Prenosi drzavna TV.brijeg široki je napisao/la:ja navijam za bih iako slabo ista osjecam prema toj reprezentaciji ali eto rodio se u toj državi
znaci trans hajmo bosno i cudim se da bi stavili hercegovina
ali mogli bi se decki "usrat" zbog atmosfere i medijskih pumpanja ali je ovo je povijesna utakmica za bosnu
libertas sta ima veze sto su navijali za tursku i to pojedinci ne budi osvetoljubljiv još jednom sretno bosna prenosi li ijedna tv
BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
<<
Zadnja izmjena: mrzim_ulizice, dana/u 09 sep 2009, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
mozda bi i navijo za ovu Hrvatsku nekad, ali bolan necu zbog ovakvih sto zive u Bosni a ne navijaju za nas, veceras zelim da ih Englezi naguze 3 razlike ali ovo nije mjesto za rasprave ... ovo je mjesto samo za nasu repku..
dje su ovi s Bilinog polja, **** vam spikera, dosad bi Nikola na Kosevu javio sastave i s Wembleya

dje su ovi s Bilinog polja, **** vam spikera, dosad bi Nikola na Kosevu javio sastave i s Wembleya

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Najnoviji info,maloprije na Hayatu javiše...krecemo sa dva špica,Ibišević umjesto Vladavića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- RK Gradacac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nu kerova ja ne navijam protiv bih nego malko ZA bih
a koja to državna tv ftv ili bht i u kolko pocinje
a koja to državna tv ftv ili bht i u kolko pocinje
jooooj legendo gdje ga nadjenafrI82 je napisao/la:Adnane gdje si nasao ovu sliku, da je bacim na desktop???adnan_hz je napisao/la:ja sam iz sarajeva xD nisam iz tuzle...spaha je napisao/la:LJUDI IZ TUZLE POSTAVLJAJU SLIKE A VI NEMOZETE IZ ZENICE DAJ BA STA VAM JE!

ja sam iz tuzle i danas sam bio na aerodromu, pa yebemu sigurno je 10 aviona sletjelo i svi su iz turske.
onim rvatima sto navijaju za tursku mogu rec da pripaze mame i seke posto ce ih nesto vuci turcima..yebiga, genetika je cudo.
naprijeeeeeeeeeddddd bosnoooooooooooo...
BHT u 20:00
-
- Kontakt:
Čujemo se oko 22 sata da vam uručim saučešće
NAPRIJED ZMAJEVI!!!!
SRETNO VECERAS!!!
SRETNO VECERAS!!!
1 spic edin dzeko **** ku on mater ispo iz forme...jocker123 je napisao/la:koja??nick je napisao/la:igramo sa 2 spicaA_d_0 je napisao/la:ja picke cire pa kujo kreni sa 2 soica...u citavim kvalifikacijama samo je igro sa 2 spica protiv estonije i armenije..ccc..al nesto me vuce 3-1 za nas aBd...
- rob do grob
- Kontakt:
e nejavlja ljudi sstav nikola je i ovamo isu jos izasli zagrijavat se jvit ce se kad sta bude nesikirajte se ja sa prozora gledam tekmu i ovo je nevjerovatno koliko se navija ko da je 1 milijon ljudi a ne 15 hiljada joj bosno napred ori zenicom
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Grijesis, na hayatu javili i da Vedo igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma povucite nas za ness!!!!!! poslat cemo vam razglednicu iz afrike....BOSNA BOSNA BOSNA!!
http://www.****/img/gallery_im ... kosi-8.jpg
evo slika prije tekme bosna turska
http://www.****/sport/fudbal/b ... a-u-zenici
evo slika prije tekme bosna turska
http://www.****/sport/fudbal/b ... a-u-zenici
Maloprije na Hayatu javili da se pred samu utakmicu desila jedna izmjena u timu...umjesto Vladavića utakmicu ce poceti Ibišević koji ce zajedno sa Dzekom predvoditi napad...tako je barem Hayat javio tu najnoviju vjest.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
pa ljudi igrate protiv turske pa i hercegovina navija za bih ili je neutralna a ljudi koji navijaju za tursku mogu se na prste pribrojat
ma sta ces poslat razglednicu iz afrike mami je posalji nikako konjima dokazat
ma sta ces poslat razglednicu iz afrike mami je posalji nikako konjima dokazat
Potpis.Ljudi u Hrvatskoj, npr. u Zagrebu su za deset, ali ovi domaci su krvavi._BooS_ je napisao/la:mozda bi i navijo za ovu Hrvatsku nekad, ali bolan necu zbog ovakvih sto zive u Bosni a ne navijaju za nas, veceras zelim da ih Englezi naguze 3 razlike ali ovo nije mjesto za rasprave ... ovo je mjesto samo za nasu repku..
dje su ovi s Bilinog polja, **** vam spikera, dosad bi Nikola na Kosevu javio sastave i s Wembleya![]()
![]()
Halo nismo samo mi ti koji nisu bili na velikom takmičenju već i vi(Hrvati iz BiH). Ja koliko znam Široki Brijeg je još uvijek u BiH. Ali slijedeće godine svi ćemo navijati za BiH jer U Africi neće biti Hrvatske. Ovo je Za libertasa i za široki brijeg. Ja bih navijao za Hrvatsku samo da vi Hrvati( velika većina ) niste takvi.
FEDERER= KLOC
ako bude vedo igrao sve cu vas castit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.