FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 21 apr 2012, 22:24

Bitno je da je sve zavrsilo pomirenjem, i nadam se da ce se Robbenu otvoriti oko do naredne srijede :lol:

slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 apr 2012, 23:25

Najbitnije od danas je da se na Real ide sa pobjednicim nizom, da nismo zayebali i da su se igraci odmorili i to je to.El classico je danas dve zasjenio to je sigurno,gled'o sam tekmu to da i svaki dan mi sve vise i vise teze pada promasaj sa Mesutom Ozilom.Iz dana u dan pokazuje velicinu od igraca.Sasvim sam siguran da samo samo malo vise zagrizli da bi danas branio nase boje.Klasa, jednostavnost,pas, sve ima.Sve napraviti da se ovakve greske na ponavljaju u buducnosti.Ima jedan decko u sampionskom timu.Ne skodi imati dva Maria u ekipi i to kakva! ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 21 apr 2012, 23:52

Bilo je lijepo danas vidjeti Švajnija sa kapitenskom trakom :)
24.04.1991.
Stern des südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 apr 2012, 00:07

Centre forward je napisao/la:Ima jedan decko u sampionskom timu.Ne skodi imati dva Maria u ekipi i to kakva! ;)
Mislim da to nece ici.... Malo je i nerealno ako cemo iskreno.
A citao sam neke clanke u vezi toga na raznim internet portalima, i samo se moze zakljuciti da nema od toga nista ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 apr 2012, 10:07

koliko vrijedi bilal?
gledas ga iz utakmice u utakmicu i pocnes misliti da je sasvim normalno ono sto on radi.
ono njegovo spartanje izmedju svog i protivnickog kaznenog sa najmanje dvojicom protivnika na ledjima, asistencije, golovi, driblinzi, sakrivanje lopte od trojice...
sad, kad insan dovoljno dugo gleda bilala, pomisli da je to nesto normalno, nesto sto bi mogao i sam :mrgreen:
to potraje dok ne pogledas druge igrace na toj poziciji.
bas jucer gledam olu i da nije onih fantasticnih nastupa, rekao bih ´yebem li te lopto kad te svako kika´ :lol:
riberi to radi sa lahkocom - bas kao da lebdi, dok se jadni ola slomi i... nista.
roben? - ni blizu. ok, roben koristi samo lijevu nogu.
ali, pogledah onu prvu polufinalnu utakmicu izmedju celzija i barce u kojoj je iniesta igrao tu poziciju... :)
odgledah klasiko u kojem je opet igrao na toj poziciji... :lol: jedno veliko nista. ma, ni blizu onoga sto radi bavarski kralj. ok, neko ce reci da to nije iniestina pozicija i sl. ali, zar taj iniesta nije top klasa kojem nije problem igrati na vise pozicija? - jeste, ali je i pored tog blijed i preblijed u odnosu na riberija.
riberi je stvarno king i sto god vise utakmica odgledao, king mi je sve veci i veci u ocima.
neprocjenjivo je ono sto taj djecko daje klubu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 apr 2012, 12:34

Bilall je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ima jedan decko u sampionskom timu.Ne skodi imati dva Maria u ekipi i to kakva! ;)
Mislim da to nece ici.... Malo je i nerealno ako cemo iskreno.
A citao sam neke clanke u vezi toga na raznim internet portalima, i samo se moze zakljuciti da nema od toga nista ;)
A sta mislis gdje bi mog'o,ostat sigurno nece, svi znamo kakva su rupa u Evropi,nece valjda izabrat Arsenal ili neki slican klub bez motiva :)

@Seco, opste je poznato da imamo najjaca krila na Dunjaluku, al' opet fin textic :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 22 apr 2012, 13:17

Cestitke nasim momcima na pobjedi,iako se iskreno nisam nado povoljnom rezultatu,ipak su me razuvjerili :) Opet nista bez Ribery-a njegova me forma odusevljava,da hoce jos i holandez odigrati do kraja kako spada valjalo bi.Nako nesto kontam zadnji godina je Bremen bio izuzteno tesko gostovanje a i kad nam je dolazio u Munchen znali su nas razvaliti,steta sto su toliko pali zadnji godina,dobijemo ih hladno sa "B" postavom.Najvise me brine sinoĆni rezultat na Camp Nou :cry: bojim se da su sad na vrhuncu samopouzdanja,nado sam se poraz i da ce kloniti psihicki al et sta je tu je.Nevjerujem da moze umor biti toliko presudan ipak su to veliki igraci sa vrlo visokim tempom kroz cjelu godinu,nebi bas reko da mogu pasti sad u utorak za neki 20-30%.Moracemo dati od sebe 100% u Madridu,sinoc su odigrali koliko im je Barca Dopustila,prvi gol greska odbrane-golmana a drugi gol je nama napomena da se onog moramo cuvati vrlo jednostavan gol...BTW cestitke Milionerima :lol: na Tituli,jbt 2 uzastopa ha-ja pa ne zovu njih dzabe MILIONERI :D .

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 apr 2012, 13:29

secer je napisao/la:koliko vrijedi bilal?
gledas ga iz utakmice u utakmicu i pocnes misliti da je sasvim normalno ono sto on radi.
ono njegovo spartanje izmedju svog i protivnickog kaznenog sa najmanje dvojicom protivnika na ledjima, asistencije, golovi, driblinzi, sakrivanje lopte od trojice...
Neprocjenjivo vrijedi!!!!
2009 godine kada je Real nudio za Bilala pozamasne sume, Hoeness je rekao NE
"Bayern zeli da gradi igru oko Francka i ne zelimo ga dati!"
Zinedine Zidane koji je u prvi plan sebi stavio dovodjenje Bilala u Real je rekao: "Cristiano Ronaldo i Messi su dobri, ali Ribery je najbolji" http://www.24sata.hr/nogomet/zidane-ron ... lji-125899" onclick="window.open(this.href);return false;
Cak se sjecam i jedne njegove izjave gdje kaze "prioritet je Ribery, pa tek onda Cristiano Ronaldo"
Ribery jednostavno ima sve sto treba jednom igracu, tehniku, brzinu, snagu, i ono sto je najvaznije on je igrac koji igra za tim.
" onclick="window.open(this.href);return false; (moj video o njemu posto mnogo volim Bilala)

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 22 apr 2012, 13:57

bilal je meni bar 2x slabiji igrac od robbena(ne ovoga,vec iz reala i prve sezone u bayernu)...a 6513451x slabiji igrac od messija i inieste...

druga stvar su robbenove povrede,veliki pad ove sezone i katastrofalni uslovi za njegove sposobnosti...
bayern je po mom sudu ekipa koja formacijski i organizaciono najmanje moze izvuci iz robbenovih sposobnosti...
sporo u tranziciji,sa premalo kombinatorike u ofanzivnom dijelu i sa premalo utrcavanja u prostor...
to odgovara vise tipu igraca ribery....

pa s' obzirom na ovo sve....sto je svakako evidentno...jeste da ce mozda pokusati promijeniti sredinu...
naravno,ako ima ambicije te vrste...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 apr 2012, 14:12

Makaveli je napisao/la: bayern je po mom sudu ekipa koja formacijski i organizaciono najmanje moze izvuci iz robbenovih sposobnosti...
sporo u tranziciji,sa premalo kombinatorike u ofanzivnom dijelu i sa premalo utrcavanja u prostor...
:? :?
Iskreno, ja mislim da ti ne pratis ama bas nikako Bayernove utakmice. Zanimljivo mi je da nisi obratio paznju na barem tu akciju Bayerna protiv Reala za 2:1 , ako nista drugo :?

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 22 apr 2012, 14:22

Bilall je napisao/la:
Makaveli je napisao/la: bayern je po mom sudu ekipa koja formacijski i organizaciono najmanje moze izvuci iz robbenovih sposobnosti...
:? :?
Iskreno, ja mislim da ti ne pratis ama bas nikako Bayernove utakmice. Zanimljivo mi je da nisi obratio paznju na barem tu akciju Bayerna protiv Reala za 2:1 , ako nista drugo :?
itekako pratim :D skoro svaku.... i obratio sam paznju na sve.... :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 apr 2012, 14:43

[youtube][/youtube]

Eto vidis par akcija u vezi utrcavanja u prostor, brzine transformacije iz defanzive u ofanzivu, nisam htjeo vise nista da trazim, a o kombinatorici je u srijedu na BHT1 govorio i Muhamed Konjic koji je bio gost emisije o LP, gdje ga je impresionirala akcija Bayerna kod drugog gola Realu. Cak je brojao i dodavanja Bayerna :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2012, 14:45

Idemo Bavarci....gazi "kraljeve" :roll: .. ;) ;)
Ribery i Robben to mogu odraditi... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 22 apr 2012, 14:56

Bilall je napisao/la:[youtube][/youtube]

Eto vidis par akcija u vezi utrcavanja u prostor, brzine transformacije iz defanzive u ofanzivu, nisam htjeo vise nista da trazim, a o kombinatorici je u srijedu na BHT1 govorio i Muhamed Konjic koji je bio gost emisije o LP, gdje ga je impresionirala akcija Bayerna kod drugog gola Realu. Cak je brojao i dodavanja Bayerna :lol:
da...
besprijekorno izvedeni dokazi...ne mogu protiv ovoga...cestitam,ubijedio si me

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 apr 2012, 19:08

Centre forward je napisao/la:A sta mislis gdje bi mog'o,ostat sigurno nece, svi znamo kakva su rupa u Evropi,nece valjda izabrat Arsenal ili neki slican klub bez motiva
sve biva i prolazi, osim bayine totalne finansijske dominacije :)
domuzasi za sljedecu sezonu najavljuju borbu na sva tri fronta :) cisto sumnjam, prosto ne vjerujem :?
jer, nema sanse da kompletnu sezonu izguraju u ovom ludom tempu u kojem igraju.
igrali su samo na jednom frontu(kup ne racunam) i opet ih je s vremena na vrijeme stizao umor(pogledati drugo pv utakmice dortmund - bayern).
postavlja se logicno pitanje sta ce se desiti ako prezime u lp i budu primorani izrati 3 tekme sedmicno ;)
uli je to skontao i zbog toga je rekao da ce im cestitati tek kad naprave nesto u lp.
@burza, tek onda cemo vidjeti ko okrece antenu ;)
misljenja sam da za tako nesto nemaju ni kvaliteta, ni mentalne snage, niti imaju dovoljno jaku klupu.
ako krene po zlu, a mora krenuti, onda se zaboravljaju i osvojena prvenstva, i ono sto su igraci uradili i trener.
pa da vidis kako odlaze igraci koji imaju 2 ili vise godina ugovora.
Bilall je napisao/la:Neprocjenjivo vrijedi!!!!
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

real vs. bayern 8-)
u klasiku je i onaj nestabilni realov bek vrsljao po barcinom kaznenom, dok protiv bayerna nije smio preci p´o centra. zbog toga su ri i ro kraljevi ovog sporta. jednostavno, rona, ozil, mesi i co. ne mogu blistati u punom sjaju ako ih ne podupiru bekovi. igra sa jakim ofanzivnim bekovima je ´a und o´ ovog sporta.
zamislite sta znaci kada je jedan igrac u stanju zakucati protivnickog beka i uciniti da taj bek uopste ne pomaze u napadima. riberi se ne zaustavlja na tome nego ide i dalje vezuci i zadnjeg veznog i razvlaceci stopere.
mislite li da bi jedan alves visio u bayernovom kaznenom? ja ne vjerujem.
sad, ako uzmemo u obzir alvesovu i adrianovu ulogu u formiranju napada, pa do same zavrsnice, onda bi svima trebalo biti jasno zasto bi bayernu bilo lakse igrati protiv barce neg protiv recimo celzija.
mozete samo zamisliti sta bi se desilo sa jednim pujolom koji, usput receno, brani na nekih 30+ m od svog gola, ako bi ostao 1:1 sa riberijem :)
ako bi ola igrao umjesto gomeza ili mulera, ubijedjen sam da bismo ih mlatnuli u p´o madrida.
ovako, sanse su i dalje 50:50 ili mozda 55:45 u korist reala.
jbg, drug seco voli ulogu autsajdera 8-)
ps.
aaaaaajjjmmmmoooooooooooooooooooo
:lol: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 apr 2012, 19:16

Zna li neko ko sudi Real - Bayern ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 22 apr 2012, 19:21

Saurman je napisao/la:Zna li neko ko sudi Real - Bayern ?
Sudija :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 22 apr 2012, 20:27

produženje ugovora ne mora značiti da neki igrač defintivno ostaje u tom klubu, dosta često se to i radi da bi se u slučaju prodaje moglo više novca uzeti jer igrač ima dugoročan ugovor pa je samim tim i skuplji.. eto imamo slučaj iz prošle sezone, falcao produžio s portom i nije prošlo ni sedmicu dana i lik potpisao za atletico.
no u ovom slučaju (Gotze) čisto sumnjam da će on u Bayern. Van Bundeslige možda, ali u Bayern teško.. Mišljenja sam da bi Mario trebao ostati barem još sezonu-dvije u BvB-u pa nek onda ide...
Agieren statt reagieren

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2012, 21:02

Saurman je napisao/la:Zna li neko ko sudi Real - Bayern ?
Kazu da je sutra krajnji rok. :D
Vraski bitno ce biti sudjenje na tom mecu, pa i ja sa nestrpljenjem ocekujem kome ce ta cast pripasti.
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 apr 2012, 21:05

Viktor Kassai, Kuipers ili Skomina.
Webba ste već imali. Ja bih se odlučio za nekog od ove trojice, a s obzirom da bi Kassai mogao suditi finale, pitanje je hoće li biti "dostupan" u srijedu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.