NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: NHL 2011/2012

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 apr 2012, 03:27

SheldonCooper je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I dalje 1:0, bolji drugi period, ali fali realizacija, a kad ona izostane obično ni ne dočekamo barem neki sretan gol... nadam se da to neće biti slučaj i sada, pobjeda je prioritet!

Nema @Sheldona...
Ima ima, samo nisam pri kompu :D Prvi puta da Ottawa povede u jednoj utakmici a imaju 2:2 u seriji. Za sad utakmica 0 velika 0, nešto kao Rangersi napadaju ali bezopasno skroz. To što kažeš sretan gol, najprije da će ga Senatorsi postići. Bio bi red da se ode u OT i da Rangersi dobiju jedan konačno :D
Evo zadnjih par minuta smo ih pravo stisli, nemgu izbiti puck iz svoje zone bez icinga. Istina imali su ovu 3 on 1 situaciju, ali King Henrik je šmekersti uštopao Turrisa.

Ovo goalie interference? Ma daj...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 apr 2012, 03:52

Eh ovako...

Imali smo vodstvo do pred sam kraj druge utakmice - prokockali, ušli u produžetke - izgubili

Imali smo veliko vodstvo u četvrtoj utakmici - prokockali. ušli u produžetke - izgubili

Imali smo 41 šut večeras i nismo uspjeli dati jedan jedini gol - izgubili

Prokockali smo sve živo i sad smo u poziciji da mi ganjamo nešto... vidjećemo šta možemo da napravimo iz te nimalo zavidne pozicije... #1 East nam više ništa ne znači ako ispadnemo od Senatorsa...

Ipak, ja vjerujem, vjerovao sam u ovaj tim i prethodnih godina kad je i playoff bio premija, vjerujem i sad, mi to možemo!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2012, 04:43

ja ne znam sta je vise sa Hawksa.. pa ebem ti mater i PP gonite se u pm vratite se kuci pjeske ebo vas otac nesposobni cccccccccccc....pa 0/15 imamo PP.. evo 5-3 mi ne mozemo gola dati ebo im Smith majku svakom od njih...pa pjeske bi se oni meni vratili kuci za Chicago
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2012, 06:50

koja luda serija izmedju Hawksa i Coyota :roll: :shock: ...ponovo OT..ne mogu da vjerujem fakat i ako da se ja pitam sad bi Hawkse poslo kuci pjeske da idu, a ne da dobiju ovu tekmu..pa u pm 5 na 3 ne mozemo dati gola i jos ni jedan pp gol nismo dali u seriji nesto se ne sjecam...jednostavno za sve to u ovoj seriji kaznjavali su nas ljudi...na kraju ce coyoti slaviti i covjek bi rekao 4-1 u seriji veoma lahko, ali fakat svaka utakmica je isla u OT i bila je neizvjesna...steta zbog onih poraza kuci, povrede Hosse i td...mislim da smo bolji od Coyota, ali jednostavno golman je ono sto ljudi imaju,a mi ne i ujedno nasa odbrana koja je jako losa

Hawksi ponovo dominiraju 37-18 sutevi i opet ne mogu doci do pobjede..Smith je jedan od boljih golmana u ligi definitivno..junak Coyota u ovj seriji..u sivm utkamicama HAWKSI su imali 15+ vise suteva izuzev jedne tekme one prve u Chicagu kad je bilo izjednaceno, ali djaba nece pa nece

EDIT:
Pobjeda kapiten Toews u OT za pobjedu i produzenje serije...bolji smo ocami jesmo samo ih golman izvlaci i sto nismo fizicki jaci od njih, a fakat smo bolji
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 apr 2012, 10:49

SaltCityAttack je napisao/la:
EDIT:
Pobjeda kapiten Toews u OT za pobjedu i produzenje serije...bolji smo ocami jesmo samo ih golman izvlaci i sto nismo fizicki jaci od njih, a fakat smo bolji
Isto kao i Red Wingsi protiv Predsa, Rinne dominirao na golu i ljudi ih dobili, jer Howard nije bio u formi..pridodas Webera i neraspolozenog Datsyuka, i eto Predsa u polufinalu ;)

Dosta toga ovisi o goaltendingu u PO i ako nemas goalia koji je u pravoj formi i na nivou ne pise se dobro :mrgreen: i jos ako ti je power play realizacija uzasna kao kod Bruinsa :roll: :mrgreen:

Bluesi sinoc prodjose u 1/2 finale, Langenbrunner odlican i Elliott na golu takodjer, a ipak su bili favoriti u ovoj seriji i opravdali su to, jedni od rijetkih :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 apr 2012, 19:32

Pensi na rubu ispadanja, treba se desiti cudo pa da preokrenu ovih 3-0 Flyersa nakon prve i pola druge trecine ;) a s obzirom kakve smo tekme vidjali u ovoj seriji do sada sve je moguce :mrgreen:

Giroux opet dominira 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 apr 2012, 00:25

Bruinsi slavili kod Capitalsa nakon produžetka
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 apr 2012, 00:33

SirAlexFerguson je napisao/la:Bruinsi slavili kod Capitalsa nakon produžetka
sranje, jedan odvratan tim je ispao (detroit) i umjesto da i drugi ispadne oni se izvuku :evil:
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 apr 2012, 01:31

Bye Bye Pittsburgh :D :D

Bravo Fila iduca je prepreka vjerovatno Florida
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2012, 01:32

Danas su odigrali odlicno i konacno zatvorili seriju. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da su Pinguinsi izjednacili na 3-3 u seriji....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 apr 2012, 01:38

amerosm je napisao/la:Danas su odigrali odlicno i konacno zatvorili seriju. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da su Pinguinsi izjednacili na 3-3 u seriji....
Napokon smo zavrsili seriju,da smo i ovu veceras zijanili bilo bi dovidjenja prijatno ali evo dobro je veceras smo pokazali snagu kada su svi mislili da ce Pingvinsi preokrenuti i zavrsili posao,iduca prepreka vjerovatno Florida pa ako njih prodjemo mogli bi igrati sa Otavom ili Washingtonom ako ovi zadrze svoje vodstvo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2012, 08:48

Hawksi i Coyoti su izjendacili se u seriji sa Torontom i Montrealom koji su 1951 godine igrali 5 OT utakmica u seriji :)... Hawksi su trenutno oborili NHL rekord od 7 usastopnih utakmica OT, jer su i prosle godine zadnje dvije igrali sa Vancouverom sto je ukupno 7 utakmica :)
Koliko mi dominiramo,a gubimo pokazuje i ovaj podatak gdje imamo najvise suteva po utkamici u prosjeku od svih ekipa, ali djaba Smith je zvijer :)

The Hawks are shooting first and asking questions later during the series. Through five games, they are averaging 40.4 shots per game at Coyotes goaltender Mike Smith, by far the most any team is taking in the playoffs.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 apr 2012, 17:23

dzaba sve al' nemoze se protiv quicka, lik opet maestralan sinoc i kingsi pobjedise nakon OT i idu dalje. svaka cast 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 apr 2012, 00:59

Večeras će ova generacija pokazati od čega je sazdana, večeras mogu ući u historiju ili ostati anonimusi. Ako večeras pobijedimo na ovaj banner će ići i 2012. godina, a novi banner će krasiti Madison Square Garden. Pokažite na velikoj pozornici svima ko je ponos New Yorka!

[youtube][/youtube]

slika

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2012, 01:46

1:0 za Senatorse. Dosta čvrsta utakmica kako se i očekivalo, ovaj Niel je siledžija pravi još i gol dade. Večeras će da bude dosta tuče vjerovatno, započelo je već :lol:

Dok tipkam upravo se Niel tuče sa Prustom :roll: i to sudije puštaju punu minutu boxa :lol:

PS: Rangersi strašno lošu realizaciju imaju u PO osim u prvoj utakmici. PP je užas, samo jednu šansu su stvorili i jednu polušansu šutem Fedotenka
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2012, 02:03

brate sta je onda reci za Hawkse..jos nismo dali PP gol u seriji :) 0/16 cini mi se, ali nisam siguran i to jos 5-3 ne mogu gol dati u pm...Veceras ako dobijemo osvojit cemo i cup :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2012, 02:35

1:1 Stepan nakon odlične asistencije Richardsa srećno postiže gol ;) iz PP. Ponovo PP za Rangerse. Senatorsi ubiše :lol: :lol:

@Salt Hawksi su poseban slučaj, onoliko broj OT i poraza. Teško će dobit Hawksi a mislio sam da će i Hawksi i Rangersi zajedno sa Red Wingsima proć prvi krug sa 4:1- 4:2 a ono pred ispadanjem svi (neki već ispali) :lol:
Moraš priznat da je ovogodišnji PO uzbudljiv i nepredvidiv do bola :o

Jao šta spasi Kralj Henri :o

PS: 2:1 za Rangerse!!!!!! Richards ;)

Umalo 3:1 prečka Prusta :x

3:1 :D :D Kreider (prvi gol u karijeri)

Rangersi ubili u zadnji 5 minuta druge četvrtine,ubacili u brzinu više ;)

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2012, 03:40

13-2 u sutevima do sada u prvom periodu, ali Smith je tu da nas ebe kao i obicno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2012, 03:50

39 sekundi do kraja, pravo sumnjiv gol Senatorsa za 3:2 , inače su se Rangersi odlično branili u trećem periodu.
Sentorsi odnosno Neil pravi nogometaš :roll:
Serija izjednačena na 3:3 i 7 utakmica se igra u MSG!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2012, 03:51

Treba nam jos da primimo gol i da zacini sve :).. 16:2 sutevi u prvom periodu za Hawkse i ne mozes dati gol...ovo nam se vec u par utkamica osvetilo..sad ako izgubimo fakat prestat cu gledat hockey
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.