dr.van nostrand je napisao/la:Mektic-Krawietz 1 1,80

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:Mektic-Krawietz 1 1,80

Ne igramo više ovaj sportdijabola je napisao/la:Formula 1 (X-1.do3. mjesto, 2-1.do 8. mjesto)
M.Webber 2
N.Rosbert 2
S.Vettel X
L.Hamilton X
J.Button 2
Kvota: 3.28
Da isprobamo i ovaj sport

Već je bilo priče o tome, u WWINU je sigurno kvota 1 kad god se prekine...alan_kardec je napisao/la:ma znam i ja buraz da bi trebalo biti, ali čini mi se da ima i ono neko debilno pravilo da ako prođu dvije trećine utakmice, a tekma se u međuvremenu prekine, pika se onaj rezultat koji je bio u momentu prekida, pa sad ne znam..
e ne znam jbg ja pratim na ovom xscoresu, ovdje piše da je prekinut meč, kao i na txt-u.

Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim
al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno
 ajde malo pojednostavi živ bio.
alan_kardec je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim
al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno
znači, ako se meč ne nastavi, kvota 1 ili...?
 da kvota jedan ako si igrao na pobjedu nekog tima, a da si recimo igrao polvrijeme keca ne bi ti bila kvota 1
  da kvota jedan ako si igrao na pobjedu nekog tima, a da si recimo igrao polvrijeme keca ne bi ti bila kvota 1
dijabola je napisao/la: Double:
Avellino-Milano kp2 @ 1.45
Avellino je u krizi i jedini razlog što će ostati u prvoj ligi je što su dobro odigrali prvi dio sezone. Milano je dobio 4 od posljednjih 5 utakmica, a u prošlom kolu su dobili Cantu, tako da večeras ne bi smjeli da prokockaju tu važnu pobjedu u ovakvoj utakmici. Sigurno su i puni samopouzdanja i očekujem laganu pobjedu.
Unicaja-Barcelona under 143,5 @ 1.85
Unicaja je u početku sezone bila u vrhu, a sada se bore za doigravanje. No i dalje imaju paklenu atmosferu u dvorani, naročito kada se radi o ovakvim utakmicama. Tako su recimo s Realom odigrali 51-64, a Real igra znatno brže od Barce. Barca igra vjerovatno i najbolju odbranu lige, i redovno ostavljaju protivnike ispod 60 poena. Večeras očekujem borbenu Unicaju i standardno jaku Barcinu odbranu, što bi uz paklenu atmosferu trebalo rezultirati manjim brojem poena.

Makar ovaj tenis prosao danas...harry_90 je napisao/la:
Tenis double :
Del Bonis F. - Schwank E. 1
Sousa J. - Korolev E. 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.