BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Zagor
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Zagor » 09 sep 2009, 22:22

Jbt nešto mi se u stomaku od drugog poluvremena prevrćalo, uhhhhffff.... Hvala Bogu pa smo se spasili, i svakako veliko hvala , prije svih, Nemanji Supiću, pa Spahiću, Jahiću, Rahimiću, Nadareviću, Salihoviću, Misimoviću, Vladaviću, Muratoviću, Džeki, Ibiševiću, Pjaniću, Muslimoviću i Ibričiću !

Još jednom

HVALA NEMANJA !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 09 sep 2009, 22:25

The Game je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ah loseg navijanja, ko da je 50 navijaca bilo, bolje kod mene u kuci bilo...Ja konto ludilo ce biti
Ludilo bude kad ima vodja na tribinama. Ipak nema veze, vidjelo se veceras da smo mi na forumu Turke potcjenjivali i da su oni veoma dobra, ustvari odlicna ekipa. Ovaj bod je velik ko kuca, al Spaha je legenda....kaze pa trebali su i momci malo odmora........
Kako je pocelo da se pise o "laganoj" pobjedi protiv Turaka, pribojavao sam se da se na kraju cijela nacija ne razocara zbog malo prevelikog potcjenjivanja. Demirela su neki opisivali ko smotanog golmana, ipak u nekim situacijama je super reagovo mada i odredjeni sutevi nasih nisu bili nesto prejaki za njega.
Ali hvala Bogu, ipak u boljoj smo situaciji i to nam daje nade da uspijemo u Estoniji. Ali zaista se opet bojim da onda ne kazemo " ma razbili smo ih 7:0 mozemo i sada" ili lagano protiv Estonije". Meni su to tako smijesne izjave, svaka utakmica ima svoju tezinu, a ako se nastavi nase navijacko pa donekle i igracko potcjenjivanje protivnickih ekipa, onda necemo biti nista boljih od onih koji su nas potcjenjivali na pocetku kvalifikacija.
Ali ako Bog da, nastaviti hrabro koracati na fudbalskom mejdanu.

belaj_bager
Kontakt:

Post Postao/la belaj_bager » 09 sep 2009, 22:26

Zagor je napisao/la:Jbt nešto mi se u stomaku od drugog poluvremena prevrćalo, uhhhhffff.... Hvala Bogu pa smo se spasili, i svakako veliko hvala , prije svih, Nemanji Supiću, pa Spahiću, Jahiću, Rahimiću, Nadareviću, Salihoviću, Misimoviću, Vladaviću, Muratoviću, Džeki, Ibiševiću, Pjaniću, Muslimoviću i Ibričiću !

Još jednom

HVALA NEMANJA !!!
joj jarane i meni cim oni krenu napadat odmah pomislim na one utakmice protiv Ceske i Hrvatske kad su u zadnjim minutama golove dali

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 09 sep 2009, 22:26

Vrlo vazna stvar. Skotska je izgubila od Holandije sto znaci da Norveska pobjedom nad Makedonijom je druga sa 10 bodova I +2 gol razlikom. Nama kad se odbije Armenija imamo sad vec 10 bodova I +8 gol razliku.

Ovo su opcije za iduce kolo:
Ako Turska odigra nerjeseno sa Belgijom idemo u baraz.
Ako Turska izgubi od Belgije idemo u baraz
Samo ako Turska pobjedi Belgiju onda nam treba pobjeda protiv Estonije da osiguramo baraz.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 09 sep 2009, 22:27

Fudo je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:
Fudo je napisao/la:i PS ja neznam sto smo se povukli, i zadrzavamo vrijeme, ko picke neke umjesto da stisnu zube i da pritisnu uzasno losu odbranu turske,,razocaran sam totalno...al sva sreca pa osvojismo jedan bod...
haj mrš odavde
Jesam li se tebi obraco...
šta ja znam kome si se obraćo sam znam da previše pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma čuj ko **** pa znaš li ti kolko je jaka turska :roll: :roll: :roll: :roll:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 sep 2009, 22:27

Kakva utakmica!
Svaka cast momci, ja sam prezadovoljan.
Nadam se da vise nikome nece pasti na pamet da ista govori protiv Supica.
Samo se nadam da ce Ibisevic uci opet u onu staru formu, kao i Dzeko.
Sve u svemu, svaka cast.. idemo sada u Estoniju.

Sto se tice komsija
Srbija - Francuska 1 1
Engleska - Hrvatska 4 1
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 09 sep 2009, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 09 sep 2009, 22:28

ljudi moji armenija je pobijedila belgiju 2:1

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 09 sep 2009, 22:28

E sad ovi antisupicevci nek ne izlaze iz misijih rupa u narednih sto godina.............et toliko......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2009, 22:28

adom je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ah loseg navijanja, ko da je 50 navijaca bilo, bolje kod mene u kuci bilo...Ja konto ludilo ce biti
Ludilo bude kad ima vodja na tribinama. Ipak nema veze, vidjelo se veceras da smo mi na forumu Turke potcjenjivali i da su oni veoma dobra, ustvari odlicna ekipa. Ovaj bod je velik ko kuca, al Spaha je legenda....kaze pa trebali su i momci malo odmora........
Kako je pocelo da se pise o "laganoj" pobjedi protiv Turaka, pribojavao sam se da se na kraju cijela nacija ne razocara zbog malo prevelikog potcjenjivanja. Demirela su neki opisivali ko smotanog golmana, ipak u nekim situacijama je super reagovo mada i odredjeni sutevi nasih nisu bili nesto prejaki za njega.
Ali hvala Bogu, ipak u boljoj smo situaciji i to nam daje nade da uspijemo u Estoniji. Ali zaista se opet bojim da onda ne kazemo " ma razbili smo ih 7:0 mozemo i sada" ili lagano protiv Estonije". Meni su to tako smijesne izjave, svaka utakmica ima svoju tezinu, a ako se nastavi nase navijacko pa donekle i igracko potcjenjivanje protivnickih ekipa, onda necemo biti nista boljih od onih koji su nas potcjenjivali na pocetku kvalifikacija.
Ali ako Bog da, nastaviti hrabro koracati na fudbalskom mejdanu.
Svaka cast na ovom sto si reko..A i ciro ima malo arogantne izjave, najbolji smo u europi..to mi je malo previse..ustvari ako smo nek dokazu na terenu, veceras nismo bili ni u top 10
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 09 sep 2009, 22:30

storm_raider je napisao/la:Kakva utakmica!
Svaka cast momci, ja sam prezadovoljan.
Nadam se da vise nikome nece pasti na pamet da ista govori protiv Supica.
Samo se nadam da ce Ibisevic uci opet u onu staru formu, kao i Dzeko.
Sve u svemu, svaka cast.. idemo sada u Estoniju.

Sto se tice komsija
Srbija - Francuska 1 1
Engleska - Hrvatska 4 0
greška idemo sada u afriku
P.S.JOJ HRVATA IZ OFSAJDA DADOŠE GOL
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

pero123
Kontakt:

Post Postao/la pero123 » 09 sep 2009, 22:31

Ljudi jel mi neko moze reci gdje mogu naci prijenos utakmice Spanija - Estonija

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 sep 2009, 22:31

Može neko postaviti onaj tekst iz dnevnog avaza o baražu , tj. tabela raprezentacija koje se nalaze na 2. mjestu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2009, 22:32

Jesam li se tebi obraco...[/quote]
šta ja znam kome si se obraćo sam znam da previše pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma čuj ko **** pa znaš li ti kolko je jaka turska :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]
Znam ali i znam izjave igraca i trenera prije tekme..IDEMO NA POBJEDU...haj mi reci kakva je sad razlika sto smo dobili jedan pojen..svakako moramo pobjediti estoniju,..i da smo dobili 0 pojena iz ove utakmice isto bi bilo "SAMO" bi morali estoniju dobiti tako da nevidim razliku neku...protiv spanaca sanse nemamo to je realno gledjauci

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 sep 2009, 22:32

odlicno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 sep 2009, 22:37

sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u barazu !! najvise sam razocaran misketom i dzekom ko da lopte nisu igrali nikada !! ali sretan sam bodom to je najvaznije valjda ce se popraviti protiv estonije :arrow: igra koja je bila ista kao protiv belgije u zenici nekako nas nema na sredini nikako ljudi nas stisnu izgubimo se i mislim da je bog bio uz nas sva sreca !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 sep 2009, 22:37

Fudo je napisao/la:Jesam li se tebi obraco...
šta ja znam kome si se obraćo sam znam da previše pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma čuj ko **** pa znaš li ti kolko je jaka turska :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]
Znam ali i znam izjave igraca i trenera prije tekme..IDEMO NA POBJEDU...haj mi reci kakva je sad razlika sto smo dobili jedan pojen..svakako moramo pobjediti estoniju,..i da smo dobili 0 pojena iz ove utakmice isto bi bilo "SAMO" bi morali estoniju dobiti tako da nevidim razliku neku...protiv spanaca sanse nemamo to je realno gledjauci[/quote]
pa da smo dobili 0 bodova automatski bi nas jedini konkurent za drugo mjesto dobio 3 boda i primakli bi se nama na 1 bod,a imaju lakse utakmice do kraja i et kakva je razlika.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 09 sep 2009, 22:38

pero123 je napisao/la:Ljudi jel mi neko moze reci gdje mogu naci prijenos utakmice Spanija - Estonija
odes na ovu stranicu http://www.bet365.com/home/default.asp? ... 365_011935 registriras se i nadjes tekmu

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 09 sep 2009, 22:38

sad smo pokazali da smo jedna JAKA reprezentacija...ne trebamo se vise nikoga bojati,jer ocigledno imamo igrace koji mogu svima zabiti go...kada ne ide dzeku i ibisevica tu je MAJSTOR salihovic!!! ja mislim da je sada sve gotovo i da sigurno idemo u baraz...od estonije necemo izgubiti..a turska ce sigurno igrati nerijeseno protiv belgije!! tako da....saljemo razglednice iz afrike ovima sto pricaju protiv bih!! :D i jos ness evo hrvatska gubi 5-1...hhh :D :D :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 sep 2009, 22:39

samo cu jedno napisati.........hvala sve jednom igracu koji u ovoj repki hvala vam od srca sto se borite za ovu bosnu i hercegovinu kao pravi zmajevi....... a sad da kazem nek je sram one balavurdije i seljaka koji su u zadnje vrijeme pisali protiv neki igraca i repke i cire, i supica i ibricica itd. vi niste zasluzili ovo sto mi danas slavimo nadjite sebi neku novu drzavi pa o njoj pisite lose,,,,,i da smo izgubili ja bih ovo napisao jer oni koji su danas igrali i sjedili na klupi zasluzuju ovaj dres repke,,,,,hvala vam jos jednom zmajevi i samo da kazem da sigurno idem u estoniju da taj baraz proslavim jer mi to zasluzujemo....... a vas nek bude sram antibosanci...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2009, 22:39

adnan_nanda je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Jesam li se tebi obraco...
šta ja znam kome si se obraćo sam znam da previše pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma čuj ko **** pa znaš li ti kolko je jaka turska :roll: :roll: :roll: :roll:
Znam ali i znam izjave igraca i trenera prije tekme..IDEMO NA POBJEDU...haj mi reci kakva je sad razlika sto smo dobili jedan pojen..svakako moramo pobjediti estoniju,..i da smo dobili 0 pojena iz ove utakmice isto bi bilo "SAMO" bi morali estoniju dobiti tako da nevidim razliku neku...protiv spanaca sanse nemamo to je realno gledjauci[/quote]
pa da smo dobili 0 bodova automatski bi nas jedini konkurent za drugo mjesto dobio 3 boda i primakli bi se nama na 1 bod,a imaju lakse utakmice do kraja i et kakva je razlika.[/quote]
Da i dobijes Estoniju...????? i u barazu si ...po meni Istoo zar ne..moras je i sad dobiti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.