Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Armageddon2012
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
u 23.00
- spielführer_21
- Kontakt:
Može opklada, ako oba ispadnu ja nosim avatar Borca mjesec dana, ako se bar jedan spasi ti nosiš Željin avatar mjesec (ali da si pritom aktivan na forumu).Armageddon2012 je napisao/la:ja sam poprilicno neupucen,ali ne bas u toj mjeri da ne bih znao da ce ispasti kozara i gosk
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 23 apr 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Adilović ubojitiji od Van Persieja, Gomeza, Ibrahimovića...
Bivši napadač Čelika na Grbavici igra kao preporođen...
Eldin Adilović je srušio Borac svojim 17. golom u prvenstvu, od kojih mu upravo jedan protiv Banjalučana u prvom dijelu nije priznat, kada je nakon gola uslijedio prekid.
Na svoj konto je dodao dva i u kup takmičenju, ali je ipak ligaški učinak taj koji ga svrstava među najubojitije napadače Evrope.
Naime, prvom strijelcu Premijer lige su za 17 golova trebale tek 1383 minute, što ga dovodi na sjajan prosjek od pogotka na svaku 81 minutu!
Usporedbe radi, iako su sama takmičenja kvalitativno neuporediva, Adilovićeva dominacija u BiH je čak i izraženija od one najboljih topnika Engleske, Njemačke, Italije...
Ove sezone nevjerovatnom Robinu Van Persiju, koji predvodi strijelce na Ostrvu, je za pogodak potrebno 113 minuta, koliko i našem Edinu Džeki.
Vrh Bundeslige drži fantastični Mario Gomez, koji pogađa na svake 93 minute, dok je najefikasnijem u Italiji, Zlatanu Ibrahimoviću, potrebno 99 minuta da zatrese mrežu protivnika.
Neprikosnoven je nadrealni dvojac iz Španije, Ronaldo i Messi, čija "stopa smrtnosti" je na brojci od 71 minute!
Iznimna ubojitost Adiloviću je već davno osigurala titulu najboljeg strijelca Premijer lige, obzirom da prvom pratiocu, Lazaru Marjanoviću iz Zrinjskog, sedam kola do kraja bježi isto toliko golova.
Eldin Adilović je srušio Borac svojim 17. golom u prvenstvu, od kojih mu upravo jedan protiv Banjalučana u prvom dijelu nije priznat, kada je nakon gola uslijedio prekid.
Na svoj konto je dodao dva i u kup takmičenju, ali je ipak ligaški učinak taj koji ga svrstava među najubojitije napadače Evrope.
Naime, prvom strijelcu Premijer lige su za 17 golova trebale tek 1383 minute, što ga dovodi na sjajan prosjek od pogotka na svaku 81 minutu!
Usporedbe radi, iako su sama takmičenja kvalitativno neuporediva, Adilovićeva dominacija u BiH je čak i izraženija od one najboljih topnika Engleske, Njemačke, Italije...
Ove sezone nevjerovatnom Robinu Van Persiju, koji predvodi strijelce na Ostrvu, je za pogodak potrebno 113 minuta, koliko i našem Edinu Džeki.
Vrh Bundeslige drži fantastični Mario Gomez, koji pogađa na svake 93 minute, dok je najefikasnijem u Italiji, Zlatanu Ibrahimoviću, potrebno 99 minuta da zatrese mrežu protivnika.
Neprikosnoven je nadrealni dvojac iz Španije, Ronaldo i Messi, čija "stopa smrtnosti" je na brojci od 71 minute!
Iznimna ubojitost Adiloviću je već davno osigurala titulu najboljeg strijelca Premijer lige, obzirom da prvom pratiocu, Lazaru Marjanoviću iz Zrinjskog, sedam kola do kraja bježi isto toliko golova.
- Armageddon2012
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Može opklada, ako oba ispadnu ja nosim avatar Borca mjesec dana, ako se bar jedan spasi ti nosiš Željin avatar mjesec (ali da si pritom aktivan na forumu).Armageddon2012 je napisao/la:ja sam poprilicno neupucen,ali ne bas u toj mjeri da ne bih znao da ce ispasti kozara i gosk
moze!!
dogovoreno...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ako neko naleti na link sa pregledom kola neka postavi za nas koji smo propustili, ona stranica bih soccer na kojoj inace bude odmah iza pregleda nesto nije u funkciji
ja mislim da je danasnja pobjeda slavije kod rudara stvarno prvoklasno iznenadjenje

nema potpisa
Nije to više ni do suđenja, nego do seljačkog i gubitničkog mentaliteta trenera, igrača i klubova općenito.Armageddon2012 je napisao/la:u zadnje 24 utakmice,21 pobjeda domacina
Sloboda - Darko Vojvodić dva dana pred utakmicu sa Olimpicom izjavljuje da su u mislima već na utakmici protiv Želje?! U goste šalje juniore, čisti kartone, skida gaće po izlasku iz Tuzle...Ovi mu kao skandiraju, a ne kontaju da će zbog trenerovog pristupa ispasti iz lige. Dvanaest gostujućih utakmica, jedan bod, ne znaju ni sami kako su ga uzeli.
Čelik - Vođen od strane jednog od najgorih trenera ikad u PL. Slično kao i Vojvodić, kod kuće u kost, u goste s juniorima. Prije svake gostujuće utakmice izjava "želimo se vratiti neporaženi, idemo na bod", nikad ne ide na pobjedu. Gubitnik.
Kozara - Simpatična ekipa, dobar trener, ali jednostavno nemaju kvalitet.
Velež - Još je Varešanović govorio da ima silnih problema u gostima, jer se igrači u Mostaru i izvan njega uopće ne ponašaju isto. Gubitnički mentalitet.
Travnik - Malo izmijenjena jedna navijačka: U Travniku ubice, van Travnika curice. Ne sjećaju se kad su prije prošlog kola u Gabeli igrali kompletni u gostima, uvijek neko čisti kartone.
Leotar - Protivnik gradi napad, vezni igrač Leotara veže pertle, lagano, bez žurbe. Kao "ma **** gostovanje, na našoj livadi smo mi najjači, to nam je dovoljno".
Zvijezda - Nemaju gostujuću pobjedu u ovoj sezoni, iako se ne ponašaju kao gore navedene ekipe.
Ostali pokušavaju igrati, neki više, neki manje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
bekicamir je napisao/la:Adilović ubojitiji od Van Persieja, Gomeza, Ibrahimovića...

oni smao broje, nizovi, minute... da mali budu veliki

strasno je to
samim tim, sto podcjenjujes rekorde i nizove koje je najuspjesniji fudbalski kolektiv u bosni i hercegovini po svim parametrima postavio, i predstavljajuci to kao "da mali budu veliki" stavljas svoj klub u jos manji polozaj nego sto je zeljo...UPS je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Adilović ubojitiji od Van Persieja, Gomeza, Ibrahimovića...
Bivši napadač Čelika na Grbavici igra kao preporođen...![]()
![]()
![]()
oni smao broje, nizovi, minute... da mali budu veliki![]()
![]()
![]()
strasno je to
znaci, ako mi pokusavamo da budemo veliki, onda ste vi u rangu pofalickog ili vrbanjuse...

idi gledaj el clasico ili ne znam koju drugu "jaku" evropsku ligu, i ostavi se bh premijer lige...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
A sta da ocekujes na gostovanju protiv Olimpica kada te sudija u prethodnom kolu izreseta zutim kartona i dva crvena..normalno da ce povesti djecu iz nase skole,kada su nam glavni igraci suspendovani zbog zutih ili crvenih kartona..gollum je napisao/la:Nije to više ni do suđenja, nego do seljačkog i gubitničkog mentaliteta trenera, igrača i klubova općenito.Armageddon2012 je napisao/la:u zadnje 24 utakmice,21 pobjeda domacina
Sloboda - Darko Vojvodić dva dana pred utakmicu sa Olimpicom izjavljuje da su u mislima već na utakmici protiv Želje?! U goste šalje juniore, čisti kartone, skida gaće po izlasku iz Tuzle...Ovi mu kao skandiraju, a ne kontaju da će zbog trenerovog pristupa ispasti iz lige. Dvanaest gostujućih utakmica, jedan bod, ne znaju ni sami kako su ga uzeli.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
"Iako imamo određene zamjerke na arbitre, smatramo da Komitet za suđenje, na čelu sa Ibrom Hasanbegovićem, dobro radi" - kaže predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nismo mi car eni imali drugog izbora, jer imas sve igrace sa kartonima i igras protiv protivnika ko se bori za evropu i ekipu koja cak i Zelji uzme bod..pa sta smo trebali jos dobiti koji karton i onda biti bez ikakvih sansi da kuci dodjemo do bodova i ako su nam sanse male i sa kompletnom ekipom, a da ne pricam sa ovom koja je imala pravo da nastupi protiv Olimpica.gollum je napisao/la:Nije to više ni do suđenja, nego do seljačkog i gubitničkog mentaliteta trenera, igrača i klubova općenito.Armageddon2012 je napisao/la:u zadnje 24 utakmice,21 pobjeda domacina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Al' mu ne valjaju Komisija zadužena za licenciranje i Komisija koja se bavi statusom igrača.Stole iz Bora je napisao/la:"Iako imamo određene zamjerke na arbitre, smatramo da Komitet za suđenje, na čelu sa Ibrom Hasanbegovićem, dobro radi" - kaže predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To je neki drugi par opanaka. Sta ce biti oko licence ne znam i ne interesuje me. Ako su cisti, ko sto kaze Rizvanovic onda ne vidim razloga da je ne dobije. Ako imaju dugova prema bivsim igracima a nisu se sa njima dogovorili i ovi ih tuze, mislim da tome nije kriva Komisija. Spominje on slucaj Arsenijevica kad prica o Komisiji za status igraca. Kaze Sarajevo mu dalo slobodne papire a on ih tuzio za dug. Opet mislim da tu nije kriva Komisija nego neko drugi.avlami97 je napisao/la:Al' mu ne valjaju Komisija zadužena za licenciranje i Komisija koja se bavi statusom igrača.Stole iz Bora je napisao/la:"Iako imamo određene zamjerke na arbitre, smatramo da Komitet za suđenje, na čelu sa Ibrom Hasanbegovićem, dobro radi" - kaže predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.
Ali eto, barem imamo jos jedan klub koji se ne zali na sudjenje ..

AMAR OSIM
Jel ima gdje kratki sazetak meca izmedju Rudara i Slavije ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Igrali ste još 11 gostujućih utakmica u ovoj sezoni...SaltCityAttack je napisao/la:nismo mi car eni imali drugog izbora, jer imas sve igrace sa kartonima i igras protiv protivnika ko se bori za evropu i ekipu koja cak i Zelji uzme bod..pa sta smo trebali jos dobiti koji karton i onda biti bez ikakvih sansi da kuci dodjemo do bodova i ako su nam sanse male i sa kompletnom ekipom, a da ne pricam sa ovom koja je imala pravo da nastupi protiv Olimpica.gollum je napisao/la:Nije to više ni do suđenja, nego do seljačkog i gubitničkog mentaliteta trenera, igrača i klubova općenito.Armageddon2012 je napisao/la:u zadnje 24 utakmice,21 pobjeda domacina
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- vidovitadjemila
Analizirao sam raspored do kraja klubova koji su glavni kandidati za opstanak.I dosao do sljedeceg zakljucka.Hajde da malo maknemo teorije zavjere,entitete ovo ono...Ako sve bude POSTENO do kraja takmicenja ,mislim da je ubjedljivo najveci kandidat za ispadanje Trebinjski Leotar.Prvo sto gostuju dvije zaredom ,dolaze onda i nama a kuci imaju Zrinjskog Rudara i Zelju zadnje kolo.Kazem ako sve bude posteno...GOSK kada bolje pogledamo i nije bas toliko ugrozen.Igra 2 zaredom kod kuce pred kraj sto moze biti presudno.Nas realno najvise zabrinjava tekma ovdje sa Sarajevom kome ce za glavu trebati,ali ako u Gradisci ne mozemo do boda onda i trebamo ispasti.Sloboda ima tu tekmu sa Zeljom ali i ako izgubi ima jos sanse jer ima dobre protivnike kuci.
Zanimljivu stvar je rekao nas trener iskusni lisac Husnija Arapovic prilikom gostovanja na BHRT u .Za opstanak po svim kavkulacijama koje je on pravio bice potrebna 31-33 boda.Sa 33 opstanak je siguran.Nasa kavkulacija je jasna Rudar i Leotar na Piroti i dva boda ,bar jedan sa Sarajevom i u Gradisci jos jedan ili sve 3 i to je to.Ako dobijemo Sarajevo to je kraj price ali bice tesko jer im ko za glavu treba.Ali Pirota je cudo vidjet cemo.Imamo mi sansu i u lukavici ali oni znaju sta im je ako tu ne pobjede.To moze biti i nasa prednost....Uglavnom za 2 kola sve ce se to otprilike znati...
Zanimljivu stvar je rekao nas trener iskusni lisac Husnija Arapovic prilikom gostovanja na BHRT u .Za opstanak po svim kavkulacijama koje je on pravio bice potrebna 31-33 boda.Sa 33 opstanak je siguran.Nasa kavkulacija je jasna Rudar i Leotar na Piroti i dva boda ,bar jedan sa Sarajevom i u Gradisci jos jedan ili sve 3 i to je to.Ako dobijemo Sarajevo to je kraj price ali bice tesko jer im ko za glavu treba.Ali Pirota je cudo vidjet cemo.Imamo mi sansu i u lukavici ali oni znaju sta im je ako tu ne pobjede.To moze biti i nasa prednost....Uglavnom za 2 kola sve ce se to otprilike znati...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.