Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Za gol kriv Glen,Liverpool napada raseta sutevima a WBA jedna prilika i gol,nepisano pravilo. 

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- reds_forever
- Kontakt:
koja glupost johnsona...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
De mi samo objasni sta je ovdje Reina kriv ?Paraglajder je napisao/la:Penzioniši se Reina.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Paraglajder
- Kontakt:
Zato što je mogao ovo odbraniti, a on stoji na golu k'o ukopan, glavni krivac Glen pa Reina.moj uzor-S.G je napisao/la:De mi samo objasni sta je ovdje Reina kriv ?Paraglajder je napisao/la:Penzioniši se Reina.
YNWA
sta reci
jos jedna majstorija glena. dalglish ce izgubiti posao jer forsira ove stare i istrosene igrace.
da mi je jednom da imamo trenera koji ima muda pa makar ispali iz lige nego ovako zavrsicemo 10. na tabeli ali ce zato kuyt, maxi i carragher napredovati i skupiti prijeko potrebno iskustvo
ako ima boga onda taj covjek ima pravo glup smisao za humor.
nije reina direktan krivac za gol al meni smeta ovaj njegov stav... neko je drugi pogrijesio boli me briga necu ja ni pokusati to odbraniti... mislim da bi najbolje bilo i za njega i za liverpool da se na ljeto rastanu. takođe glen johnson nam vise ne treba jer ne igra mali flanagan nista slabije samo sto njegove greske svi pamte a glenu se sve zaboravlja jer on kao nesto napravi u napadu... kad bude igrao na krilu onda cu mu ja priznavati te stvari ali ovako treba mu neko objasniti da je on odbrambeni igrac i da shodno tome treba da nauci igrati odbranu.

da mi je jednom da imamo trenera koji ima muda pa makar ispali iz lige nego ovako zavrsicemo 10. na tabeli ali ce zato kuyt, maxi i carragher napredovati i skupiti prijeko potrebno iskustvo

ako ima boga onda taj covjek ima pravo glup smisao za humor.
nije reina direktan krivac za gol al meni smeta ovaj njegov stav... neko je drugi pogrijesio boli me briga necu ja ni pokusati to odbraniti... mislim da bi najbolje bilo i za njega i za liverpool da se na ljeto rastanu. takođe glen johnson nam vise ne treba jer ne igra mali flanagan nista slabije samo sto njegove greske svi pamte a glenu se sve zaboravlja jer on kao nesto napravi u napadu... kad bude igrao na krilu onda cu mu ja priznavati te stvari ali ovako treba mu neko objasniti da je on odbrambeni igrac i da shodno tome treba da nauci igrati odbranu.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 22 apr 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jerane moj,covjek ide 1vs1 ,sta je on to trebao uradit ?? Odbranit onakav zicer ??Paraglajder je napisao/la:Zato što je mogao ovo odbraniti, a on stoji na golu k'o ukopan, glavni krivac Glen pa Reina.moj uzor-S.G je napisao/la:De mi samo objasni sta je ovdje Reina kriv ?Paraglajder je napisao/la:Penzioniši se Reina.
Pa 90% golmana bi i krenulo u onu stranu u koju je Reina krenuo da odbrani taj udarac..
Tako da je jedini krivac za ovaj gol Glen,kakav Reina..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- tyler durden
- Kontakt:
smijesan klub.
nekim je ljudima sve smijesnotyler durden je napisao/la:smijesan klub.

You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
a ne znam koji me djavo natjera da gledam ovo, samo mi pokvari raspolozenje... 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Liverpool igra dobro, napada i realno, rezultat bi trebao biti kakvih 3 ili 4 proti' 1 za Liverpool.
Ovaj jedan gol WBA-a sam napis'o ,jer su i oni imali kofol nekih poluprilika.
Lijepa akcija kod Hendersonove prečke, al' meni je Kuytova stativa nekak' više nevjerovatnija. Ja sam ono vidio u maloj mrežici.
Napad igra atraktivno, da nije bilo one greške Glena sve bi bilo dobro, ovako očekujem pesimizam i proklinjanje na forumu
. Ipak mislim da Liverpool igra odličnu tekmu, bez obzira što gubi. Foster kraljuje na golu, iako je imao ogromno kikseva. Više od znanja ima sreće.

Lijepa akcija kod Hendersonove prečke, al' meni je Kuytova stativa nekak' više nevjerovatnija. Ja sam ono vidio u maloj mrežici.

Napad igra atraktivno, da nije bilo one greške Glena sve bi bilo dobro, ovako očekujem pesimizam i proklinjanje na forumu

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ajmo lagano dogovorite se ko ce meni da namiri 198 km, za koliiko me je srusio liverpool......

U kur** ste kao i mi -.-
boli nas **** što si pao na kladionicieldo je napisao/la:ajmo lagano dogovorite se ko ce meni da namiri 198 km, za koliiko me je srusio liverpool......![]()
![]()
reinu prodat za 5 miliona ako može i za toliko. čovjek nije ni pokušao odbraniti udarac odewingija, čak šta više odmakao se na lijevu strani i dao mu prostor za gol

johnson cijelu tekmu odličan i onda pogriješi, fuj
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
steta za poraz bili smo bolji i zasluzili neku laganu pobjedu od 2-3 gola razlike ali lopta nece u go pa nece treba nastaviti dalje i sve raspolozive snage usmjeriti ka FA kupu da se sezona spasi koliko moze
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dovoljno je ovo reci : Scenario koji nas prati kroz citavu sezonu..
Igrali smo lijepo,stvarali prilike ali je ocigledno na nas bacio neke zajebane sihire.
Bice bolje aBd,jer gore ne moze
Btw. kad smo zadnji puta zavrsili iza Evertona ??
Igrali smo lijepo,stvarali prilike ali je ocigledno na nas bacio neke zajebane sihire.
Bice bolje aBd,jer gore ne moze

Btw. kad smo zadnji puta zavrsili iza Evertona ??
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
I meni trebaju vrati pare. Jao kako me oboriše kukavickieldo je napisao/la:ajmo lagano dogovorite se ko ce meni da namiri 198 km, za koliiko me je srusio liverpool......![]()
![]()

Liverpool je mlohava ćuna koju i WBA otrese ko slinu na njihovom terenu....puuu.
Vracajte raji pare, varalice bjelosvjetske
Carlo je napisao/la:boli nas **** što si pao na kladionicieldo je napisao/la:ajmo lagano dogovorite se ko ce meni da namiri 198 km, za koliiko me je srusio liverpool......![]()
![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da se igra još 5-6 kola Liverpool bi otišao u Championship, nevjerovatno loša sezona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma glen je glavni krivac ali mogao je i reina bolje.Evo nadam se da ce ovo biti prekretnica,mozda Dalglisha ostave da odigra finale kupa i bez obzira osvojili FA ili ne ON MORA DA IDE!Ovo su najgori rezultati Liverpoola,sve je moguce ekipe izvukao iz zone ispadanja kada je trebalo.
"You'll Never Walk Alone"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.