Viking je napisao/la:Jos 4 pobjede do scudetta![]()
Drugo dio uspavanka...
Inter dobije Milana i tako "pokloni" Juventusu scudetto, s tim da mi i Milan do njihovog derbija dobijemo sve tekme. Koji bi to scenario bio
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Viking je napisao/la:Jos 4 pobjede do scudetta![]()
Drugo dio uspavanka...

Nijedan klub na svijetu se ne može porediti s ovim Juventusom jer niko ne igra na ovaj način i u ovakvom dominantom stilu.mma_hz je napisao/la:Cestitke,jos malo pa ce te biti kao divovski Dortmund..![]()

ma i mi obaramo mnoge rekorde...hehhe samo lagano pa u finalu CL aBd neka budu juve i dortmund kao u stara dobra vremena...GaetanoScirea je napisao/la:Nijedan klub na svijetu se ne može porediti s ovim Juventusom jer niko ne igra na ovaj način i u ovakvom dominantom stilu.mma_hz je napisao/la:Cestitke,jos malo pa ce te biti kao divovski Dortmund..![]()
![]()
Vidjet ćemo kako će Juventus proći u CL sljedeće sezone, Dortmund se ove obrukao.
Jedini neporaženi tim, najviše šuteva prema golu protivnika, najviše pretrčanih kilometara po utakmici, najbolja odbrana od svih liga koje nešto vrijede. Mislim da to dovoljno govori.

Od ovih potcjenjenih ekipa Juve i Dortmund sigurno igraju najljepše, iako se svi lože na Barcu i Real, volim ja Dortmund samo zato što ne volim Bayern.mma_hz je napisao/la: ma i mi obaramo mnoge rekorde...hehhe samo lagano pa u finalu CL aBd neka budu juve i dortmund kao u stara dobra vremena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.