Where amazing happens.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
silenT
-
Kontakt:
52-32 skok na strani Cavsa... pffffff
uglavnom glavni krivac za poraz STAT... kako mrzim tog čovjeka to je nemoguće!
iduća postaja Atlanta i to glatko gubimo sa STATom legendardnim šuterom sa distance i nindžom koji frca borbenošću u obrani

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
SheldonCooper
-
Kontakt:
Postao/la SheldonCooper » 21 apr 2012, 03:51
Gledam i nevjerujem

Kako loša partija za nepovjerovat

Stalo Carmelo i to je to. Nevjerovatno da je Amare večeras odigrao ovoliko minuta
Umjesto sigurne pobjede dođe poraz i sve nade o susretu Knicksa protiv Pacersa (bilo je terorijski moguće)
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
-
Carlo
-
Kontakt:
heat ili chicago... meni je potpuno svejedno, ali kada bolje razmislim prije bih bullse jer smo dokazali da ih možemo dobiti
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
silenT
-
Kontakt:
u slučaju da Bullsi i Heat imali isti omjer tko će biti prvi ???
također navijam da nam dođu Bullsi jer sam uvjeren da bi protiv njih imali fine šanse da prođemo seriju.... protiv Heata sumnjam da bi ijednu dobili....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
NedozvoljenaPozicija
-
Kontakt:
Postao/la NedozvoljenaPozicija » 21 apr 2012, 03:59
Izgubili smo od ekipe koja u slobodno vrijeme namjerno gubi utakmice - bravo mi!
STAT je dobio previše vremena, umjesto da ga se polako uvodi ispalo je da je on preuzeo najveću odgovornost, a nije ga bilo dugo, predugo...
Fields je stručnjak za ubacit koji koš kad to nikom ne treba, taj frajer je na vi sa košarkom.
Postali smo Carmelo d.o.o. ponekad pripomognu Novak, Smith i Chandler, ostali služe samo da popune ekipu.
Odbranu ne igramo, nije nam ta moda ovih dana...
Pred playoff svi u ruke tespihe i brojanice, samo nam Bog može pomoći protiv Heata...
-
Carlo
-
Kontakt:
silenT je napisao/la:u slučaju da Bullsi i Heat imali isti omjer tko će biti prvi ???
također navijam da nam dođu Bullsi jer sam uvjeren da bi protiv njih imali fine šanse da prođemo seriju.... protiv Heata sumnjam da bi ijednu dobili....
gleda se međusobni omjer, nisam siguran koliko su puta igrali i ko je koliko puta pobjedio, mislim da je 2-2
TIEBREAKER BASIS:
(-) Tie breaker not needed (better overall winning percentage)
(1) Division leader wins tie from team not leading a division
(2) Head-to-head won-lost percentage
(3) Conference won-lost percentage
(4) W-L Percentage vs. Playoff teams, own conference
(5) W-L Percentage vs. Playoff teams, other conference
(6) Net Points, all games
x-Clinched Playoff Berth | o-Eliminated from Playoffs contention | e-Clinched Eastern Conference | w-Clinched Western Conference
nw-Clinched Northwest Division | p-Clinched Pacific Conference | sw-Clinched Southwest Division | a-Clinched Atlantic Division
c-Clinched Central Conference | se-Clinched Southeast Conference
*-Games remaining vs.Teams Over/Under .500
lahku noć drugovi, samo opušteno

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2012, 04:27
sto znaci da su Bullsi u prednosti jer su u diviziji samo jednu izgubili i mogu izgubiti samo jos eventualno drugu protiv Pacersa, a Miami je vec 3 zijanio...male su sanse da nas Miami moze preci, ali eto moramo izgubiti od Dallasa i Pacersa da se to desi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
LenBias
-
Kontakt:
vrati se amare i odma kiks, svasta

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2012, 10:49
LenBias je napisao/la:vrati se amare i odma kiks, svasta

a bolji su bez njega brate..ne igra odbrane ebajiga isto ko Boozer

...mislim u playoffu bi opet takvi igraci bili potrebni, ali u ovim utkamicama bogami puno lose stoje sa Amareom nego li bez njega
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
LenBias
-
Kontakt:
pa znam, samo ne mogu nikako da razumijem kako amare vise nije ni sjena onog lika sto je bio u finiksu, bas tuzno, cak je vise oslabio od bosha po mom misljenju sto je vec umjetnost

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2012, 12:04
LenBias je napisao/la:pa znam, samo ne mogu nikako da razumijem kako amare vise nije ni sjena onog lika sto je bio u finiksu, bas tuzno, cak je vise oslabio od bosha po mom misljenju sto je vec umjetnost

i medju njima Boozer

...samo Bosh jeodigrao dobro polovinu seozne i zasluzio je all star...sad je malo slabi, ali nije on oslabio zato sto je slab, vec zato sto manje on prima lopti od Wada i Jamesa ebiga...Bullsi i Knicksi su se debelo zajebali...Knicksi jer nisu ostavili Davida Leea, jer ja mislim da bi im on puno vise valjao, a mi jer smo mogli isto dovesti Leea i on je zelio u Bullse, a mogli smo i mi Jeffersona dovestii umjesto Boozera...mislim mi bi sad sa Jeffersonom bili glavni kandidat za titulu majkemi.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
LenBias
-
Kontakt:
boozera i ne brojim, on ko da ne postoji u odnosu sta je bio prije

ma znam za bosha da je velika razlika bit treca opcija sad dok je u torontu bio prva, sve se pito on tad dok sad malo sta ima da je njegova zadnja al ruku na srce to je i njegova krivica jer po meni on treba malo vise da se trudi, ima potencijala za to, pokazo je da ima, al ne, on samo ovako stoji u sjeni i nekad nesto ubaci i skoci koji put, pomirio se da to radi samo a ima znanje i moze dosta vise radi samo kad bi se malo trgno i poceo da igra

-
Carlo
-
Kontakt:
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ine-option" onclick="window.open(this.href);return false;
J.R. Smith says he hasn't made a decision yet on his player option for next season.
"It's still too early," Smith said last week. "I'm still weighing my options."
But, according to three league **** with knowledge of Smith's contract situation, the reserve shooting guard will more than likely decline his player option and test free-agency this summer.
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 21 apr 2012, 16:51
SaltCityAttack je napisao/la:LenBias je napisao/la:pa znam, samo ne mogu nikako da razumijem kako amare vise nije ni sjena onog lika sto je bio u finiksu, bas tuzno, cak je vise oslabio od bosha po mom misljenju sto je vec umjetnost

i medju njima Boozer

...samo Bosh jeodigrao dobro polovinu seozne i zasluzio je all star...sad je malo slabi, ali nije on oslabio zato sto je slab, vec zato sto manje on prima lopti od Wada i Jamesa ebiga...Bullsi i Knicksi su se debelo zajebali...Knicksi jer nisu ostavili Davida Leea, jer ja mislim da bi im on puno vise valjao, a mi jer smo mogli isto dovesti Leea i on je zelio u Bullse, a mogli smo i mi Jeffersona dovestii umjesto Boozera...mislim mi bi sad sa Jeffersonom bili glavni kandidat za titulu majkemi.
Ali najveci problem Big Ala je sto niko nije mogao biti siguran u njegovo zdravlje, jer njegovi problemi sa povredama su svima dobro poznati, a radi ogromnog ugovora, tesko je bilo odluciti se i rizikovati sa njim. On je strasan igrac i vama bi sigurno legao mnogo bolje nego Boozer, pogotovo sto u kombinaciji sa Noahom bi mogao igrati PF, sto je po meni i njegova prirodna pozicija. Sa Big Alom, kako on igra danas, vi biste sigurno jedno 70% do 80% imali titulu u svojim rukama i tesko ko da bi vam mogao parirati, ali kao sto rekoh, prevelik rizik je Big Al.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
Carlo
-
Kontakt:
Da je danas izgubiti i hvatati osmo mjesto ako već nemamo šansi za šesto. Ispade bolje igrati prvu rundu protiv izranjavanog Chicaga nego Miamija kojeg nijednom nismo dobili ove sezone.
-
Kobe Bryant
-
Kontakt:
Postao/la Kobe Bryant » 22 apr 2012, 17:45
Bolje vam je da igrate sa Miami-jem nego sa Chicagom , jer vam je svejedno ispali u prvom krugu ili u finalu istoka, ali ce te imati vise samopouzdanja ako izbacite Miami , mozda bi ponovili 1999
Ali ako Chendler i Amare budu igrali 100% svojih mogucnosti i Carmelo i Lebron se poniste medjusobno , a Wade udje malo opreznije imate sanse pogotovo ako Smith i Novak budu sibli trice kao sto znaju

-
Carlo
-
Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Bolje vam je da igrate sa Miami-jem nego sa Chicagom , jer vam je svejedno ispali u prvom krugu ili u finalu istoka, ali ce te imati vise samopouzdanja ako izbacite Miami , mozda bi ponovili 1999
Ali ako Chendler i Amare budu igrali 100% svojih mogucnosti i Carmelo i Lebron se poniste medjusobno , a Wade udje malo opreznije imate sanse pogotovo ako Smith i Novak budu sibli trice kao sto znaju

Iskreno, mislim da smo ove sezone pokazali da možemo pobjediti Chicago, a Miami baš i ne... Vidjećemo, kako Bog da tako će i biti
Mogla bi se ponoviti 1999. sve se poklapa i povrede i smijena trenera i 8. mjesto
Chandler i Melo su playoff igrači tako da se ne brinem za njih, ali za Amarea se brinem... Protiv Cavsa nas je on koštao poraza, nadam se da će doći sebi i da neće ujebati koncepciju.
-
silenT
-
Kontakt:
Carlo jeli včrs navijamo za Atlantu i pa sutra za Philu protiv Netsa?

edit. a već si gore napisao nevidih
da nam predvidim put u Playoffu.... Chicago 4-2, Boston 4-1, Miami 2-4

-
Carlo
-
Kontakt:
silenT je napisao/la:Carlo jeli včrs navijamo za Atlantu i pa sutra za Philu protiv Netsa?

edit. a već si gore napisao nevidih
da nam predvidim put u Playoffu.... Chicago 4-2, Boston 4-1, Miami 2-4

ispade tako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.