a koji ste to vi?brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
ova anketa bila i na nekoj televiziji pa evo je i na forumu
u nas ovamo gori ali ne bojimo se mi dobit cemo mi englesku
btw. sretno s turskom u kolko pocinje tekma
BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
noso sam danas šal pola Bosna , pola Turska, ali veceras samo BOSNA..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
vjerovatno ovaj sastavPrincipatus je napisao/la:Ja hocu vise da cujem/vidim sastav. Sve samo ne Dzeko sam naprijed.

Rasčerupaćemo ih ko zečeve
bice 3-0. Vedo, Miske i Muslimovic... Redoslijed nebitan...

bolje da Belgija dobije Armeniju jer ce vise zapeti sa Turskom , tj ...imat ce ih sansu prestici na tabeli ako mi danas remiziramo s njima .. ... ne valja sto Armenija vodi ..
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 09 sep 2009, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ma mjenjaju oni dresove kako vjetar puše, po tome su poznati kroz povijest.Lani turski, sada bih sutra ko zna čiji, al neka , jadnici nisu nikad bili ni na jednom natjecanju, ne znaju oni šta je igrat polufinale svjetskog prvenstva, četvrtfinala europskih prvenstava i slično.Nek se nadaju. U nadi je spas.brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
kakva turska ba, sta vam je... sta mi s njima imamo? ima da im tricu strpamo veceras 
nego molim vas, recite mi, hoce li biti prenosa na sopcastu? ako hoce da ostanem kuci da gledam jer je prijenos uvijek kvalitetan, a ako nece, da ne gledam po ovim stranicama kojekakvim, jer je kvalitet nula.... nego da idem u ovaj nas "klub" vamo, da gledam tekmu sa milion seljaka i sabana, sto mi se nikako ne radi... al bolje i to, nego kidat zivce zbog lose slike
dakle, molim vas, neko, IMA LI PRENOSA NA SOPCASTU?

nego molim vas, recite mi, hoce li biti prenosa na sopcastu? ako hoce da ostanem kuci da gledam jer je prijenos uvijek kvalitetan, a ako nece, da ne gledam po ovim stranicama kojekakvim, jer je kvalitet nula.... nego da idem u ovaj nas "klub" vamo, da gledam tekmu sa milion seljaka i sabana, sto mi se nikako ne radi... al bolje i to, nego kidat zivce zbog lose slike

dakle, molim vas, neko, IMA LI PRENOSA NA SOPCASTU?
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nasi koliko i vasilibertas30 je napisao/la:Bitan je rezultat, a on će biti barem jedan razlike za Tursku.Recimo BiH 1 - 2 Turskaadnan_hz je napisao/la:ev necu moci spavati sto ti neces navijati za bosnu... haj molim te navijaj plsssssssssssssssssssslibertas30 je napisao/la:Kad se sjetim četvrtfinala eura prošle godine i fanatičnog svršavanja od sreće kad je Turska pobijedila Hrvatsku ne mogu se oteti dojmu da ako ima pravde večeras se kolo okrene na drugu stranu.Tj., da nije bilo tog prošle godine sigurno bih navijao za Bosnu, ali ovako "GO TURKIYE, TURKIYE......"
Opet nek vam ne bude žao jer su oni vaša braća, vaši preci i sl...

010 ISN'T JUST A CODE
Ma ignore libertas....
Jel istina to da se ciro odlucio za Vedu i Dzeku u napadu?
Jel istina to da se ciro odlucio za Vedu i Dzeku u napadu?
sretno bosno
kad zaori Bosnom behaaar
odo pred bbi centar !
kad zaori Bosnom behaaar
odo pred bbi centar !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Makar cemo da vidimo Afriku. 

libertas30 je napisao/la:Ma mjenjaju oni dresove kako vjetar puše, po tome su poznati kroz povijest.Lani turski, sada bih sutra ko zna čiji, al neka , jadnici nisu nikad bili ni na jednom natjecanju, ne znaju oni šta je igrat polufinale svjetskog prvenstva, četvrtfinala europskih prvenstava i slično.Nek se nadaju. U nadi je spas.brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
kako se ja sjecam, H-B nikada nije igrala na ikakvom prvenstulibertas30 je napisao/la:Ma mjenjaju oni dresove kako vjetar puše, po tome su poznati kroz povijest.Lani turski, sada bih sutra ko zna čiji, al neka , jadnici nisu nikad bili ni na jednom natjecanju, ne znaju oni šta je igrat polufinale svjetskog prvenstva, četvrtfinala europskih prvenstava i slično.Nek se nadaju. U nadi je spas.brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih

-
- Kontakt:
ja navijam za bih iako slabo ista osjecam prema toj reprezentaciji ali eto rodio se u toj državi
znaci trans hajmo bosno i cudim se da bi stavili hercegovina
ali mogli bi se decki "usrat" zbog atmosfere i medijskih pumpanja ali je ovo je povijesna utakmica za bosnu
libertas sta ima veze sto su navijali za tursku i to pojedinci ne budi osvetoljubljiv još jednom sretno bosna prenosi li ijedna tv
znaci trans hajmo bosno i cudim se da bi stavili hercegovina
ali mogli bi se decki "usrat" zbog atmosfere i medijskih pumpanja ali je ovo je povijesna utakmica za bosnu
libertas sta ima veze sto su navijali za tursku i to pojedinci ne budi osvetoljubljiv još jednom sretno bosna prenosi li ijedna tv
ja picke cire pa kujo kreni sa 2 soica...u citavim kvalifikacijama samo je igro sa 2 spica protiv estonije i armenije..ccc..al nesto me vuce 3-1 za nas aBd...
idiote ajde razgluli sa foruma!!!! nije ti mjesto ovdje!!!!libertas30 je napisao/la:Ma mjenjaju oni dresove kako vjetar puše, po tome su poznati kroz povijest.Lani turski, sada bih sutra ko zna čiji, al neka , jadnici nisu nikad bili ni na jednom natjecanju, ne znaju oni šta je igrat polufinale svjetskog prvenstva, četvrtfinala europskih prvenstava i slično.Nek se nadaju. U nadi je spas.brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
-
- Kontakt:
Ko ovdje govori o HB?Nisi baš pametan.Ja ne živim u BiH (bogu hvala) a mislio sam na zemlju u kojoj sada živim i kojoj ćete gledati u leđa dovijeka. TURKIYE TURKIYEsteve-o je napisao/la:kako se ja sjecam, H-B nikada nije igrala na ikakvom prvenstulibertas30 je napisao/la:Ma mjenjaju oni dresove kako vjetar puše, po tome su poznati kroz povijest.Lani turski, sada bih sutra ko zna čiji, al neka , jadnici nisu nikad bili ni na jednom natjecanju, ne znaju oni šta je igrat polufinale svjetskog prvenstva, četvrtfinala europskih prvenstava i slično.Nek se nadaju. U nadi je spas.brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
igramo sa 2 spicaA_d_0 je napisao/la:ja picke cire pa kujo kreni sa 2 soica...u citavim kvalifikacijama samo je igro sa 2 spica protiv estonije i armenije..ccc..al nesto me vuce 3-1 za nas aBd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Joj ovi kompleksasi su mi najdrazi. Zao mi je sto ne moze i Turska ali eto... Naprijed Bosnonick je napisao/la:a koji ste to vi?brijeg široki je napisao/la:i decki ciji cete dres obuci turski ili od bih
koja??nick je napisao/la:igramo sa 2 spicaA_d_0 je napisao/la:ja picke cire pa kujo kreni sa 2 soica...u citavim kvalifikacijama samo je igro sa 2 spica protiv estonije i armenije..ccc..al nesto me vuce 3-1 za nas aBd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.