imas kod mene na fejsu...fazlaaaa je napisao/la:ahhaahha gdje nadje ovov......ala se ismija hahahaahadnan_hz je napisao/la:hahhaah legendarno....
![]()
![]()
![]()

nemoj zaboraviti da ostavis svoj 500-ti komentar za pobjedu Bih nad Turskom

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
EVO IZ TUZLE ATMOSFERE....

LJUDI IZ TUZLE POSTAVLJAJU SLIKE A VI NEMOZETE IZ ZENICE DAJ BA STA VAM JE!
ja sam iz sarajeva xD nisam iz tuzle...spaha je napisao/la:LJUDI IZ TUZLE POSTAVLJAJU SLIKE A VI NEMOZETE IZ ZENICE DAJ BA STA VAM JE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.