BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
BRAVO SEJO MAJSTORE
smrdljavi cigani turski odmah se bune, crveni terimu! ako pobjedimo veceras ovi cigani ce praviti probleme(isto ko' protiv svicarske)...
Ohooo majstoreeee znao sam ono je njega situacija haaaaaaaaaaaaaaa

Someone's mouth said paint them all red.
ljubav moja,,, nek je on meni dao goooooooooooo,,,,
500. post ide njemu!!!
SEJO, LEGENDO, MAJSTORE!!!

500. post ide njemu!!!
SEJO, LEGENDO, MAJSTORE!!!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Cincinnatus
- Kontakt:
nemoj tako stari, nema mjesta za racizam i slicne stvari... ipak dosta njih vole bosnu, i navijat ce za nas ako idemo daljesteve-o je napisao/la:smrdljavi cigani turski odmah se bune, crveni terimu! ako pobjedimo veceras ovi cigani ce praviti probleme(isto ko' protiv svicarske)...
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- RK Gradacac
- Kontakt:
Gdje su sad ovi hercegovci da slave pogodak 
Svaka cast Sejo eurogol

Svaka cast Sejo eurogol

010 ISN'T JUST A CODE
Bolji smo za klasu naprjed Bosno
-
- Kontakt:
sta bi ja sad trebo skakat s balkona
da nije protiv turske ne bi mi navijali za vas npr meni bi bilo isto al kaj to turska zbog koje onu noc nisam mogo zaspat zbog koje sam ispsova psovki za dva života
samo ih gazite
a sta je sad misimovic promasio
da nije protiv turske ne bi mi navijali za vas npr meni bi bilo isto al kaj to turska zbog koje onu noc nisam mogo zaspat zbog koje sam ispsova psovki za dva života
samo ih gazite
hajde razguli...brijeg široki je napisao/la:sta bi ja sad trebo skakat s balkona
samo ih gazite
- Cincinnatus
- Kontakt:
dubre ne trebas nam, mrs u pmbrijeg široki je napisao/la:sta bi ja sad trebo skakat s balkona
samo ih gazite
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe nego na one sto su slavili kad su turci poveli...brijeg široki je napisao/la:sta bi ja sad trebo skakat s balkona
samo ih gazite
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
a hebem ti ovog sudca.. svira svaki kontakt dzeke, a pusta da njega turci ruse i guraju.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
-
- Kontakt:
ajd sad da čujemo pametne komentare od nepametnih ljudi!
Zadnja izmjena: libertas30, dana/u 09 sep 2009, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zao mi je sto ovo moram reci ali izvanredna partija Serveta Cetina, sjajno je odigrao i pokupio skoro sve lopte prema nasim napadacima, prizeljkujem njegovu nesto losiju partiju u drugom poluvremenu.
Someone's mouth said paint them all red.
- miralem444
- Kontakt:
ma mogli smo im konotno dat jos 2 komada..al nem veze..strasna igra nasih zmajeva
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Jel ti to tvoja bošnjačka kultura?travnik je napisao/la:Evo ti jedan pametan "IDI U P.... M......"libertas30 je napisao/la:ajd sad da čujemo pametne komentare:
Joj Misimoviću Misimoviću...da je ono ušlo još bi im 2 uvalili garant...sve je uradio kako treba pobacao Demirela i poslao ga po čevape ali levat stiže loptu na liniji
...zmajevi extra igraju,borba do zadnje kapi krvi.
Turke vile nosaju

Turke vile nosaju

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- miralem444
- Kontakt:
sta si to reko,..molim vas nemojte me banovat..samo da ovom kretenu hebem sve po spisku...pi** ti mate****....majmune jedan...matetaraba je napisao/la:hahahahaha,što se brzo ohladište pa nabit će vas 5-0 vi ste nogometni liliputanci
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
samo da odcepi...
petica im ne gine...
razlika u klasi je ocigledna, turska je jedna ispodprosjecna reprezentacija dok BiH ima reprezentaciju za najvece domete...
kao da gledam Barsu, Brazil...
sa kakvom lakocom stvaraju sanse...
turska jedna sansa i jedan go...
BiH samo 24 sanse, svaki napad Demirel mora gace da pere...
petica im ne gine...
razlika u klasi je ocigledna, turska je jedna ispodprosjecna reprezentacija dok BiH ima reprezentaciju za najvece domete...
kao da gledam Barsu, Brazil...
sa kakvom lakocom stvaraju sanse...
turska jedna sansa i jedan go...
BiH samo 24 sanse, svaki napad Demirel mora gace da pere...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.