Ma Fata je gigant oba mi oca, nikad necu zaboravit proslogodisnji derbi kad je Mirza Mesic bio na klupi Sarajeva, ja bio na zapadu i Fata ga zove, on se okrece mase Fati, a ona mu pokazuje srednjak hehehe, sjebo se on. Fata gigant19TM87 je napisao/la:FATO izvini ti si nasa ikona
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- bistrikboy
- Kontakt:
tonemo...... 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jucer utakmica lose odigrana,a i sudjenje nije bilo za neku pohvalu...meni je jedino bilo zanimljivo kad su se poceli tuci....hehe
Budi Bosna!
Zalosno je kako nas dragi Zeljo gubi od pokvarenih srpskih kluba iz RS. 
Gube svi i od tih klubova...ali nije to zato što su srpski nego takva liga...iz Borac je iz RS pri tome je i veliki klub ali opet gubi od sličnih klubovaTarik14 je napisao/la:Zalosno je kako nas dragi Zeljo gubi od pokvarenih srpskih kluba iz RS.
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Borac ti veliki klub ?Aner je napisao/la:Gube svi i od tih klubova...ali nije to zato što su srpski nego takva liga...iz Borac je iz RS pri tome je i veliki klub ali opet gubi od sličnih klubovaTarik14 je napisao/la:Zalosno je kako nas dragi Zeljo gubi od pokvarenih srpskih kluba iz RS.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Nego štaST-57 Ciciban je napisao/la:Borac ti veliki klub ?Aner je napisao/la:Gube svi i od tih klubova...ali nije to zato što su srpski nego takva liga...iz Borac je iz RS pri tome je i veliki klub ali opet gubi od sličnih klubovaTarik14 je napisao/la:Zalosno je kako nas dragi Zeljo gubi od pokvarenih srpskih kluba iz RS.
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Aj ti meni reci,koji su najveći klubovi u BiH ??ST-57 Ciciban je napisao/la: Borac ti veliki klub ?
ZELJEZNICAR
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
U pravu si, ovo su sigurno veliki klubovi, i sto se tice nas a i jugoistocne evrope, dobro nemogu se porediti sa Realom, Bajernom, Celzijem, JUVENTUSOM ..., prije rata su bili odlicni i nadam se da ce biti opetanem je napisao/la:ZELJEZNICAR
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Kad su zadnji put imali neki veliki uspijeh?anem je napisao/la:ZELJEZNICAR
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
u prošlom stoljeću..Ante je napisao/la:Kad su zadnji put imali neki veliki uspijeh?anem je napisao/la:ZELJEZNICAR
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jest neka su bili u proslom stoljecu ali to su uspjesi kakve nijedan drugi klub iz BiH nece nikad posticiKevin je napisao/la:u prošlom stoljeću..Ante je napisao/la:Kad su zadnji put imali neki veliki uspijeh?anem je napisao/la:ZELJEZNICAR
sarajevo
velez
borac
sloboda
celik
polufinale kupa UEFA, prvak SFRJ (Zeljo)
cetvrtfinale kupa UEFA, kup Marsala Tita dva puta (VELEZ)
prvak SFRJ dva puta (Sarajevo)
Ja i? Gdje su sada ti klubovi, pogotovo Velez?calcio je napisao/la: jest neka su bili u proslom stoljecu ali to su uspjesi kakve nijedan drugi klub iz BiH nece nikad postici![]()
Kako mi na zivce ide kad netko pocne tako o nekome tko je nesto bio prije 20+ godina.
- bistrikboy
- Kontakt:
i mene..... 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Eto Zrinjski je "VELIKI KLUB", vama je rat dobro dosao, da nije bilo rata igrali bi u trecoj ligi kao sto ste i igrali prije. Vratite VELEZU njegovo i ostat ce te bez icega, od stadiona, uprave, strucnog staba..., iAnte je napisao/la:Ja i? Gdje su sada ti klubovi, pogotovo Velez?calcio je napisao/la: jest neka su bili u proslom stoljecu ali to su uspjesi kakve nijedan drugi klub iz BiH nece nikad postici![]()
Kako mi na zivce ide kad netko pocne tako o nekome tko je nesto bio prije 20+ godina.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- bistrikboy
- Kontakt:
dabogda se velez nikad ne vratioamir je napisao/la:Eto Zrinjski je "VELIKI KLUB", vama je rat dobro dosao, da nije bilo rata igrali bi u trecoj ligi kao sto ste i igrali prije. Vratite VELEZU njegovo i ostat ce te bez icega, od stadiona, uprave, strucnog staba..., iAnte je napisao/la:Ja i? Gdje su sada ti klubovi, pogotovo Velez?calcio je napisao/la: jest neka su bili u proslom stoljecu ali to su uspjesi kakve nijedan drugi klub iz BiH nece nikad postici![]()
Dabogda Željo spao na iste grane kao i Veležbistrikboy je napisao/la:
dabogda se velez nikad ne vratio
Znaš šta znači historija/povijest ?? A ja,Zrinjski nema to,on postoji 10 godinaAnte je napisao/la: Kad su zadnji put imali neki veliki uspijeh?
Lištica...koji je najveći uspjeh Lištici ??Kevin je napisao/la:
u prošlom stoljeću..jedino Sarajevo more proći od ovih ovdje..i Željo donekle..ostalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.