FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pao i sljedeci rekord!!!
idemo dalje

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Al je sapro voditelja 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na 11:48...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Oni traume dozvljavaju od kako se Amar vratio na klupu Zelje.
Znam nakon prve titule da je u jednoj emisiji spustio njihovog novinara koji je govorio da je Zeljo osvojio titulu uz pomoc sudija, a on mu odgovorio da oni Pitari negdje gore sjede i samo kuju teorije zavjere i plasiraju ih u medije.

Znam nakon prve titule da je u jednoj emisiji spustio njihovog novinara koji je govorio da je Zeljo osvojio titulu uz pomoc sudija, a on mu odgovorio da oni Pitari negdje gore sjede i samo kuju teorije zavjere i plasiraju ih u medije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kosewsko hill
- Kontakt:
Koja legendaBaja_Zvjerka je napisao/la:Na 11:48...![]()
![]()
![]()
![]()

Željo - My first love!!!
-
- Kontakt:
aaaaaaaa brate kakav mangupluk, hahahahaha ovo je za najavne spice
26.05.2010-TITULA
Teška srca, al' poželi....., a na kraju pitar ne poželi kao i ostaloj dvojici, nego samo, da nastavimo borbu za duplu krunu
, kompleksaš pitarski....

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
termin los pravo , mogo se komotno pomjerit za jedno pola sata , sat ... masa raje nece moc doci zbog posla i skole ...
ko kaze da nije tako sigurno ce biti u prilici da ide pa ga se je.e za ostale ..

Na danasnji dan, Odigrana utakmica FK Željezničar - Videoton
http://www.****/d/59-odigra" onclick="window.open(this.href);return false; ... -videoton/
[youtube][/youtube]
"Ti igraš da se o tome priča, da neko doživi tako da se ne zaboravi. Kad se ti ne sjećaš utakmice, kad je zaboraviš, onda se pitaš što si igrao tu, što si uopšte bio. Ovako, kad tim stvarno odigra da ljudi ili slave ili žale za nečim, onda je to vrijedilo pažnje, onda si nešto napravio"....
http://www.****/d/59-odigra" onclick="window.open(this.href);return false; ... -videoton/
[youtube][/youtube]
"Ti igraš da se o tome priča, da neko doživi tako da se ne zaboravi. Kad se ti ne sjećaš utakmice, kad je zaboraviš, onda se pitaš što si igrao tu, što si uopšte bio. Ovako, kad tim stvarno odigra da ljudi ili slave ili žale za nečim, onda je to vrijedilo pažnje, onda si nešto napravio"....
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sta kaze Amar onome sinoc ajde ajde teskog srca kaze on i puno srece i da vam pozelim da osvojite duplu krunu hahah
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Nije rekao da vam pozelim da osvojite duplo krunu,nego samo da nastavite utrku za duplu krunu..Sram ga biloPrijedor je napisao/la:Sta kaze Amar onome sinoc ajde ajde teskog srca kaze on i puno srece i da vam pozelim da osvojite duplu krunu hahah

Druze imaju se obaveze i prema BHT-u koje se moraju ispostovati..a i sam znas da je liga sampiona isto vece...moglo je samo ranije,a to tek nebi valjalo.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:termin los pravo , mogo se komotno pomjerit za jedno pola sata , sat ... masa raje nece moc doci zbog posla i skole ...ko kaze da nije tako sigurno ce biti u prilici da ide pa ga se je.e za ostale ..
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Ja mislim da Kristić nije ni spavao noćas, Amar ga je momački izblamirao. 

**** Vas Supic ,meni nije jasno kako nam je marketing los pa zar je problem platiti kako bi najavili Finale Kup-a BIH pa cim se je saznao termin trebalo je praviti euforiju .0oo0 je napisao/la:Drama bi bila da supic dodje, idealno za iduce sezone.
Samo ako pratiš Želju posljedne tri godine vrlo je logično da smo svake godineu finalu, zbig ćega da se najvljuje, za ove što saznaju rezultate preko novina, a takvi nam na tribinu ne trebaju. Jedino ako si ti tek počeo navijati, pa evo mi te s foruma pozivamo da dođes na finale.CARSON je napisao/la:**** Vas Supic ,meni nije jasno kako nam je marketing los pa zar je problem platiti kako bi najavili Finale Kup-a BIH pa cim se je saznao termin trebalo je praviti euforiju .0oo0 je napisao/la:Drama bi bila da supic dodje, idealno za iduce sezone.

Potpis!
- inacefindecko
- Kontakt:
imal ijedan komentator na tv da nije pitar

kad god gledam snimke golova slušam tu na silu uzbuđenost komentatora, gledaj ovdje: VIŠE SE UZBUDIO NA PRILIKU BORCA, NEGO NA GOL ŽELJEZNIČARA! (ne znam tačan početak videa, uglavnom kao izvještaj sa utakmice)
[youtube][/youtube]
ne govorim ja da bi trebao biti željovac, nije naša televizija, al maknite te pitare koji se obraduju svakoj greški i otvoreno navijaju protiv Želje!

kad god gledam snimke golova slušam tu na silu uzbuđenost komentatora, gledaj ovdje: VIŠE SE UZBUDIO NA PRILIKU BORCA, NEGO NA GOL ŽELJEZNIČARA! (ne znam tačan početak videa, uglavnom kao izvještaj sa utakmice)
[youtube][/youtube]
ne govorim ja da bi trebao biti željovac, nije naša televizija, al maknite te pitare koji se obraduju svakoj greški i otvoreno navijaju protiv Želje!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 24 apr 2012, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Vece debilcine od ovog ALDINA nisam vidio, ti jadu znas koliko ko prati Zelju posto si glup evo probat cu da ti objasnim ulozis 5 hiljada zaradis 20 hiljada ukratko .Aldinn1 je napisao/la:Samo ako pratiš Želju posljedne tri godine vrlo je logično da smo svake godineu finalu, zbig ćega da se najvljuje, za ove što saznaju rezultate preko novina, a takvi nam na tribinu ne trebaju. Jedino ako si ti tek počeo navijati, pa evo mi te s foruma pozivamo da dođes na finale.CARSON je napisao/la:**** Vas Supic ,meni nije jasno kako nam je marketing los pa zar je problem platiti kako bi najavili Finale Kup-a BIH pa cim se je saznao termin trebalo je praviti euforiju .0oo0 je napisao/la:Drama bi bila da supic dodje, idealno za iduce sezone.
-
- Kontakt:
Moras ih shvatiti nije im lako, Spaho i Kristic su bolesnici FK Njanjajevo, Baho je isti ali je on korektan, a njima je živa vatra radi ovakvog Želje koji gazi sve a njih nema nigdje ni u kupu ni u prvenstvu.
Na sluzbenoj stranici kazu da sir Osim sem Smajketa ima sve igrace na raspolaganju sutra protiv S.Brijega...znaci li to da je Kerla ozdravio,zna li ko

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 36 gostiju.