Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Idem u teretanu vec godinu i pol. Kreno sam da smrsam i kad sam to odradio nisam mogo prestat ici. Eh sad poprilicno sam se razvio i da mi je sad da se ne sirim vise (odnosno da odrzavam ovo sto sam napravio) ako me razumijete ? Kako da to postignem, a da nastavim ici u teretanu ?
Da smanjim tezine, a povecam serije ili sta ? Ako neko zna nek pomogne. Hvala unaprijed.
Da smanjim tezine, a povecam serije ili sta ? Ako neko zna nek pomogne. Hvala unaprijed.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Ev' da ti kaže brat JuventinoYuto je napisao/la:Idem u teretanu vec godinu i pol. Kreno sam da smrsam i kad sam to odradio nisam mogo prestat ici. Eh sad poprilicno sam se razvio i da mi je sad da se ne sirim vise (odnosno da odrzavam ovo sto sam napravio) ako me razumijete ? Kako da to postignem, a da nastavim ici u teretanu ?

Sve zavisi šta želiš i kakve su ti proporcije, visina, težina, godine...
Ako želiš održavati to što si dostigao, radi kao i do sad, neka manjih težina - uvjetno ''manjih'' (zavisi koje si do sada radio) + više ponavljanja.
Kardio obavezan kao i pažnja na to šta se jede. Gazirana pića, junk hrana (čipsevi razni, dosta tjestenine, neumjereni obroci i prejedanje također out).
Opet ti kažem sve zavisi od onoga što sad imaš i šta želiš da postigneš ili održiš.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Poslije treninga litar sirutke i eto ti whey protein 
Jest da zna procerat .

Jest da zna procerat .
E ovako ljudi, imam i ja jedno pitanje ne baš vezano za teretanu, ali vježbe su u pitanju, tako da..
Inače imam jako usko, a dugo stopalo, pa sam primjetio da sam jako nestabilan na nogama. Idealan primjer je kada izađem u neki club koji je prepun, ona gužva i sve to. Ponekad se jedva održim na nogama.
E sad, koje mi vježbe preporučujete da to malo poboljšam? Da ojačam stopala ako ništa?
Inače imam jako usko, a dugo stopalo, pa sam primjetio da sam jako nestabilan na nogama. Idealan primjer je kada izađem u neki club koji je prepun, ona gužva i sve to. Ponekad se jedva održim na nogama.
E sad, koje mi vježbe preporučujete da to malo poboljšam? Da ojačam stopala ako ništa?

Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Ma nista to buraz, samo kad krenes u izlazak obuj one HTZ cipele sto imaju par kg zeljeza u sebi , ni Security te nece oborit ...ArnelBa je napisao/la:E ovako ljudi, imam i ja jedno pitanje ne baš vezano za teretanu, ali vježbe su u pitanju, tako da..
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nasao sam neku spravu za vise vjezbi, ali ne kontam se bas mnogo u te stvari, pa pitacu ovdje..vrijedi li dati za ovo 500km i koliko vjezbi mogu raditi na ovome??

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Puno je za to 500KM,imam nešto slično tome i platio sam 3 i po stoje
You'll never walk alone.
ok, hvala na odg...VolimLiverpool je napisao/la:Puno je za to 500KM,imam nešto slično tome i platio sam 3 i po stoje

- Invincibles
- Kontakt:
Mozes radit na njoj prednje/zadnje loze,benc potisak,lat masinu imas,isto tako i leptir masinu... 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Ljudi !
Nije da se hvalim al ono atleta sam ( nisam bas ) xD , teretana i to se plaho ne razumijem xD , jedina stvar koja mi smeta , imam ono velika prsa ( nisam treba
) imam bas dobar grudni koš ,mnogi mi ono govore kao da mi je to dobro ,mašala i to
... al ja bi to malo stanjio ,i ono lijepo oblikovao ..
Al mi se u teretanu ne ide ( znam offtopic ,šta se može - Bože
) al ovako, koje vjezbe (sklekovi ,trbusni ( grudni xD ) ,ako ima neki clip sa vjezbama da ste gledali da radim da bi ja to sanirao ... Unaprijed grazie 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, treba mi mala pomoc....
moze li mi neko napisati program vjezbanja za pocetnike ?
znaci ono, (bubam) jedan dan radim biceps i ledja, drugi triceps i ramena, treci noge i prsa...ovo sam bubao, al razumijete me sta vam govorim..
hvala unaprijed...
moze li mi neko napisati program vjezbanja za pocetnike ?
znaci ono, (bubam) jedan dan radim biceps i ledja, drugi triceps i ramena, treci noge i prsa...ovo sam bubao, al razumijete me sta vam govorim..
hvala unaprijed...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Prsa-Biceps (12 serija za prsa(4 vjezbe),9 za biceps))
Ledja-Triceps(12,9)
Ramena-Noge(12,10)
Dva dana ides,jedan odmaras.
Radis s tezinama,s tim da zadnjim seriju uvijek povecajes,npr na bench dizes 70 tri serije i onda stavis 80 pa izbacis koji put
Broj ponavljanja 8-12
Ovako ja radim 6 mjeseci,izuzetan napredak..
Ishrana je glavna
Ledja-Triceps(12,9)
Ramena-Noge(12,10)
Dva dana ides,jedan odmaras.
Radis s tezinama,s tim da zadnjim seriju uvijek povecajes,npr na bench dizes 70 tri serije i onda stavis 80 pa izbacis koji put

Broj ponavljanja 8-12

Ovako ja radim 6 mjeseci,izuzetan napredak..
Ishrana je glavna

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ok, hvala...Invincibles je napisao/la:Mozes radit na njoj prednje/zadnje loze,benc potisak,lat masinu imas,isto tako i leptir masinu...

Imam jedan problem koji me proganja vec duze vrijeme. Nikada nisam bio disciplinovan kada su u pitanju treninzi... Ulijenim se, duzi vremenski period ne dizem nista teze od kasike, pa onda izvjestan period giljam ko manijak. Trcanje dok dusa na nos ne izadje, milijarda sklekova, trbusnjaka... I tako
...
Onda mi se nakon dan - dva desi da me pocnu hrvatati neugodni grcevi ili da mi trnu ruke i noge... Poslije se prosiri na stomak, pa i lice... Skoro kompletno tijelo
. To mi se uglavnom desi u sjedecem polozaju, cim ustanem pocne pomalo popustati. Bas neprijatan osjecaj.
Ja sam mislio da mi je to nekakav refleks na alkahol ili recimo konzervirane sokove. Sada vec shvatam da to nije to!?? Malo sam guglao ali nista nisam uspjeo pronaci.
Da li je to posljedica velikog i naglog opterecenja!? Definitivno mijenjam navike, od sada idem laganijim tempom.

Onda mi se nakon dan - dva desi da me pocnu hrvatati neugodni grcevi ili da mi trnu ruke i noge... Poslije se prosiri na stomak, pa i lice... Skoro kompletno tijelo

Ja sam mislio da mi je to nekakav refleks na alkahol ili recimo konzervirane sokove. Sada vec shvatam da to nije to!?? Malo sam guglao ali nista nisam uspjeo pronaci.
Da li je to posljedica velikog i naglog opterecenja!? Definitivno mijenjam navike, od sada idem laganijim tempom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Posljedica velikog opterećenja. Šta god radiš od programa vježbi, smanji. Meni se nekad znalo desiti sličan simptom, preporuka sportskog doktora bila ''smanji intenzitet i težinu vježbe koju radiš''Valencia je napisao/la:Imam jedan problem koji me proganja vec duze vrijeme. Nikada nisam bio disciplinovan kada su u pitanju treninzi... Ulijenim se, duzi vremenski period ne dizem nista teze od kasike, pa onda izvjestan period giljam ko manijak. Trcanje dok dusa na nos ne izadje, milijarda sklekova, trbusnjaka... I tako...
Onda mi se nakon dan - dva desi da me pocnu hrvatati neugodni grcevi ili da mi trnu ruke i noge... Poslije se prosiri na stomak, pa i lice... Skoro kompletno tijelo. To mi se uglavnom desi u sjedecem polozaju, cim ustanem pocne pomalo popustati. Bas neprijatan osjecaj.
Sretno
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ramiral je napisao/la:
Posljedica velikog opterećenja. Šta god radiš od programa vježbi, smanji. Meni se nekad znalo desiti sličan simptom, preporuka sportskog doktora bila ''smanji intenzitet i težinu vježbe koju radiš''
Sretno
Ma 100% preveliko opterecenje, osim ako nije nesto zlokobno

Nekako se uvijek potrefilo da me grcenje/trnjenje strefi kada popijem kafu, kiselu vodu, gazirani sok, pivu... Sada sam definitivno uvjeren da to nema veze sa tim. Pretjerujem, previse turiram tijelo. Mjesec dana lezim, a onda se forsiram do iznemoglosti.
Od sada umjerenije pa da vidim hoce li sve biti udure...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
E ovako..kontao sam da krenem u teretanu pa ako bi mi neko mogao napisati neki program za pocetnike koji se bazira na mrsanju i gornjem dijelu tijela...ostalo me ne zanima 
Ako nije problem naravno

Ako nije problem naravno

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Vozdrica ljudi. Trebaju mi neke kucne vjezbe za prsa znaci imam lijepo definisana prsa, ali bih zelio da ih malo napusem ako me razumijete i fino isklesem
Pa mi trebaju neke vjezba za to kao i za ledja i ramena..

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:

Ko god je bar jednom krocio u teretanu, poznato mu je.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.