Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nidjo_barca
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nidjo_barca » 08 sep 2009, 23:34

joj i vi raspravljate o tamo nekoj 1940. god. jbtt pusti to pricajte o ovom vremenu,sta je bilo bilo je 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2009, 23:35

Saurman je napisao/la:cuj demantirao se haha.... jesam li ja rekao ijednom da Barsa nije bila prvak za frankov vrime...joj jel svi ovako realovci sporo kontaju :D ...dodjite sebi ako nemate kome :D
A da ja dođem tebi.....ako me banuju znaj da če biti zbog tebe....jer toliko glupih komentara...nemože se čovjek ni nasmijati....muči svoje....koliko si ti jarane opsjednut Realom....99% poruka je na temi Reala..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:37

nidjo_barca je napisao/la:joj i vi raspravljate o tamo nekoj 1940. god. jbtt pusti to pricajte o ovom vremenu,sta je bilo bilo je 8-)
Pa to je historija,al papak nezna sta prica o tim godinama pa valja ovda neke gluposti

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:40

Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:cuj demantirao se haha.... jesam li ja rekao ijednom da Barsa nije bila prvak za frankov vrime...joj jel svi ovako realovci sporo kontaju :D ...dodjite sebi ako nemate kome :D
A da ja dođem tebi.....ako me banuju znaj da če biti zbog tebe....jer toliko glupih komentara...nemože se čovjek ni nasmijati....muči svoje....koliko si ti jarane opsjednut Realom....99% poruka je na temi Reala..
VIDIS da mu je upao os u oko pa nezna sta pise svaki put udara kontru REALA i valja neke gluposti ovda,,,,on jedan od oni sto nema pojma o REALU I BARCALONI,sram te bilo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 23:48

Fabio levatu ovo sto sam napisao su tacno podaci..a sto vam to ne odgovara zaboli me K....fol neki navijaci a Real gledali preko tv ekrana... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 08 sep 2009, 23:51

Real je svoje pokazao u to vrijeme moc igrali su najljepse kao i sezonama kad je bio ZIDAN I FIGO 2001 DO 2004 al 1put bili prvaci steta inace bi bilo i vise titula al nepobjedjuju uvjek najbolji,al ima papaka pa neznaju sta bi drugo rekli pa spominju FRANCA I KRALJA,pricajte sadasnjosti imate li sta protiv KAKE,RONALDA,KARIMA,nebi ste volili da igraju za vas jelda???

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:57

Saurman je napisao/la:Fabio levatu ovo sto sam napisao su tacno podaci..a sto vam to ne odgovara zaboli me K....fol neki navijaci a Real gledali preko tv ekrana... :D
Papak prospas se takoi ti tvoji podaci sigurno si izvuko iz didine arhive ili tije pricao kad je njemu pricao did od LAPORTE ,procitaj malo vise postova gore,ja sam imao priliku gledati utakmicu na Santiago Bernabeu,a to nista neznaci naravno da sam bolji navijac od nekog ko nije bio na stadionu ostao sam isti navijac ,navijac REAL MADRID,pametni su oni koji su prepoznali boje bijele i sve sto krasi ovaj veliki klub

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 00:00

Za 1943. je tacan podatak. to sto vi navijaci reala nedate na svoj klub, to je vec druga stvar.

franco je doveo na silu valdana koji je imao predugovor sa barcom, i trebo preci u katalonski klub. franco je istim tim fasistickim rezimom doveo valdana u real, a valdano danas najveci igrac tima svih vremena.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 sep 2009, 00:01

Zar se još sa ovom Sogan Dolmom raspravljate....pa vidite da na svakoj temi "kontrira Real" sad dali je balavac koji nezna ništa pametnije reči....ili je momak koji nema ništa pametnije reči....
Odo spavat....nemogu više...samo da nesanjam ovu Sarmu....

Valdano ili Stefano...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:06

Wolverine je napisao/la:Za 1943. je tacan podatak. to sto vi navijaci reala nedate na svoj klub, to je vec druga stvar.

franco je doveo na silu valdana koji je imao predugovor sa barcom, i trebo preci u katalonski klub. franco je istim tim fasistickim rezimom doveo valdana u real, a valdano danas najveci igrac tima svih vremena.
HALO momak znas li ti koje JORGE VALDANO i koje je on vrijeme igrao ,,ako neznas on je genracija MARADONE..........Da nisi pomjesao 2 igraca :lol: :lol: Don A.di STEFANO nazivas sa VALDANOM,a covjeka sto imas pisat kad nezas nista,i to ista prica hteli ste DI STEFANA a niste davali para koliko su iz Aregentine trazili i REAL MADRID ga je upecao prije i on je potipisao i dosao i odma prvu utakmicu vam tricu zabijo.......ehehhehe ej on VALDANA SPOMINJE A FRAJER IGRAO U VRIJEME MICHEALA,HUGA SANCHEZA,BUTRAGUENA,,kako se sramote ovi iz BARCE :lol: :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 00:13

fabio je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:Za 1943. je tacan podatak. to sto vi navijaci reala nedate na svoj klub, to je vec druga stvar.

HALO momak znas li ti koje JORGE VALDANO i koje je on vrijeme igrao ,,ako neznas on je genracija MARADONE..........Da nisi pomjesao 2 igraca :lol: :lol: Don A.di STEFANO nazivas sa VALDANOM,a covjeka sto imas pisat kad nezas nista,i to ista prica hteli ste DI STEFANA a niste davali para koliko su iz Aregentine trazili i REAL MADRID ga je upecao prije i on je potipisao i dosao i odma prvu utakmicu vam tricu zabijo.......ehehhehe ej on VALDANA SPOMINJE A FRAJER IGRAO U VRIJEME MICHEALA,HUGA SANCHEZA,BUTRAGUENA,,kako se sramote ovi iz BARCE :lol: :lol:
da di stefano. moja greska, jbg.lapsus.ja umoran, a kasno je, nemojte mi zamjerit.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:26

Ipak Valdana zamjenti sa Di STEFANOM ,ti je isto ko kad bi zamjenio PELE i ROMARIA,Slicne generacije,al vidi se da si udarao kontru pa sam procitao o kome se radi,BARCA je sama kriva sto je nudila malo novca za Di Stefana,a predsj.REAL MADRID u to vrijeme SANTIAGO BERNABEU je imao informacije da se radi o najboljem igracu u Aregentiskoj ligi,upecao ga za 1 mill dolara u to vrijeme

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 sep 2009, 01:10

Cuj ovoga FRANCO prisilio VALDANA stavrno nisi normalana,Valdano ti je igrao od neki 84tih do 92 u REALU,posle bio trener REALA,i on je uveo RAULA iz juniora u prvi tim,da bi kasnije ovaj mu se oduzio i prvom sinu dao ime JORGE,eto ti nesto o JORGE VALDANU,..kakav FRANCO i VALDANO :lol: :lol: :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 01:14

don Ciro je napisao/la:Cuj ovoga FRANCO prisilio VALDANA stavrno nisi normalana,Valdano ti je igrao od neki 84tih do 92 u REALU,posle bio trener REALA,i on je uveo RAULA iz juniora u prvi tim,da bi kasnije ovaj mu se oduzio i prvom sinu dao ime JORGE,eto ti nesto o JORGE VALDANU,..kakav FRANCO i VALDANO :lol: :lol: :lol:
jesam li se ispravio u postu ispod. lapsus jbt.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 sep 2009, 10:15

ja mislim da se franco okrece u grobu koliko ga spominjete :D vazna je sadasnjost a sadasnjost je da barca dere sve redom ;) a raul je djete atletica ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 sep 2009, 17:48

CRNI_SA je napisao/la:ja mislim da se franco okrece u grobu koliko ga spominjete :D vazna je sadasnjost a sadasnjost je da barca dere sve redom ;) a raul je djete atletica ;)
A Iniesta i Mesi su djeca Barce?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 17:58

Nail for Real je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ja mislim da se franco okrece u grobu koliko ga spominjete :D vazna je sadasnjost a sadasnjost je da barca dere sve redom ;) a raul je djete atletica ;)
raul je od 16 godine u realu, a messi od 13, iniesta od jos ranije. raul je proso omladinsku skolu atletica, a ova dva barce.

mada ja mislim da post od @CRNI_SA o raulu nije potreban, jer vise nije bitno cije je on djete, bitno je da je on dao preko 300 golova za real.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 sep 2009, 18:11

Wolverine je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
raul je od 16 godine u realu, a messi od 13, iniesta od jos ranije. raul je proso omladinsku skolu atletica, a ova dva barce.

mada ja mislim da post od @CRNI_SA o raulu nije potreban, jer vise nije bitno cije je on djete, bitno je da je on dao preko 300 golova za real.
Messi je bio u Newels Sol Boys-ima,a Iniesta cini mi se iz Albasetea :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 sep 2009, 18:15

A Iniesta i Mesi su djeca Barce?[/quote]

mada ja mislim da post od @CRNI_SA o raulu nije potreban, jer vise nije bitno cije je on djete, bitno je da je on dao preko 300 golova za real.[/quote]

Messi je bio u Newels Sol Boys-ima,a Iniesta cini mi se iz Albasetea :?[/quote]

Messi da 13,Iniesta do 14...al kao što je več katalonac rekao....koga briga...važno je gdje su sada...Terry je prošao čitavu West Hamovu školu ako se nevaram...pa je sada ikona kluba...kao i Raul...kao i što če biti Messi i Inesta...

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 09 sep 2009, 18:18

ma u pravu je raul 64 ostavite se tih glupih rasprava bitnije je dal ćemo espanjolu dat 3 ili više golova
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 3 gosta.