Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AlemC85
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2012, 18:34

druže meni je žao Kozare, ali eto Kulina je presudio........ :twisted:

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 22 apr 2012, 18:37

voltron30 je napisao/la:
Samo da je izbacit ovo bosnjacki/hrvatski/srpski, dosta vise tog "nacionalnog" koje superiorini i slicne gluposti.

Liga bi nam 20% bila bolja da se negledaju te stvar, bolje neka se pokaze ko je bolji to i jeste bit sporta.
Pa radi se već na tome, eto Željo će vjerovatno skinuti tu famu u vezi redosljeda prvaka, jer po teoretičarima, ove godine je trebao biti ''hrvatski'' klub prvak. :D
ta teza je se spominjala samo dok je Siroki bio prvi i naravno odmah je "po kljucu" kojeg zapravo nikad nije bilo. Cim je NK Babo dosao na prvo mjesto pocinju price kako je Babo Osim uveo red u ligu. :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2012, 18:39

sloboda ce sada da n a j e b e.gledajuci sada zadnje kolo slavija docekuje slobodu i ako dobije stici ce slobodu a takoder gledajuci raspored sloboda ima puno tezi.al puno je jos bodova u igri
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 apr 2012, 18:41

Avalanche je napisao/la:Hvala bogu moja Kozara ce ispasti iz lige da ne gledam vise ovu polu izdrkanu i nastimanu ligu, jer vidim da u njoj nema mjesta za postene ljude jer takvi najebu i budu naguzeni uostalom tako nam je stanje u svemu u ovoj usranoj drzavi!! :) u svakom slucaju bolje biti gazda na selu nego da te svi pljuju u gradu ;) aj zivjeli i dabogda se vise nikad ne vidjeli u PL ;)
Meni je žao Kozare, još uvijek se nadam da ćete ostati u ligi, zaslužili ste kao grad i kao klub. Što se tiče Slavije, nije nemoguće da ona uzme u Prijedoru, realno gledajući. Slavija je bila bolja od gotovo svih protivnika ove polusezone, uključujući i Sarajevo, to su mogli svi vidjeti i na TV-u.

@bogibatina, pogreška u logičkom zaključivanju. Kad je Željo došao na prvo mjesto odmah je počela priča koju ti pričaš. Uvijek isto, ko nije prvi odmah kuje teorije zavjere.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 apr 2012, 18:47

Sloboda do kraja ima utakmice protiv Zelje(kuci)Zvijezde(vani)Borca(kuci)Celik(kuci)Gosk(vani)Velez(kuci)Slavija (vani) mogli bo osvojiti nekih 12 do 15 bodova...znaci imali bi na kraju 35 ili 38 bodova!

Gosk do kraja ima utakmice protiv Olimpic(kuci)Zeljeznicar(vani)Zvijezda (kuci)Borac(vani)Sloboda i Celik (kuci obe)Velez(vani)....do kraj amoguce osvojiti nekih 12 bodova...imali bi na kraju 35 bodova!

Leotar
utakmice protiv Celika(vani)Siroki(vani)Rudar(kuci)Travnik(vani)Zrinjski(kuci)Olimpic(vani)Zeljeznicar(kuci)
Realno teske utakmice i najgori moguci raspored imaju tako da evenutalnih 9 bodova mogu osvojiti sto ce im na kraju osigurati 33 boda!

Travnik slavija(vani)sarajevo(kuci)kozara(vani)leotar(kuci)siroki(vani)rudar(kuci)celik(vani) travnicani bi mogli osvojiti 12 bodava sto bi im bilo dovoljno da osiguraju opstanak u ligi jer bi tada imali 37 bodova!

Velez takodjer jedan od kandidata za "Opstanak" radi malo jaceg rasporeda: Zrinjski(kuci u vrapcicima)Olimpci(vani)Zeljo(kuci)Zvijezda(vani)Borac(kuci)Sloboda(vani)Gosk (kuci) vjerovatno ce biti osvojeno 9 do 12 bodova sto bi na kraju bilo dovoljno za opstanak ove momcadi u premijer ligi jer bi imali 35 ili 38 bodova!

Slavija Travnik(kuci)Zrinjski(vani)Olimpic(kuci)Zeljeznicar(vani)Zvijezda(kuci)Borac(vani)Sloboda(kuci)Slavija bi mogla do osvoji pa nekih 12 bodova ili ako Borac odluzi "Zrtvovat" europu da pomogne svojima u tome slucaju 15 bodova!na kraju prvenstva bodova 34 ili 37!

10.Travnik 37 bodova
11.Sloboda 35 ili 38 bodova
12.Velez 35 bodova ili 38
13.Gosk 35 bodova
14.Slavija 34 boda ili 37!
15.Leotar 33 boda

Leotar ili Slavija pa pa !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 apr 2012, 18:53

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!
Ispadala su i 2 srpska prije toga ;) Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz
Nisam znao da u ligi igraju hrvatski i srpski klubovi :?:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 18:53

Zanimljivja borba na dnu nego na vrhu tabele. :lol: Dobro si to izanaliziro Bekicu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 apr 2012, 19:02

Sloboda do kraja ima utakmice protiv Zelje(kuci)Zvijezde(vani)Borca(kuci)Celik(kuci)Gosk(vani)Velez(kuci)Slavija (vani) mogli bo osvojiti nekih 12 do 15 bodova...znaci imali bi na kraju 35 ili 38 bodova!
tesko da ce iz ovoga sloboda izvuci 12-15 bodova, ja tipujem na njih pored kozare, mozda i ne bi bilo lose za njih da provedu sezonu dviju u ligi federacije mozda se malo konsoliduju pa se vrati jaci nego ovako svake godine ista prica, borba za opstanak, veliki dugovi i slicne stvari, nisu jedini koji su u toj situaciji ali su imenom najveci klub u takvoj situaciji, i velez i borac su ispadali pa su se vratili jaci, ko zna...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 apr 2012, 19:11

Cim je uletio kulina u savez za normalizaciju :roll: :lol: samo ko ga nadje, znalo se da ce se slavija svim silama pokusat da se izvuce samo trebalo je naci "zrtvu" od 1 srpskog kluba i nasli su u kozari a od bosnjackih klubova trazice se izmedju travnika i slobode s tim da ovi drugi realno po kvalitetu i rasporedu su u punoj tezoj situaciji jes da bi ja licno vise volio mesare poslat u 2 ligu al ljudi ovdje se jos igraju mutne stvari samo mi zao sto legenda kao sto je Ivica O.bezveze se proziva a najmanje je kriv :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2012, 19:17

adnanhz je napisao/la:Cim je uletio kulina u savez za normalizaciju :roll: :lol: samo ko ga nadje, znalo se da ce se slavija svim silama pokusat da se izvuce samo trebalo je naci "zrtvu" od 1 srpskog kluba i nasli su u kozari a od bosnjackih klubova trazice se izmedju travnika i slobode s tim da ovi drugi realno po kvalitetu i rasporedu su u punoj tezoj situaciji jes da bi ja licno vise volio mesare poslat u 2 ligu al ljudi ovdje se jos igraju mutne stvari samo mi zao sto legenda kao sto je Ivica O.bezveze se proziva a najmanje je kriv :roll:
Prva recenica ti apsolutno nema nikakvog smisla.Zasto ?
Komitet za normalizaciju je nastao jos pre pocetka sezone.Da je taj Kulina hteo nesta sa Slavijom zasigurno ne bi to radio na ovaj nacin,da do poslednjeg kola strepi za opstanak,vec bi lagano gurnuo Slaviju u sredinu tabele i dole poslao to tvoje "zrtveno jagnje" Kozaru sa ostalim klubovima da se bori.Dakle on bi to vec u prvoj polusezoni resio,a ne ovako kao sada dizao bespotrebno buku i stavljao Slaviju nakon svakog kola pod veliki znak sumnje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 apr 2012, 19:22

O slaviji se nama sto napisati ,klub kao i vecina drugih u ligi tj. svi ostali ako se moze namjestiti ,namjestit ce utakmicu ali ljudi su se realno i pojacali u svim linijama od napadaca do golmana ,nadigrali su sarajevo,zasluzili bod,pokradeni od sudaca ...pricajte malo o tome...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2012, 19:23

meni samo nije jasno, kada tvrdite da je sve u redu zašto je onda par bio blokiran? naravno da će svako dati svoj odgovor, ali svi znamo šta je pozadina...

zašto niko ne želi priznati da je u ovoj ligi sve namješteno, pa makar se radilo o bilo kojem klubu, nema izuzetaka, to bi isto bilo kada bi rekli da djevojka želi biti jeb**a, a da ga ne primi, e ne može.....

i još za kraj jedino je ovdje IVICA OSIM čist, jer je čovjek došao s poštenim namjerama da spasi fudbal, ali kada ima ovakve sumnjive tipove pored, koji koriste njegovo slavno ime, onda vam dođe muka od svega..... :evil:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2012, 19:37

AlemC85 je napisao/la:meni samo nije jasno, kada tvrdite da je sve u redu zašto je onda par bio blokiran? naravno da će svako dati svoj odgovor, ali svi znamo šta je pozadina...

zašto niko ne želi priznati da je u ovoj ligi sve namješteno, pa makar se radilo o bilo kojem klubu, nema izuzetaka, to bi isto bilo kada bi rekli da djevojka želi biti jeb**a, a da ga ne primi, e ne može.....

i još za kraj jedino je ovdje IVICA OSIM čist, jer je čovjek došao s poštenim namjerama da spasi fudbal, ali kada ima ovakve sumnjive tipove pored, koji koriste njegovo slavno ime, onda vam dođe muka od svega..... :evil:
Zasto je mec Partizan-Crvena Zvezda u revans mecu kupa Srbije bio blokiran ?
-Zato sto su izuzetno velike kolicine novca uplacene na pobedu Partizana,i kvota je sa 2.50 u utorak,pala do srede u 16:00 na 1.80,i normalno je da ce biti blokirano jer kladionice mnogo gube.Mec zavrsen 0-2 za Zvezdu a kladionice duboko u dobitku ;)
Zasto je danas mec Frosinone-Portougaro blokiran ?
Isti slucaj,s tim da je ovde neko bombu bacio da stize prelaz 2/1,ja u kladionici kaze mi ona devojka hoces li i ti igrati kamara ljudi je odigralo.Rek'o hocu,kad ona da otkuca tiket ne moze,blokirali ljudi.Naravno dodje 1/1.

Sta hocu da kazem ?
Hocu da kazem da se na iole ozbiljnije uplate i price par blokira,ne mora on da bude namesten ali dovoljno je par informacije za manje kvote,pa uplata i dovidjenja.Zasto kladionice pred kraj italijanskih liga obilato spustaju kvote na 1.30,1.40 za neresen ishod,pa cak i blokiraju.Zato sto se zna da ce doci,ne mora to biti namestena utakmica ali ekipe igraju bez motiva i zna se da ce doci x,i u tome kladionice nemaju nikakvu racunicu na kvotama u rasponu 2.50-3.0. ;)

Ne kazem ja da je ovde sve cisto,mozda i nije,ali ja isto znam o toj utakmici kao i svi vi sto pricate.Ja cak ni inserte sa te utakmice nisam pogledao,pretpostavljam ni vecina na forumu koja pise o nekim namestanjima,ali isto tako ako vi bez odgledane utakmice imate argumente da je utakmica namestena,imam i ja duplo vise da nije.Mozda ako nekada slucajno dodjemo u posed snimka da odgledamo,mozdacemo i naci argumente da je utakmica namestena,a do tada bi bilo najbolje da udahnete duboko i shvatite da su to sve price bez pokrica. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 22 apr 2012, 20:47

Kolko god nama smetalo, i kolko god to htjeli i bili uvjereni da se utakmice ne namješjau lažete sami sebe.Utakmice se namještaju i te kako i to za mizerne svote novca, al jbg kad vecina klubova nema para i nekako se moraju snalaziti paa makar i prodajom utakmica.Od mog druga otac je bio jedan od boljih sudija u BiH, čak sudio nekad i utakmicu Cup UEFA i dugo je bio u fudbalskom savezu BiH, doduše sad je to batalio, al i dalje je u kontaktu sa nekim ljudima i zna neke stvari. :oops:
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 apr 2012, 21:13

u zadnje 24 utakmice,21 pobjeda domacina 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 apr 2012, 21:31

adnanhz je napisao/la:Cim je uletio kulina u savez za normalizaciju :roll: :lol: samo ko ga nadje, znalo se da ce se slavija svim silama pokusat da se izvuce samo trebalo je naci "zrtvu" od 1 srpskog kluba i nasli su u kozari a od bosnjackih klubova trazice se izmedju travnika i slobode s tim da ovi drugi realno po kvalitetu i rasporedu su u punoj tezoj situaciji jes da bi ja licno vise volio mesare poslat u 2 ligu al ljudi ovdje se jos igraju mutne stvari samo mi zao sto legenda kao sto je Ivica O.bezveze se proziva a najmanje je kriv :roll:
Travnik nece ispasti budite uvjereni u to.Sve se radi da se to desi ali ne moze u tim radnjama niko sa nama .Ipak mi imamo medjunarodno iskustvo. :lol: I prijatelju jedno su zelje a drugo je realnost... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 apr 2012, 21:36

ja sam poprilicno neupucen,ali ne bas u toj mjeri da ne bih znao da ce ispasti kozara i gosk 8-)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 apr 2012, 21:55

Kad pocinje BHT SPORT zna li iko ? :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 apr 2012, 21:58

23h

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 22 apr 2012, 22:00

u 23.00

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []