Kako je pocelo da se pise o "laganoj" pobjedi protiv Turaka, pribojavao sam se da se na kraju cijela nacija ne razocara zbog malo prevelikog potcjenjivanja. Demirela su neki opisivali ko smotanog golmana, ipak u nekim situacijama je super reagovo mada i odredjeni sutevi nasih nisu bili nesto prejaki za njega.The Game je napisao/la:Ludilo bude kad ima vodja na tribinama. Ipak nema veze, vidjelo se veceras da smo mi na forumu Turke potcjenjivali i da su oni veoma dobra, ustvari odlicna ekipa. Ovaj bod je velik ko kuca, al Spaha je legenda....kaze pa trebali su i momci malo odmora........Fudo je napisao/la:Ah loseg navijanja, ko da je 50 navijaca bilo, bolje kod mene u kuci bilo...Ja konto ludilo ce biti
Ali hvala Bogu, ipak u boljoj smo situaciji i to nam daje nade da uspijemo u Estoniji. Ali zaista se opet bojim da onda ne kazemo " ma razbili smo ih 7:0 mozemo i sada" ili lagano protiv Estonije". Meni su to tako smijesne izjave, svaka utakmica ima svoju tezinu, a ako se nastavi nase navijacko pa donekle i igracko potcjenjivanje protivnickih ekipa, onda necemo biti nista boljih od onih koji su nas potcjenjivali na pocetku kvalifikacija.
Ali ako Bog da, nastaviti hrabro koracati na fudbalskom mejdanu.