Ne sviđa mi se ovo, treba ih natrpati, kao da bi oni nas žalili.
Ovaj Marchisio kad krene u kontru lansira se kao raketa.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Volio bih da imam uporedo snimke utakmice i kameru koja snima Agnellija... Da onda kad Alex zabije golcinu pljunem na AgnellijaSoloJuve26 je napisao/la:Zamislite da smo doveli Inlera umjesto Vidal? Mislim nije ovaj prvi los al nebi se ovako dobro snaso u ovaj Juve ko sto Vidal!!!
Eh sad ocekujem u drugom Del Piera da udje i da rijesi sve to
Što.Oxygen je napisao/la:Fino je ovo sve, samo Vučinić me iritira do bola, džaba, volio bih Matri i Alex da uđu u nastavku, kao i da Pepe/Caceres zamijene Lichta koji je van forme.
I mogli bi malo više loptu da imamo, ne smije tim sa igračem manje biti poravnat u posjedu sa nama.
To mene vec iritira odavno al djaba Conte ga voli i to je to....GaetanoScirea je napisao/la:Malo me nervira nonšalantnost Vučinića, mora to bolje i jače.
Nema veze što je utakmica praktički gotova, ja hoću da i kad vodimo da igramo kao da gubimo. Ne želim da vidim ni trunku opuštanja.
Bergonzi nakon što nam je svirao penal, svira svaki kontakt za Romu, zato se treba paziti nekog bespotrenog karton, posebice Vidal i Chiellini jer su u opasnosti.
http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581" onclick="window.open(this.href);return false;ulaznica je napisao/la:Livestream ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.