FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobit cemo Selju siguran sam.
Čekaj malo, po tvojoj teoriji, pošto se već danima na forumima pričalo da će Slavija pobijediti u Prijedoru je tebi dovoljan dokaz za namještanje? Nisam gledao utakmicu, i ne mogu tvrditi da ih ovi nisu pustili, ali takođe, ne mogu tvrditi ni da jesu, jer sam se par puta uvjerio u kvalitet Slavije ovo proljeće.harry_90 je napisao/la:O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Ne izmišljaj života ti...Kada ste vi pitarima pustili na Tušnju onda ti nije trebala istraga a sada bi ko istragu...Što ste puštali da vas pobijede ko vam je krivharry_90 je napisao/la:O teoriji zavjere se pisalo nekoliko dana prije meca i svi su znali kako ce se zavrsiti,zbog cega ovaj portal ne pise nista o tome,da li treba komitet za normalizaciju se ukljucit u borbu protiv namjestanja rezultata,jer ocigledno da je Rudar pustio Slaviji da pobjedi,zar se nisu kriminalne navike iz nase lige iskorjenile.. Provesti istragu u vezi danasnjeg meca pod hitno,ako se to ne uradi nista ni ovi nisu bolji od Ilje,Muniba i kompanije !
Sta jeClaus je napisao/la:Hhhhhhhh...Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Voltron 30
Nije samo po forumima,vec su i neki portali prenijeli da ce Rudar pustit Slaviji da pobjedi,zbog cega se ovaj par nije mogao igrati na kladionici itd.. ocigledno namjesten mec al hajd ima nekih koji misle da to nije blago njima
@Blue Boy
Uzmi malo prelistaj sta se pisalo proteklih dana u vezi ovog meca pa pricaj onda
ko kaze da se pustilo Sarajevu,po meni ljudi uzeli zasluzeno tri boda,dok se o ovom mecu prica vec danima da ce gosti slaviti..
Nije samo po forumima,vec su i neki portali prenijeli da ce Rudar pustit Slaviji da pobjedi,zbog cega se ovaj par nije mogao igrati na kladionici itd.. ocigledno namjesten mec al hajd ima nekih koji misle da to nije blago njima
@Blue Boy
Uzmi malo prelistaj sta se pisalo proteklih dana u vezi ovog meca pa pricaj onda
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kozara-Siroki bice zanimljivo i za titulu,ukoliko Zeljo izgubi u Tuzli. 
fukara87 je napisao/la:Subota je utakmica, mislim da Zeljo mora pasti, pogotov sad igraju sa Sirokim finale kupa i imat cemo vise snage od njih. Kad smo mogli Zrinjski pobijedit sa igracem manje, morat cemo i Zeljujasko_juve je napisao/la:kad je tekma,jel srijeda il subota?
cutuk je bio na klupi neznaliconidi je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Subota je utakmica, mislim da Zeljo mora pasti, pogotov sad igraju sa Sirokim finale kupa i imat cemo vise snage od njih. Kad smo mogli Zrinjski pobijedit sa igracem manje, morat cemo i Zeljujasko_juve je napisao/la:kad je tekma,jel srijeda il subota?![]()
![]()
sloboda će imati više snage od želje pa niste ni pripreme imali gledao sam protiv rudara prvo poluvrijeme imate snage za 20 minuta ,nije željo toliko umoran od kupa kad amar vrti 17-18 igrača .Dovoljno je vidjeti da su protiv Borca na klupi bio bekrić ,selimović ,zolotić ,čolić ,ramić a da su na tribinama bili stanić ,čutuk ,stančevski. Realno željo ima dvije ekipe koje mogu dobiti slobodu u tuzli ,ali sportski se nadati .Vaša šansa je da zvijezdu zamoliti za tri boda u gradačcu ,i to što je borac več osigurao evropu 80 % .
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
šta ima pas igra

da je kojim slucajem drugacija situacija da Vama trebaju bodovi a Mi(Sloboda) zapnemo i nepustimo Vas(Zeljo)..a po logici nekolicine vasih pripadnika(Manijaka) mi bi ispali izdajnici, mrzitelji glavnog grada, cetnici, ustase, privrzeni Beogradu itd... sreca kod nas nema takvih i ako izgubimo neka to bude casno, i zasluzeno i sigurno necemo reci da ste to namjerno uradili....... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.
1 dan upozorenja
Ganjali smo se sa Leotarom,a oni zapeli ko da im se o životu radinidi je napisao/la:Zapinjali ste kad nam je najviše trebalo a sad će sve doći na naplatuslana_krv je napisao/la:da je kojim slucajem drugacija situacija da Vama trebaju bodovi a Mi(Sloboda) zapnemo i nepustimo Vas(Zeljo)..a po logici nekolicine vasih pripadnika(Manijaka) mi bi ispali izdajnici, mrzitelji glavnog grada, cetnici, ustase, privrzeni Beogradu itd... sreca kod nas nema takvih i ako izgubimo neka to bude casno, i zasluzeno i sigurno necemo reci da ste to namjerno uradili....... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.![]()
![]()
,kada se samo sjetim tekme prije 7-8 godina željo se bori sa širokim za titulu prezadnje kolo sloboda na grbavici od 90 minuta brat bratu 70 minuta se valjaju po travi ,doktori jedno osam puta ulazili na teren i onda primite gol u sudijskom vremenu.Svi igrači slobode se po valjali po terenu ko da je finale lige prvaka .Još tužnije dvije godine poslije rata odem sa jaranom da gledam neki turnir u tuzli,igrao partizan ,sarajevo ,sloboda i još neki klub ,partizan dobije aplauz ko da je 5.korpus izašao na teren a sarajevo zvižduke i psovke kakave u svom životi nisam čuo .Zato molim Boga da vas željo pošalje u ligu federacije .
Einigkeit und Recht und Freiheit
Dobro, ajde sada raspalite sa naše teme.
Mrzite nas, mrzimo vas ..drago nam je da smo vam titulu uzeli.
Ajde sada, zdravo.
Ajde sada, zdravo.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zapnite i Vi ko vam brani mi nismo navikli da nam pustaju i pomazu sudije, tako da nesto slicno ne ocekujemo od Vas
završiće te ko sloboda dita ali vaša sreća pa gradina ulazi u ligu pa imate za koga navijatiJTS je napisao/la:Dobro, ajde sada raspalite sa naše teme.
Ajde sada, zdravo.
- slani grad
- Kontakt:
ne s.e.r.i.t.e vise sa tim pustanjima tekmi....sto mi nismo klepili rudara na Tusnju pa nek onda ako smiju pustaju slaviji..niko nam nije kriv...ako ispadnemo ,ispascemo zasluzeno jer ova Sloboda nije ni za k.u.r.c.a....mucimo se vec par godina unazad i pitanje je vremena kad ce se desit pedala...mada sam se ja vec s.j.b.o zbog ispadanja iz ove kukuruz lige...umjesto goska,travnika,olimpika,slavije i ostalih giganata valja sad gledat rudare,jedinstva,iskre,gradine...mislim,strasno
....i svaki put kad smo zelji skidali titulu umiro sam od smijeha a muk i nevjerica grbavice je nesto najljepse sto sam slusao u nasoj ligi....sad nek oni budu mudonje i nas katapultiraju u drugu ligu ako su tolko jaki i imaju sansu da naplate sve dosadasnje gorke pilule....mi se mozemo samo mahat usima i slusat kako nas p.o.d.je..b.a.j.u...do nekih boljih dana....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma ništa, samo opet trčiš pred rudu.Edin TM87 je napisao/la:Sta jeClaus je napisao/la:Hhhhhhhh...Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.