Crno zuta braco nek nam je sretna !
Tiiiiiiiiituuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Koje ludilo koji osjecaj ne procjenjivo .
BvB se vraca gdje mu je uvijek bilo mjesto na samom vrhu !
Velik je ovo korak bio pa usudit cu se rec mozda i kljucni ISKORAK ka necem velikom ! Napokon smo opet neko i ne samo jednogdosinje cudo kakvim su nas prozivali svi bavarci a i mnogi drugi ( pronadjite se sami i crknite od tuge ).
BvB je nesto posebno i jedinstveno nesto sto ni jedan klub nije i nikad bit nece za BvB se zivi . Kad je subota/ nedelja sve se obaveze odlazu i gleda se BvB i tad postoji samo BvB . BvB je nama svet i ostat je vjecno svet . Nista ne postoji da se moze vise voljet nego BvB . Hvala KLOPP zivio ti nama 100 god i bio najsretniji covjek svijeta jer podario si nam 2 titule zaredom o kojima smo sanjali 10 godina, nadam se da ce ti spomenik dic u radnickom gradu Dortmundu, gradu kojeg cu posjetit kad tad pa makar crko .
Monopoliste iz pokrajine seljacke bavarije su dozivili ponizenje veliko i mia san mia je nesto sto gubi svoju vrijednost, nesto sto pada u zaborav gradi se nova generacija u Njemackoj i formira se nova sila i to WIR SIND FUSSBALL ! Koliko je ovo bitan dan za nas sveti klub mnogi svjesni dan kada smo odbranili titulu to je najtezi zadatak za svaku ekipu odbranit titulu a nama je poslo za rukom i sto je najvaznije nije nam se posrecilo vec je bilo sve cisto posteno zasluzeno .

70% je najzasluzniji za titulu ovaj covjek hvala ti najbolji treneru kojeg je BvB IKAD IMAO !
Sledeci zadatak zadrzat Kagawu, produzit Hummelsu, Lewi, Suboticu .
I da ne zaboravim uzet kup abd protiv one ciganije baurna iz minkena . Da abd opet vidimo facu ulia seljaka i ostalih manekena iz fc hollywooda mislim pokusaja nekog hollywooda !
Kagawa malo je.be mater sam sebi i dr.ka keru nogu ne znam koji qrac vise ceka jbg. il produzi il reci cao . Iskreno kad sam se pomirio da nema Sahina mogu onda da nema i Japanca . Samo to bi bilo jako ne odgovoran potez naseg kluba, u 2 sezone izgubit 2 nosioca ekipe . To isto kad bi Barce jedne godine prodala Xavia druge Messia . Jer ta 2 igraca su nama upravo to sto su ovi Barci . Ne bi mi se to nikako svidjelo jer to se moralo sprijecit na vrijeme moglo se a i moralo se . No da ne duzim s Japanerom vidjet cemo samo ja mislim da ide, al se nadam da ostaje

.
Eh evo jedna jako lijepa vijest barem meni zainteresovani smo za Berbatova ! Da da Dimitar Berba Berbatov sjajan igrac meni jedan od najdrazih igraca kojeg sam jako jako cjenio i gotivio. Jbg trebalo je dogurat do Man Utda a uz to bit Bugar

. Prije nekoliko mjeseci sam pisao upravo o tome da bi berba bio jedna od opcija, tad mi se to cinilo malo kao neka fantazija al sam znao da ce do tog . Momku ugovor istice dosao bi kao slobodan igrac . Barrios ide tako da smo odmah 2.5 mio eura u plusu s platom nabacit mu na to jos jedan do jedan ipo milion eura i valjda bi bilo dosta za njegovu platu . Jer para cemo sad imat Barrios ode 12 mio, bonusi od sponzora, 20 do 25 mio od lige prvaka jbg ima love. Ida napomenim dat cemo Nurnbergu 0,5 mio eura za Gundogana jer smo se kvalifikovali za Champions League . Dakle Berba majstore dodji nam trebas nam .
Bio bi to pun pogodatak uz ti bi i Lewandowski samo jos napredovao jer od jednog Berbe bi toliko dobrog mogao naucit . I sto je najvaznije jako jako dobar je covjke nije problematican, jedino nisam siguran da li bi on trcao i vrsio pressing ma da ubjedjen sam da bi . O njemu ne treba nista pricat svi znate koji je to doktor i igranica. Prosle god smo se sjebali sa Kloseom sad ne bi smjeli ovo propustit ako se moze ovo odradit onda treba, Berba ima samo 31 god dakle 2 do 3 sezone moze lagano odradit bez po muke . Uvjeren sam kako je to igrac koji moze izmedju 15 i 20 golova zabit u ovakvom Dortmundu .
Echte Liebe BvB