Izgleda je istina što se priča zadnjih dana :ultra_slavija je napisao/la:$ " % $$-? 0:1 $ + " " " ? & не ? &
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1
Izgleda je istina što se priča zadnjih dana :ultra_slavija je napisao/la:$ " % $$-? 0:1 $ + " " " ? & не ? &
Prava si trubaTruba je napisao/la:Izgleda je istina što se priča par zadnjih dana :ultra_slavija je napisao/la:$ " % $$-? 0:1 $ + " " " ? & не ? &
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1
$ $ " / ", па $ је то све & ову ? " ? $ $Truba je napisao/la:Izgleda je istina što se priča par zadnjih dana :ultra_slavija je napisao/la:$ " % $$-? 0:1 $ + " " " ? & не ? &
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1
Reče mi neki Aldin pfAldinn1 je napisao/la:Prava si trubaTruba je napisao/la:Izgleda je istina što se priča par zadnjih dana :ultra_slavija je napisao/la:$ " % $$-? 0:1 $ + " " " ? & не ? &
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1
da se ja pitam, polomio bi noge igračima VELEŽA za sva vremena, jer sam sam VELEŽOVAC i ne volim što nas brukaju igrači, a za Rudar sam smatrao da su fer i korektni, ali izgleda dam sam se prevario........AboveTheLaw je napisao/la:Koji ste vi cigani , svi štimate da sloboda ispadne iz lige, pa kako vas nije sramota, pobijedili ste u gostima Velez i sad kao ne mozete dobit bijednu Slaviju, pu pu pu cigani, crkli daBogda.
AboveTheLaw je napisao/la:Koji ste vi cigani , svi štimate da sloboda ispadne iz lige, pa kako vas nije sramota, pobijedili ste u gostima Velez i sad kao ne mozete dobit bijednu Slaviju, pu pu pu cigani, crkli daBogda.
AboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..
i ne navijam za Slobodu samo mi je zao sto im se sve ovo desava,svi su protiv njih,bijedno bi bilo da PL izgubi takav jedan klub, a da nam u ligi ostaju neki klubovi iz nekih Gabela i pizdi materni.
$ % ? " ' "AboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..
i ne navijam za Slobodu samo mi je zao sto im se sve ovo desava,svi su protiv njih,bijedno bi bilo da PL izgubi takav jedan klub, a da nam u ligi ostaju neki klubovi iz nekih Gabela i pizdi materni.
$ " о $ " !?robijasi zenica je napisao/la:igrao sam 2 na slaviju utakmica je prodana
Poslje 3 uzastopne pobjede igračima se trebaju isplatiti premije i plate + graditi stadion. Pare se od nekud moraju izvuci kad drzava ne daje.ultra_slavija je napisao/la:$ " о $ " !?robijasi zenica je napisao/la:igrao sam 2 na slaviju utakmica je prodana
ma je li,u ligi ostaje ko zasluzi,a ne tko je iz velikog grada,smijes se gabeli,pa gabela bolje radi od pola premijerligasaAboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.