odkud ti je imvromacijeJASC0 je napisao/la:Prijateljsko ozračje na tribinama Bilinog polja
Iako se nagađalo da će biti incidenata između bosanskohercegovačkih i turskih navijača do sada sve protječe u najboljem redu.
Na zeničkim ulicama nije se desio niti jedan incident, a na stadionu se ovoga trenutka pojavila nekolicina navijača Turske, koji su istakli zastavu Bosne i Hercegovine.
Pored zastave, turski navijači su okačili transparent na kojem piše Hajmo Bosno što je domaća publika popratila velikim ovacijama.
Uslijedilo je skandiranje Turskoj, da bi nakon toga više od 10.000, koliko se ovoga trenutka nalazi na Bilinom polju, zajedno pjevalo Hajmo Bosno.
BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
-
- Kontakt:
Kad se sjetim četvrtfinala eura prošle godine i fanatičnog svršavanja od sreće kad je Turska pobijedila Hrvatsku ne mogu se oteti dojmu da ako ima pravde večeras se kolo okrene na drugu stranu.Tj., da nije bilo tog prošle godine sigurno bih navijao za Bosnu, ali ovako "GO TURKIYE, TURKIYE......"
Armenija vodi protiv Belgije 1:0
Nadam se da ce i veceras nas jednom srce pogledati i da cemo se uspjeti plasirati u baraz i da cemo otici na SP. Veceras je treci put i treca sreca i nadam se da cemo uspjeti i da cemo biti u JAR- naredne godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
opaaa veliko iznenadjenje ako ostane tako, jeli ko odigrao na kladionici?komax je napisao/la:Armenija vodi protiv Belgije 1:0
- Principatus
- Kontakt:
Ja hocu vise da cujem/vidim sastav. Sve samo ne Dzeko sam naprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do grob
- Kontakt:
evo ljudi nasi igraci su dosli na bilinopolje popraceni velikim aplauzom gori zemlja u zenici
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
ev necu moci spavati sto ti neces navijati za bosnu... haj molim te navijaj plsssssssssssssssssssslibertas30 je napisao/la:Kad se sjetim četvrtfinala eura prošle godine i fanatičnog svršavanja od sreće kad je Turska pobijedila Hrvatsku ne mogu se oteti dojmu da ako ima pravde večeras se kolo okrene na drugu stranu.Tj., da nije bilo tog prošle godine sigurno bih navijao za Bosnu, ali ovako "GO TURKIYE, TURKIYE......"
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
brate svaka ti cast...red je da se i mi radujemo...uz allahovu pomoc ce tako i da budeomerbavarac je napisao/la:Jos nesto manje od 3 sata do pocetka utakmice. Allahu dragi ti podari nasima igracima snagu da veceras pobijedimo Tursku, podari malo nasem narodu rahatluka i srece, barem na nekoliko sati. Molim dragog Allaha da nam podari srecu veceras i da rutinski utakmicu zavrsimo. Amin!!!!!!

jel objavio spiker sastave ... ko igra ???? ... daj nam Vedu i Dzeku naprijed da lome 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
-
- Kontakt:
Bitan je rezultat, a on će biti barem jedan razlike za Tursku.Recimo BiH 1 - 2 Turskaadnan_hz je napisao/la:ev necu moci spavati sto ti neces navijati za bosnu... haj molim te navijaj plsssssssssssssssssssslibertas30 je napisao/la:Kad se sjetim četvrtfinala eura prošle godine i fanatičnog svršavanja od sreće kad je Turska pobijedila Hrvatsku ne mogu se oteti dojmu da ako ima pravde večeras se kolo okrene na drugu stranu.Tj., da nije bilo tog prošle godine sigurno bih navijao za Bosnu, ali ovako "GO TURKIYE, TURKIYE......"
Opet nek vam ne bude žao jer su oni vaša braća, vaši preci i sl...
ev vladavic klupa ibisevic spic
ziku ovog libertasa sto se gubi
ziku ovog libertasa sto se gubi
Zadnja izmjena: nick, dana/u 09 sep 2009, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Evo Hayat javlja da Ibisevic igra od pocetka. Jaaahahaaaaaaa! 
Poludih ovdje.

Poludih ovdje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do grob
- Kontakt:
nista nije objevljenjeno vezano za satav u ovom trenutku bh igraci setaju travnjakom bilinog-polja sa nevjerovatnim navijanjem bosna bosna ori zenicom
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
vedo i dzeko u napadu
- NoName
- Kontakt:
Bože, Allahu, Isuse, Buda, Jahva i svi ostali, pomozite nam noćas!
Sretno momci!
Log off.
Sretno momci!
Log off.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ja sam tad navijao svim srcem za Hrvate, ali očito treba okrenuti ploču. kad možete vi što nebi mogli i milibertas30 je napisao/la:Kad se sjetim četvrtfinala eura prošle godine i fanatičnog svršavanja od sreće kad je Turska pobijedila Hrvatsku ne mogu se oteti dojmu da ako ima pravde večeras se kolo okrene na drugu stranu.Tj., da nije bilo tog prošle godine sigurno bih navijao za Bosnu, ali ovako "GO TURKIYE, TURKIYE......"
naprijed Englezi.....
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- antipolitikaa
- Kontakt:
SRETNO MOMCIMA VECERAS!!!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
ova anketa bila i na nekoj televiziji pa evo je i na forumu
u nas ovamo gori ali ne bojimo se mi dobit cemo mi englesku
btw. sretno s turskom u kolko pocinje tekma
ova anketa bila i na nekoj televiziji pa evo je i na forumu
u nas ovamo gori ali ne bojimo se mi dobit cemo mi englesku
btw. sretno s turskom u kolko pocinje tekma
-
- Kontakt:
I turci se mole alahu stoga... Neka pomogne turskoj večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.