Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
a fakat je tako...sinoć ga ugleda kako sjedi na klupi ali obrijan i sav dotjeran..nasmija se on u jednom kadru i odmah srce veliko ko Mars...
EDit.buraz ne zamjeri 'drpit' ću ti ovo...
EDit.buraz ne zamjeri 'drpit' ću ti ovo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
A sjetimo se kako nas je Konte ponekad znao nervirati sa forsiranjem Đakerinija, Borriella, Bonucci pa i Gariba (a Krasić i ElijaConte je upitan i o skandalu oko štimanja utakmica za kojeg se veže i njegovo ime.
"U fudbalu sam mnogo godina i shvatam određene stvari. Kada ste na vrhu vjetar je jak i svi žele da vas skinu odozgo. Poenta je da budete jači od tog vjetra, to jeste pritiska na vas. Ljudi su okrutni ponekada i žele da naude drugima, ali kada ovako pobijedimo sa 3:0 ili 4:0 to mi nije toliko bitno ", rekao je Conte.
Ovaj čovjek je rođen da bude trener Juventusa.
Conte je upitan da li postoji neki bonus u slučaju osvajanja scudetta.
"To su privatne stvari. Klub me doveo da započnemo novi projekat i da se kvalifikujemo u Ligu prvaka - već smo postigli cilj. Trenutno smo tu gdje jesmo i nećemo postavljati limite našim ambicijama kako bi klub, igrači i navijači zajedno sanjali."
Sjajna igra sinoć Juventusa, apsolutna dominacija, jako uvjerljivo, od početka se krenulo borbeno, žustro, kretanje sjajno....Svi golovi nakon dobro odrađeni akcija....Vidal jako puno znači Juveu, čvojek radi na terenu, odrađuje dobar posao, a zabija i bitne , a i lijepe golove....Crveni jeste možda bio malo prestrog, kao i sami penal, ali i do tad je Juve već dominirao. Stara dama lagano korača prema tituli... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@Heavenswonder prejaka slika i fakat je tako...
još kad ga Capitano šušnu Laziu prošlo kolo... oštetio sam kreč, maltu i zid - rokovnik frcio
još kad ga Capitano šušnu Laziu prošlo kolo... oštetio sam kreč, maltu i zid - rokovnik frcio
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sacchi: "La Juve è l'unica squadra in Italia che non mi fa addormentare''
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- anton 1983
- Kontakt:
Da ne bi ovi srali
Nije baš da je to na toj tribini, to je više na istoku ili zapadu, ovisi od kuda gledaš...delpy je napisao/la:prazna mjesta se mogu vidjeti na tribini sa Juventusovim ultrasima, ljudi ne sjede svako na svojoj stolici, vec se formira kop, svi zele sto blize sredini , ( kao i kod nas na tribinamaanton 1983 je napisao/la:e taj dio me ****. navodbo svaku tekmu rasprodan a ja znam vidjeti Pk praznih mjesta...Godot je napisao/la:
Veći stadion, logično. Mada, ne vjerujem da ove godine imaju veći prosjek. Svaku utakmicu Juve je imao 40 000.
E, sad, drugo je pitanje zašto mi uvijek na TV-u vidimo prazna mjesta. To ne bih znao objasniti, ali klub prije svake utakmice objavi da su sve ulaznice rasprodane.
Možda ne dođu na utakmicu, a kupe kartu.) e zbog toga ta prazna mjesta okolo po coskovima
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Evo sad ću ti ja objasniti.
Juventusov stadion prima 41 000, od toga 2 500 pripada gostujućim navijačima, dakle Juventusovih maksimalno može biti 38 500. Upravo iz ovog razloga Juventusov stadion nikad ne bude maksimalno ispunjen jer gosti nikad ne napune ovaj gostujući sektor, nedavno je Napolitanaca došlo najviše i tad je na stadiono bilo oko 40 300 gledalaca.
Eh dalje, Juventus ima oko 24 500 navijača sa godišnjima kartama, dakle otprilike za svaku domaću utakmicu Juventusa u opticaju je nekih 15 000 karti.
Ta prazna mjesta koja se vide na zapadu ili istoku su od tih pretplanika koji ne budu pristuni svaku utakmicu, najvažnije je da su oni platili kartu.
Na južnoj i sjevernoj tribini niko ne sjedi i uopšte se ne praktikuje ono pravilo jedan čovjek-jedna stolica, svi se naberu u sredinu da bi zvučali glasnije, a čoškovi ostaju ispražnjeni.
Valjda si skapirao.
Juventusov stadion prima 41 000, od toga 2 500 pripada gostujućim navijačima, dakle Juventusovih maksimalno može biti 38 500. Upravo iz ovog razloga Juventusov stadion nikad ne bude maksimalno ispunjen jer gosti nikad ne napune ovaj gostujući sektor, nedavno je Napolitanaca došlo najviše i tad je na stadiono bilo oko 40 300 gledalaca.
Eh dalje, Juventus ima oko 24 500 navijača sa godišnjima kartama, dakle otprilike za svaku domaću utakmicu Juventusa u opticaju je nekih 15 000 karti.
Ta prazna mjesta koja se vide na zapadu ili istoku su od tih pretplanika koji ne budu pristuni svaku utakmicu, najvažnije je da su oni platili kartu.
Na južnoj i sjevernoj tribini niko ne sjedi i uopšte se ne praktikuje ono pravilo jedan čovjek-jedna stolica, svi se naberu u sredinu da bi zvučali glasnije, a čoškovi ostaju ispražnjeni.
Valjda si skapirao.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da li ima neko od vas da bi zelio ici u Trst na Cagliari-Juventus ili na Juventus-Atalanta (mada to jos nije 100 % sigurno), a mozete na obje. Ima jedan momak iz Viteza, isli bi sa njegovim autom. Troskove cemo se dogovoriti. Bio bi jos minimalno 1 Juventino iz Splita.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Sjajna pobjeda, cestitke igracima, kakva dominacija
Grande Juve, ja jos ne mogu da vjerujem kako je Vidal strasan igrac i kakvo je pojacanje!
Sad se dobro spremiti za Casenu.
I dalje bez poraza
Stille Juve!
Grande Juve, ja jos ne mogu da vjerujem kako je Vidal strasan igrac i kakvo je pojacanje!
Sad se dobro spremiti za Casenu.
I dalje bez poraza
Stille Juve!
1946
- Burberry46
- Kontakt:
- anton 1983
- Kontakt:
Jesam šefe!GaetanoScirea je napisao/la:
Valjda si skapirao.
Malo zajebajem.
Inače ja znam iz prve ruke, da ti ljudi koji imaju godišnje karte a ne idu na stadion, bar preprodaju ili daju nekom kartu tak da se ti iskoristi..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ima nas dvojica iz Zenice,al za utakmicu protiv Atalante koji idemo.Za Trst smo zakasnili kupiti karte preko udruge jer nam nije bio aktivan acount na pay palu.Mozemo o detaljima na pp.beki je napisao/la:Da li ima neko od vas da bi zelio ici u Trst na Cagliari-Juventus ili na Juventus-Atalanta (mada to jos nije 100 % sigurno), a mozete na obje. Ima jedan momak iz Viteza, isli bi sa njegovim autom. Troskove cemo se dogovoriti. Bio bi jos minimalno 1 Juventino iz Splita.
FORZA JUVE!
Nema vise :P
- GaetanoScirea
- Kontakt:

Marchisio je sinoćnjim golom oborio Tardellijev rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni.
Pirlu je ono bio 6. promašeni penal od 20 koliko je izveo u karijeri.
Postotak uspješnih pasova sinoć je iznosio nevjerovatnih 92 %, inače najviše osvojenih lopti je sinoć imao Pirlo, 11.
Izgleda da smo za Cavanija spremni ponuditi 20 miliona i Matrija za kojeg je izgleda dobro zagrizao Zenit. Nekako mi je žao Matrija, ali očigledno će biti prodat na ljeto, jer u završnici prvenstva kad se koplja lome Conte na njega izgleda uopšte ne računa.
Volim te, Željo!
Da se razumijemo, Cavani je dobrodošao, ali Matria ja nikome ne bih dao jer je odličan napadač, umorih se pričajući od septembra.
Ne igra zadnje mečeve, ali Conte je to radio i drugim igračima, nema ih pa ih onda u vatru baci, sada Matri mora igrati, šokiran sam što nije sinoć dobio priliku iako je trebao startati pa je Conte promijenio, Quaglia se praktično nije ni vidio sinoć tako da ne možemo reći da je baš pogodio.
Ako dođu trofeji ove godine, sve će se ovo zaboraviti, ne vidim kako bi dali Matria (produžio ugovor) i doveli Cavania, Cavani nije baš klasična prima punta i onda bi opet bili u situaciji da kupujemo igrača kvaliteta sličnim Matriu jer takvog u ekipi ne bi imali.
Dakle, realna opcija je, a i tu temu smo već preorali dramatično, da dođe igrač ala Gio/Jovetić/Suarez i da dođe prima punta ala Džeko/Pipita.
Matri bi morao ostati jer bi bio savršena alternacija Džeki/Pipiti i nema smisla da ode pa da moramo tražiti još jednu prvu špicu, ne vidim logiku.
Ne igra zadnje mečeve, ali Conte je to radio i drugim igračima, nema ih pa ih onda u vatru baci, sada Matri mora igrati, šokiran sam što nije sinoć dobio priliku iako je trebao startati pa je Conte promijenio, Quaglia se praktično nije ni vidio sinoć tako da ne možemo reći da je baš pogodio.
Ako dođu trofeji ove godine, sve će se ovo zaboraviti, ne vidim kako bi dali Matria (produžio ugovor) i doveli Cavania, Cavani nije baš klasična prima punta i onda bi opet bili u situaciji da kupujemo igrača kvaliteta sličnim Matriu jer takvog u ekipi ne bi imali.
Dakle, realna opcija je, a i tu temu smo već preorali dramatično, da dođe igrač ala Gio/Jovetić/Suarez i da dođe prima punta ala Džeko/Pipita.
Matri bi morao ostati jer bi bio savršena alternacija Džeki/Pipiti i nema smisla da ode pa da moramo tražiti još jednu prvu špicu, ne vidim logiku.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Matri mora ostati, u bilo kojoj formaciji mi je uoptrebljiviji od Eta Bete, sinoć Quagliarella čim primi loptu odmah šuta, uopšte nije prikazao neku timsku igru, dok Matri pored toga što je najbolji strijelac ekipe je zabilježio i par asistencija, a i trči više od Quagliarelle.
Evo nam i najdražeg. Samo ne znam što ono ovo sve uzalud priča kad zna da mu je noga za mjesec dana.
[youtube][/youtube]
Evo nam i najdražeg. Samo ne znam što ono ovo sve uzalud priča kad zna da mu je noga za mjesec dana.
[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Ne znam, meni je Quagliarella bolji. Matri kada primi loptu isto ko da mu je neko bombu bacio, spetlja se i često izgubi loptu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ne znam odakle vam to da ćemo Matrija prodati?
Ne zaebajite, Matri već u narednoj tekmi igra i zabija gol.
Inače, najveći italijanski klub će 17. maja i zvanično otvoriti klupski muzej. Još jedan veliki + i dodatni izvor prihoda.
GRANDE JUVE
Ne zaebajite, Matri već u narednoj tekmi igra i zabija gol.
Inače, najveći italijanski klub će 17. maja i zvanično otvoriti klupski muzej. Još jedan veliki + i dodatni izvor prihoda.
GRANDE JUVE
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- GaetanoScirea
- Kontakt:
To su samo špekulacije, ne treba to ozbiljno shvatiti, ako bi već morali davati neke igrače Napoliju za Cavanija neka to budu Krasić i Melo.
Amauri: "Ako zabijem otrčat ću krug oko stadiona." Rezultat 0:5.
Stanković: "Danas pobjeđujemo mi." Rezultat 2:0.
Cavani: "Milan, pobjedit ćemo Juve i donjeti vam Scudetto!" Rezultat 3:0
Zamparini: "Mi pobjeđujemo..." Rezulat 0:2
Mauri: "Idemo da pobjedimo." Rezultat 2:1
Pjanić: "Želimo biti prvi koji će pobjediti Juventus." Rezultat 4:0
Eh, evo šta se desi kad nas izazivate...

Još jedna gol Kralja Davida, baš u njegovom stilu.
[youtube][/youtube]
Amauri: "Ako zabijem otrčat ću krug oko stadiona." Rezultat 0:5.
Stanković: "Danas pobjeđujemo mi." Rezultat 2:0.
Cavani: "Milan, pobjedit ćemo Juve i donjeti vam Scudetto!" Rezultat 3:0
Zamparini: "Mi pobjeđujemo..." Rezulat 0:2
Mauri: "Idemo da pobjedimo." Rezultat 2:1
Pjanić: "Želimo biti prvi koji će pobjediti Juventus." Rezultat 4:0
Eh, evo šta se desi kad nas izazivate...
Još jedna gol Kralja Davida, baš u njegovom stilu.
[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zamislite da je SECCO dao 24 milj e za Mela, dok smo sad nasli jednog pravog ratnika(VIDAL) za samo 12 milj E
.
Kad se sjetim oni ranije sezona gdje smo bacali pare bezeveze,, A da ne spominjem sada Amauria, Diega i tako dalje..
Kad se sjetim oni ranije sezona gdje smo bacali pare bezeveze,, A da ne spominjem sada Amauria, Diega i tako dalje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.