FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 22 apr 2012, 20:57

gavran je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Bit će dobra utakmica u subotu Sloboda mi koliko vidim ako ih uzmemo,a što je realno oni mogu lagano pakirat kofere za niži rang. 8-)
oni nemaju sta spakovat odose gologuzi u prvu ligu federacije
Najjaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 22 apr 2012, 22:14

BlueBoy1921 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije ;)
ostali to nikad neće shvatiti !
"Svaka p.zda s brda može granatirati Sarajevo, samo ga međutim, Željo može pobijediti" - Enko Mehmedbašić
Jesi li siguran da je to izvjesni Mehmedbašić ? Mislio sam da je ovo neko drugi rekao. Možda Boris Dežulović...
Osim - drugo ime za Želju !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2012, 22:55

bagrcavi je napisao/la:Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije ;)
"Svaka p.zda s brda može granatirati Sarajevo, samo ga međutim, Željo može pobijediti" - Enko Mehmedbašić
ovaj drugi je dobar ,al ovaj prvi smece obicno.. :D :D
e cuj stvar filozofije..e svasta.. :lol: izlizana floskula.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 22 apr 2012, 22:59

rossoner je napisao/la:
Jesi li siguran da je to izvjesni Mehmedbašić ? Mislio sam da je ovo neko drugi rekao. Možda Boris Dežulović...
Mislim da je Enko...a možda je i Boris. Ovo sam izvukao iz glave

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 22 apr 2012, 23:13

Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije NADREALISTI

Meni jedan od najboljih i najdrazi napadaca je bio Bubacar Dialiba slika
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 apr 2012, 10:33

hoće bit šta od onog Bukvića?
eo nađoh podatak 188 cm, ne izgleda tako jbt, prcast mi nekakav (možda zato što i stoji pored Guše) :mrgreen: :mrgreen:

P.S. čitam izjavu navijača Borca da se pjevalo umjesto USTANI SJEVER: MUSTAFA CERIĆ. i onda ono ON JE LUD, ON JE JAK, ON JE ŽELJIN MANIJAK :lol: :lol: :lol:
čuo cera ono: po islamu odabrana, pa mu se svidjela južna tribina :lol: :lol: :mrgreen:

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 23 apr 2012, 10:53

Cestitam na pobjedi i, vjerovatno, osvojenoj tituli. Mislim da ste ove sezone vi jednostavno imali malo bolju ekipu od ostalih. Medjutim, poznajuci pojedine vase strastvene navijace (one starije) ne mogu a da ne primjetim ovaj post od forumasa @čamac. Necu komentarisati sudjenje, ne mislim da ima smisla pricati o sudijama.
čamac je napisao/la:Rijetko šta napišem, ali me večeras nešto ovo sve pogodilo. Nisam imao onaj šampionski osjećaj kao recimo prije dvije godine.
Drago mi je zbog pobjede, ali ovo je večeras bilo užasno i prepuno materijala za sve one koji već danima govore da imamo suđenje kao iz bajke. Nažalost, moram priznati da je Šipovac u pravu za većinu stvari, doduše treba pogledati snimak na Vogošći, ali suđenje je fakat bilo fuj. Željin go je čist, ali oni ofsajdi za Borac su nidže veze. Procjena faulova i kriterij je Čuićeva klasika. Onaj pomoćni sudija nije smio suditi večeras ni pod razno nakon kamena koji je fasovao u BL. Nevjerovatno. Imam osjećaj da on ništa ni ne gleda već unaprijed odluči da mahne. Čuića nikad nisam volio i čim sam vidio da je delegiran znao sam da će biti cirkus. Sječam se šta je nama radio u Lukavici protiv Slavije (0:0 bilo, Džeko igr'o).
Željo je igrao samo na momente dobro, požrtvovanost je fakat na nivou bila na nivou cijelu tekmu kao i trka, ali ovo je pregruba igra za moj ukus. Ovoga se ni pokojni Ribar ne bi postidio. Samo je pitanje kada će i neko nas stradati. Krajnje je vrijeme da Bešliji nego stane u kraj. Amar je prvi na potezu. Ubili smo ih i bukvalno smo najjača ekipa. Ne bih o igračima po imenice dok se ne slegnu utisci, a i Bokaćo će to svakako bolje odraditi.
Borac me fakat prijatno iznenadio. Nisu zaslužili da izgube i fasciniralo me je kako su mirni bili. Valjda su unaprijed skontali da bodova na Grbavci nema. Trener isto miran, zaćudno skroz. Također, nisam očekivao da će fizički izdržati Željin tempo koji je fascinirajući za našu ligu. Da se naši nebobaju nečim, ozbiljno.
Uglavnom drago mi je zbog pobjede večeras, titula je očito završena, ali mi je ostao gorak ukus. Vjerujte da sam u neka doba pomislio da hoće Borac izjednačiti iz nekog offside-a, nepostojećeg penala i sl. jer i +5 bi nam bilo dovoljno za titulu.
Ovo je moje mišljenje i unaprijed se ograđujem od polemiziranja i vraćam read-only mod.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 apr 2012, 11:23

Ibro Šehić posjetio bivše saigrače

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... e-saigrace" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 apr 2012, 12:10

Kup BiH
Željo i Široki u srijedu od 18:30
Piše: O. Škundrić
Danas, 11:13
Prva finalna utakmica fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega igraće se 25. aprila u 18:30 sati.

Željezničar i Široki Brijeg odmjeriće snage na sarajevskog Grbavici u prvom susretu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu, 25. aprila u 18:30 sati uz direktan prenos na BHT.

Za glavnog sudiju ovog susreta delegiran je Vladimir Bjelica, a njegovi pomoćnici će biti Goran Dujak i Zlatan Bečirović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 apr 2012, 12:49

Ni malo mi nije drago što će suditi Bjelica u KUPu. Čovjek je brži na kartonima, nego Dok Holidej na pištolju. Dovoljan je podatak da je Slobodi u pretprošlom kolu dosudio 10 žutih i 2 crvena. Nisam gledao utkmicu, ali je očito tamo bio pravi mali rat.

Zašto ovo govorim? Jeste KUP, ali u slučaju kakvog crvenog, to bi se moglo odraziti i na prvenstvo, a i za revanš utakmicu. Znači moramo igrati požrtvovano, al' i oprezno. Bez mnogo priče i rasprave.

Vjerovatno će im Amar objasniti o kakvom se sudiji radi i kakve ima aršine prema igračima domaćina, ali i gosta.

Ne bih želio da me neko pogrešno shvati, ali se očito radi o sudiji kartondžiji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 apr 2012, 13:34

Moze li neko napisati kakvo je stanje sa kartonima kod nas? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 23 apr 2012, 14:20

Ima li neko link od navijanja protiv Borca ? :?:
Odlazi Safete.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 apr 2012, 14:48

BlueTiger je napisao/la:Moze li neko napisati kakvo je stanje sa kartonima kod nas? Hvala
Po 2 žuta kartona imaju: Gerhardt, Gušo, Jamak, Kvesić i Vasilić

Po 1 žuti karton imaju: Bogičević, Bekrić, Bešlija, E. Čolić, Karić, Ramić, Selimović, Stanić i Svraka
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 apr 2012, 15:16

slika
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 apr 2012, 15:31

?
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 23 apr 2012, 15:33

zuti iz kupa se ne prenose u prvenstvo samo crveni
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 23 apr 2012, 15:36

bagrcavi je napisao/la:?
Upitnik, interpunkcijski znak !

Trening danas ?
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 23 apr 2012, 15:39

slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 23 apr 2012, 16:48

Direkt je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:?
Upitnik, interpunkcijski znak !

Trening danas ?
Trening je oko 6 ili pola 7. U vrijeme odigravnja utakmice. :D
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 apr 2012, 16:59

Sve spremno za spektakl sezone

"Uaznice će se moći nabaviti na dan utakmice po uobičajenim cijenama:
jug - 5 KM,
sjever - 8 KM
i zapad - 10 KM.
Napominjemo da sezonske i polusezonske ulaznice za ovu utakmicu neće važiti".

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... akl-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.