FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2012, 19:53

O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 apr 2012, 19:59

Dobit cemo Selju siguran sam.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 apr 2012, 20:06

harry_90 je napisao/la:O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
Čekaj malo, po tvojoj teoriji, pošto se već danima na forumima pričalo da će Slavija pobijediti u Prijedoru je tebi dovoljan dokaz za namještanje? Nisam gledao utakmicu, i ne mogu tvrditi da ih ovi nisu pustili, ali takođe, ne mogu tvrditi ni da jesu, jer sam se par puta uvjerio u kvalitet Slavije ovo proljeće.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 22 apr 2012, 20:07

harry_90 je napisao/la:O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
Ne izmišljaj života ti...Kada ste vi pitarima pustili na Tušnju onda ti nije trebala istraga a sada bi ko istragu...Što ste puštali da vas pobijede ko vam je kriv

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 apr 2012, 20:12

Claus je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Hhhhhhhh...
Sta je :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2012, 20:18

@Voltron 30
Nije samo po forumima,vec su i neki portali prenijeli da ce Rudar pustit Slaviji da pobjedi,zbog cega se ovaj par nije mogao igrati na kladionici itd.. ocigledno namjesten mec al hajd ima nekih koji misle da to nije blago njima :mrgreen:

@Blue Boy

Uzmi malo prelistaj sta se pisalo proteklih dana u vezi ovog meca pa pricaj onda ;) ko kaze da se pustilo Sarajevu,po meni ljudi uzeli zasluzeno tri boda,dok se o ovom mecu prica vec danima da ce gosti slaviti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 22 apr 2012, 20:19

Kozara-Siroki bice zanimljivo i za titulu,ukoliko Zeljo izgubi u Tuzli. :idea:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 apr 2012, 21:56

fukara87 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:kad je tekma,jel srijeda il subota?
Subota je utakmica, mislim da Zeljo mora pasti, pogotov sad igraju sa Sirokim finale kupa i imat cemo vise snage od njih. Kad smo mogli Zrinjski pobijedit sa igracem manje, morat cemo i Zelju
:lol: :lol: :lol: sloboda će imati više snage od želje pa niste ni pripreme imali gledao sam protiv rudara prvo poluvrijeme imate snage za 20 minuta ,nije željo toliko umoran od kupa kad amar vrti 17-18 igrača .Dovoljno je vidjeti da su protiv Borca na klupi bio bekrić ,selimović ,zolotić ,čolić ,ramić a da su na tribinama bili stanić ,čutuk ,stančevski. Realno željo ima dvije ekipe koje mogu dobiti slobodu u tuzli ,ali sportski se nadati .Vaša šansa je da zvijezdu zamoliti za tri boda u gradačcu ,i to što je borac več osigurao evropu 80 % .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2012, 21:57

nidi je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:kad je tekma,jel srijeda il subota?
Subota je utakmica, mislim da Zeljo mora pasti, pogotov sad igraju sa Sirokim finale kupa i imat cemo vise snage od njih. Kad smo mogli Zrinjski pobijedit sa igracem manje, morat cemo i Zelju
:lol: :lol: :lol: sloboda će imati više snage od želje pa niste ni pripreme imali gledao sam protiv rudara prvo poluvrijeme imate snage za 20 minuta ,nije željo toliko umoran od kupa kad amar vrti 17-18 igrača .Dovoljno je vidjeti da su protiv Borca na klupi bio bekrić ,selimović ,zolotić ,čolić ,ramić a da su na tribinama bili stanić ,čutuk ,stančevski. Realno željo ima dvije ekipe koje mogu dobiti slobodu u tuzli ,ali sportski se nadati .Vaša šansa je da zvijezdu zamoliti za tri boda u gradačcu ,i to što je borac več osigurao evropu 80 % .
cutuk je bio na klupi neznalico :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 apr 2012, 22:01

šta ima pas igra :lol: :lol: :lol: :lol:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 apr 2012, 22:04

da je kojim slucajem drugacija situacija da Vama trebaju bodovi a Mi(Sloboda) zapnemo i nepustimo Vas(Zeljo)..a po logici nekolicine vasih pripadnika(Manijaka) mi bi ispali izdajnici, mrzitelji glavnog grada, cetnici, ustase, privrzeni Beogradu itd... sreca kod nas nema takvih i ako izgubimo neka to bude casno, i zasluzeno i sigurno necemo reci da ste to namjerno uradili....... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 apr 2012, 22:19

1 dan upozorenja

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 apr 2012, 22:26

:D samo ti moli Boga to je tvoja stvar, zivot je cudna stvar u sekundi okrene tocak u jednom danu imas vec sutra nemas..blizak primjer ti je ex Jugoslavija nasi klubovi su bili u rangu svih velikih ekipa u Evropi, a danas ispod prosjecne ekipe nasim prvacima daju 5-6 golova. Danas je Sloboda u ovoj siutaciji sutra ko zna

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 22 apr 2012, 22:27

nidi je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:da je kojim slucajem drugacija situacija da Vama trebaju bodovi a Mi(Sloboda) zapnemo i nepustimo Vas(Zeljo)..a po logici nekolicine vasih pripadnika(Manijaka) mi bi ispali izdajnici, mrzitelji glavnog grada, cetnici, ustase, privrzeni Beogradu itd... sreca kod nas nema takvih i ako izgubimo neka to bude casno, i zasluzeno i sigurno necemo reci da ste to namjerno uradili....... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.
Zapinjali ste kad nam je najviše trebalo a sad će sve doći na naplatu :evil: :evil: :evil: ,kada se samo sjetim tekme prije 7-8 godina željo se bori sa širokim za titulu prezadnje kolo sloboda na grbavici od 90 minuta brat bratu 70 minuta se valjaju po travi ,doktori jedno osam puta ulazili na teren i onda primite gol u sudijskom vremenu.Svi igrači slobode se po valjali po terenu ko da je finale lige prvaka .Još tužnije dvije godine poslije rata odem sa jaranom da gledam neki turnir u tuzli,igrao partizan ,sarajevo ,sloboda i još neki klub ,partizan dobije aplauz ko da je 5.korpus izašao na teren a sarajevo zvižduke i psovke kakave u svom životi nisam čuo .Zato molim Boga da vas željo pošalje u ligu federacije .
Ganjali smo se sa Leotarom,a oni zapeli ko da im se o životu radi ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 apr 2012, 22:31

Dobro, ajde sada raspalite sa naše teme.
Mrzite nas, mrzimo vas ..drago nam je da smo vam titulu uzeli.

Ajde sada, zdravo.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 apr 2012, 22:32

Zapnite i Vi ko vam brani mi nismo navikli da nam pustaju i pomazu sudije, tako da nesto slicno ne ocekujemo od Vas

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 apr 2012, 22:48

JTS je napisao/la:Dobro, ajde sada raspalite sa naše teme.
Mrzite nas, mrzimo vas ..drago nam je da smo vam titulu uzeli.

Ajde sada, zdravo.
završiće te ko sloboda dita ali vaša sreća pa gradina ulazi u ligu pa imate za koga navijati

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 apr 2012, 22:52

moderator 1 dan upozorenja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 apr 2012, 23:00

ne s.e.r.i.t.e vise sa tim pustanjima tekmi....sto mi nismo klepili rudara na Tusnju pa nek onda ako smiju pustaju slaviji..niko nam nije kriv...ako ispadnemo ,ispascemo zasluzeno jer ova Sloboda nije ni za k.u.r.c.a....mucimo se vec par godina unazad i pitanje je vremena kad ce se desit pedala...mada sam se ja vec s.j.b.o zbog ispadanja iz ove kukuruz lige...umjesto goska,travnika,olimpika,slavije i ostalih giganata valja sad gledat rudare,jedinstva,iskre,gradine...mislim,strasno :roll: :roll: ....i svaki put kad smo zelji skidali titulu umiro sam od smijeha a muk i nevjerica grbavice je nesto najljepse sto sam slusao u nasoj ligi....sad nek oni budu mudonje i nas katapultiraju u drugu ligu ako su tolko jaki i imaju sansu da naplate sve dosadasnje gorke pilule....mi se mozemo samo mahat usima i slusat kako nas p.o.d.je..b.a.j.u...do nekih boljih dana....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 apr 2012, 08:54

Edin TM87 je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Hhhhhhhh...
Sta je :mrgreen:
Ma ništa, samo opet trčiš pred rudu. :mrgreen: Sloboda dere želju na Tušnju 3-4 sezonu unazad, još dvaput i na Grbavici iznenadiše, po čemu zaključuješ da Plavima Tuzla ne leži. Željo je uvijek primio barem gol na Tušnju, a nije da nije znao i s više u mreži otići kući. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []