Pa bas zato sam i mislio da se brisueffe_sa je napisao/la:Kartoni se ne brišu u Ligi prvaka.KapioFootball je napisao/la:
Pa zar se ne brisu kartoni u finalu?
Cijela zabuna je nastala, jer ovo oko brisanja kartona važi na Evropskim prvenstvima, pravilo koje je čini mi se od prošlog Euro-a uvedeno.
A za LP je više puta ponovljeno da se ne brišu, ali eto ljudi zbog toga s EURO-m su u zabuni.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
HALA MADRID!!!
- sef_mafije
- Kontakt:
Svaka cast Realu sto je otreso barcu
volim zbog toga sto na kladionici na barcu kvota po 1,6 k`o da igraju sa Zrinjskim 
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
Ova proslava je baš ono žešća. CALMA CALMA!

SuperanonymousHD je napisao/la:Viktor Kassai sudi utakmicu Real-Bayern...
Meni licno najbolji sudija trenutno na svijetu.Ocekivao sam ga u finalu ,ali nezz da li se ikada desilo da isti sudija sudi 2 godine zaredom
Sretno zmajevi!!
U 100 maraka,da ce Skomina suditi finale 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako ne napravi neku veliku gresku u narednom periodu mislim da samo cudo treba da se desi da ne dobije to finale.Da Poljaci ili Ukrajinci imaju nekog iole kvalitetnog sudiju oni bi dobili to ali posto nemaju Skomina je resenja.L-Train je napisao/la:U 100 maraka,da ce Skomina suditi finale
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne tako davnoMARCELO je napisao/la:A jbt ,nije mi jasno kako nema Kassaia i Skomine.Oni u zadnje vrijeme "slove" kao jedni od boljih u Evropi.Mozda ce jedan u finalu sudit...mandraX je napisao/la:Felix Brych...zar se tako piše, tako nekakoMARCELO je napisao/la:Nego ,jel se zna ko sudi Chelsea-Barca?
Sretno zmajevi!!
Ja msm da je bilo vec price o ovome:
Real Madrid postigao je dogovor s aviokompanijom Emirates iz Ujedinjenih Arapskih Emirata o novom lukrativnom sponzorskom ugovoru...
Emirates bi trebao zamijeniti reklamu Bwina na „kraljevskom dresu“ u srpnju 2013., javlja madridska Marca. Devetostruki prvak Europe navodno je dogovorio s arapskom kompanijom, čije je sjedište u Dubaiju, petogodišnji ugovor u vrijednosti od 22 milijuna eura po godini, uz mogućnost „podebljanja“ ugovora za tri milijuna u narednom razdoblju.
Reklamu Emiratesa na svojim dresovima već nose Milan, Arsenal i PSG, ali Realov ugovor je financijski izdašniji.
Emirates je „na mala vrata“ ušao u Real prošle godine postavši drugi sponzor kluba i ekskluzivni avioprijevoznik madridskog velikana, a to je zadovoljstvo plaćao s pet milijuna eura po godini.
Real Madrid postigao je dogovor s aviokompanijom Emirates iz Ujedinjenih Arapskih Emirata o novom lukrativnom sponzorskom ugovoru...
Emirates bi trebao zamijeniti reklamu Bwina na „kraljevskom dresu“ u srpnju 2013., javlja madridska Marca. Devetostruki prvak Europe navodno je dogovorio s arapskom kompanijom, čije je sjedište u Dubaiju, petogodišnji ugovor u vrijednosti od 22 milijuna eura po godini, uz mogućnost „podebljanja“ ugovora za tri milijuna u narednom razdoblju.
Reklamu Emiratesa na svojim dresovima već nose Milan, Arsenal i PSG, ali Realov ugovor je financijski izdašniji.
Emirates je „na mala vrata“ ušao u Real prošle godine postavši drugi sponzor kluba i ekskluzivni avioprijevoznik madridskog velikana, a to je zadovoljstvo plaćao s pet milijuna eura po godini.
Sretno zmajevi!!
Ovako se daje poticaj životinji
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 69881.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 69881.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CAMP MOU!
ja ne vidjo nikakve životinje,samo jedan od prvotimaca Madrida,nemoj postavljat lažne naslove
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
http://www.cuatro.com/deportes/pep-y-mo ... 70079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se stvari mijenjaju...
Što se stvari mijenjaju...
CAMP MOU!
cuj ovog "navijaca", zivotinja, jadan ti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Životinja, nego šta...
- KapioFootball
- Kontakt:
To the final !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- anonymousHD
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo: "Padate u našem dvorištu, a onda se vraćamo u vaše po Ligu prvaka." 
Dotični je već pao u Minhenu , ne vjerujem da će bolje proći i u Madridu.anonymousHD je napisao/la:Cristiano Ronaldo: "Padate u našem dvorištu, a onda se vraćamo u vaše po Ligu prvaka."
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.