BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

drop
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la drop » 09 sep 2009, 19:01

brijeg široki je napisao/la:pa ljudi igrate protiv turske pa i hercegovina navija za bih ili je neutralna a ljudi koji navijaju za tursku mogu se na prste pribrojat
ma sta ces poslat razglednicu iz afrike mami je posalji nikako konjima dokazat
dobro je ba...mani se šuplje price i smapanje teme....sad ce tvoji poceti e engleskoj,idi ba na hrvatske portale pa tamo daji komentare,ti ne doživljavaš zemlju u kojoj živiš i u kojoj ostvaruješ svoja prava kao svoju,isti ste ko i srbi i prema tome ****,sikter u hrvatsku pa tamo navijaj :evil: :twisted: :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 09 sep 2009, 19:01

turski igraci na travnjaku zvizdi se na sve strane
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 sep 2009, 19:02

Semir_Sa je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:mozda bi i navijo za ovu Hrvatsku nekad, ali bolan necu zbog ovakvih sto zive u Bosni a ne navijaju za nas, veceras zelim da ih Englezi naguze 3 razlike ali ovo nije mjesto za rasprave ... ovo je mjesto samo za nasu repku..

dje su ovi s Bilinog polja, **** vam spikera, dosad bi Nikola na Kosevu javio sastave i s Wembleya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Potpis.Ljudi u Hrvatskoj, npr. u Zagrebu su za deset, ali ovi domaci su krvavi.
to sam zab reci ... e to ja ne volim , kad mi bolan odemo u Beograd nas niko drugi ne mlati neg ovi iz RS-a .. oni ljudi iz Beograda su civilizovani , znaju da je vrijeme puške i mača prošlo ali ovi odavde se žele nešto dokazati , ali **** im mamu , mi smo veliki u srcu kao cijela planeta ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 09 sep 2009, 19:02

[quote="jocker123"]ako bude vedo igrao sve cu vas castit[/quot)
Drzi se obecanja :D al cisto sumnjam, mada mislim da bi trebali igrati sa 2 napadaca ako zelimo pobjedu... :)
mB!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 09 sep 2009, 19:03

Ja sam rekao ako pobjedimo neću se pola godine šišati... :cry: ...

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 09 sep 2009, 19:04

široki brijeg sigurno nije za tursku ja samo to znamsad ima nekih koje ne zanima evo mene zanima i draže bi mi bilo da bih se plasira ako slucajno (nemoguce) da se hrvatska ne plasira da imam za koga navijat

a ovi jazavci osvetoljubljivi koji navijaju za engleze i govore da se hrvatska nece plasirat to stoka bez obraza

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 sep 2009, 19:05

rob do grob je napisao/la:turski igraci na travnjaku zvizdi se na sve strane
treba ih docekat aplauzom ko na Kosevu pa im tricu sastaviti :mrgreen:

ev javljaju se iz Zenice na BHT 1 ..... puno Bilino polje .... neka, neka

PS: joj ludog Cire kaze **** -emo ih hahahaha

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 09 sep 2009, 19:06

bayer 04 je napisao/la:Ja sam rekao ako pobjedimo neću se pola godine šišati... :cry: ...
pa ja necu jest do baraza :D

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 09 sep 2009, 19:06

Armenija vodi 2:0, tek sad se vidi koliko smo jaki kad smo ih dobili sa pola snage.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 sep 2009, 19:07

dajte ljudi,trebamo da se drzimo zajedno mi balkanci,ja bih zaista zelio da se na svjetsko plasira i bosna i hrvatska i slovenija(srbija ce se svakako plasirati),pa da im pokazemo tamo u africi kako se igra lopte :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 09 sep 2009, 19:09

komax je napisao/la:Armenija vodi 2:0, tek sad se vidi koliko smo jaki kad smo ih dobili sa pola snage.
Puj jebla ih Belgija u šupak, odoše mi pare na kladionici

NAPRED BOSNO

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 09 sep 2009, 19:10

sad nam najmanje trebaju svadje jos 50 minuta do utakmice,hajmo bosno,hajmo vedade,hajmo edine,hajmo zvjezdane,hajmo nemanja,hajmo elvire,hajmo emire,hajmo safete sajo,hajmo sanele,hajmo mirko,hajmo BLAZEVICU

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 sep 2009, 19:11

komax je napisao/la:Armenija vodi 2:0, tek sad se vidi koliko smo jaki kad smo ih dobili sa pola snage.
**** belgiju ja igro x,bas su retardirani
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 09 sep 2009, 19:12

drop je napisao/la:
brijeg široki je napisao/la:pa ljudi igrate protiv turske pa i hercegovina navija za bih ili je neutralna a ljudi koji navijaju za tursku mogu se na prste pribrojat
dobro je ba...mani se šuplje price i smapanje teme....sad ce tvoji poceti e engleskoj,idi ba na hrvatske portale pa tamo daji komentare,ti ne doživljavaš zemlju u kojoj živiš i u kojoj ostvaruješ svoja prava kao svoju,isti ste ko i srbi i prema tome ****,sikter u hrvatsku pa tamo navijaj :evil: :twisted: :twisted:
to su ti jazavci o kojim sam govorio ubij se covjece ne znam kolko vi fizicki visok ali ko covjek manji si od makova zrna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 sep 2009, 19:13

brijeg široki je napisao/la:
drop je napisao/la:
to su ti jazavci o kojim sam govorio ubij se covjece ne znam kolko vi fizicki visok ali ko covjek manji si od makova zrna
istina boli
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 09 sep 2009, 19:14

brijeg široki je napisao/la:
drop je napisao/la:
a ko mu to kaze,nemoj da sereš molim te,pusti nas da uzivamo.Dosao si ovdje da se svadjas kad smo puni euforije,molim te nemoj više postati i javi se oko 22h sa rezultatom tvoje voljene i one voljene u kojoj zivis

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 sep 2009, 19:19

Ljudi zna li se ta od sastava. Kod mene u gradu,cijeli dan se se priprema za vecerasnju utakmciu,gledanje na otvorenom...sad su svi otisli kuci da iftare,al to ce biti petominutni iftar i onda svi nazad....LUDNICA je ljudi... majke mi nisam bio ovako uzbudjen ni kad se igralo protiv Danske... Veceras ce Buzim da gori...Dzeko,Vedo,Miske i ostali,uz vas je cijela Bosna...

P.S Valjda ce dobro iftariti???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 sep 2009, 19:19

ovo vodstvo Armenije nam pokazuje da su Belgijanci izgubli svaki motiv, zato treba Turke mlatnuti jer ako bude remi, iz gluho bilo poraz , ne mozemo se nadati da ce Belgija ili Armenija otkinuti neki bod Turskoj ..

zato GAZI BOSNO GAZI

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 09 sep 2009, 19:24

hejtars jedite mi **** ti jockeru sve ti reko hajmo bosna hajdmo vedo ... i nisi hajmo hercegovinu zar toliko to mrziš hercegovinu jadan do bola sta reci

aje bog i par ljudi koji cijene šta cu rec sretno bosno
bosna ce otic u afriku ja to vjerujem a jazavaci se nikad promijenit nece vi istinski navijaci to možete samo napisat

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 sep 2009, 19:25

Ja igro dvicu na Belgiju a vidi sad ovo... :x
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.