FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

malta071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la malta071 » 23 apr 2012, 17:31

Davno sam govorio a sad sam jos vise ubijedjen da na kraju sezone FKS nece biti top 4 u nasoj ligi.
Jesam li ja jedini koji misli tako?

PS.Nije ovo provokacija samo neke moje kalkulacije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 23 apr 2012, 18:49

malta071 je napisao/la:Davno sam govorio a sad sam jos vise ubijedjen da na kraju sezone FKS nece biti top 4 u nasoj ligi.
Jesam li ja jedini koji misli tako?

PS.Nije ovo provokacija samo neke moje kalkulacije.
Opusti se, nista se ti za nas ne sekiraj.

Idi oguli jabuku, ne sekiraj se.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 apr 2012, 18:58

Samo je nama bitno dobit utakmice kući, sve. Ostalo šta god ugrabimo u gostima dobro je, a ako ne mislim da su nam dovoljni bodovi kući.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 apr 2012, 19:33

Ma jarane pazite se vi Olimpika...Gracic nalozen pravo,narocito nakon prozivanja

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 apr 2012, 19:38

Iskreno, i ja sumnjam u 4. poziciju Sarajeva na kraju sezone... Mislim da Jovic i ekipa nisu sposobni za to.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 23 apr 2012, 20:00

dr.van nostrand je napisao/la:Iskreno, i ja sumnjam u 4. poziciju Sarajeva na kraju sezone... Mislim da Jovic i ekipa nisu sposobni za to.
Slazem se i strah me neki fata bgm lose i igramo na strani, kuci ako pobjedimo i to minimalno.Iduca mora da blista sezona to me ne zanima!!!Jovicu i kompanija!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 apr 2012, 09:25

MirzaGunner je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Iskreno, i ja sumnjam u 4. poziciju Sarajeva na kraju sezone... Mislim da Jovic i ekipa nisu sposobni za to.
Slazem se i strah me neki fata bgm lose i igramo na strani, kuci ako pobjedimo i to minimalno.Iduca mora da blista sezona to me ne zanima!!!Jovicu i kompanija!
Ma sta vam je,sad kad rudara pobjedite,ni titula nije daleko 8-)

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 24 apr 2012, 10:47

SarajlijaTM je napisao/la:
Valjda cemo ih uzeti jer po nasoj igri sve je upitno, ja se nadam 2-0! ;)
Sto se tice titule :lol:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 24 apr 2012, 12:59

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 24 apr 2012, 14:58

SarajlijaTM je napisao/la:
sreca pa komitet posteno radi svoj posao, i gle slucajnosti da je seljo u vrhu, ne nije to sukob interesa, to je ljepota organizacije, netreba vise nisko vodat sudije po vrelu bosne za zelja, sad je tu babo osim specijalist za fudbal i muckanje s propisi...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 apr 2012, 15:29

Nekad stvarno mislim da nasa liga,navijaci,kliubovi i ne zasluzuju bolje od Usanovica,Pusine,Kuresa i co.
Ocito da cemo popljuvati svakoga,samo je pitanje trenutka i toga kako nama odgovara.Svi su drugi krivi za neuspjeh osim nas samih.A kad dodje Evropa onda na tren spoznamo istinu koja je surova,sreca pa ta Evropa ne traje dugo pa se brzo presaltamo u nase prirodno staniste i opet kritikujemo druge za nas nerad i neznanje.I onda opet stadioni zjape prazni...zbog drugih naravno,nikad zbog nas...
Je li vam sad jasno zasto Osim nikad nije izrazio ni najmanju zelju da bude selektor?

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 24 apr 2012, 15:40

sreca pa komitet posteno radi svoj posao, i gle slucajnosti da je seljo u vrhu, ne nije to sukob interesa, to je ljepota organizacije, netreba vise nisko vodat sudije po vrelu bosne za zelja, sad je tu babo osim specijalist za fudbal i muckanje s propisi...[/quote]

Kakav si ti pacenik pa to je nevjerovatno, hajd sto pises na vasoj temi nego ovo isto pises i na nasoj temi, ocgledno da su ti Osimi nabili toliki kompleks da ni sam nisi svjestan.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 24 apr 2012, 15:49

BolanBolan je napisao/la:slika

Predsjedniče opet si zaboravio reći ko je pustio igrače da idu bez obeštećenja a da nije zaštitio klub papirom?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 apr 2012, 16:31

BLU SKY je napisao/la:sreca pa komitet posteno radi svoj posao, i gle slucajnosti da je seljo u vrhu, ne nije to sukob interesa, to je ljepota organizacije, netreba vise nisko vodat sudije po vrelu bosne za zelja, sad je tu babo osim specijalist za fudbal i muckanje s propisi...
Kakav si ti pacenik pa to je nevjerovatno, hajd sto pises na vasoj temi nego ovo isto pises i na nasoj temi, ocgledno da su ti Osimi nabili toliki kompleks da ni sam nisi svjestan.[/quote]

Nije kompleks, slabija pismenost je u pitanju...njemu je IQ u minusu, to se nije dogodilo od postanka prvog čovjeka i na Zemlji.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 25 apr 2012, 10:34

Nedicu truhlo onaj odvratni j... ti m... onu odvratnu,nisi dvije utakmice odigra za nas kako treba krepo krepani ,kad si doso iz zenice odmah si ligamente pokidao i vise si bio na rehabilitaciji nego na terenu i ti sad hoces neke pare mjesto da se poklopis po usima,bog ti dao eto otvorio si neku skolu fudbala uzimas djeci pare i imas,ali djaba pohlepnik si pravi jade jadni,vidjam ga ja stalno dole ne cvili stanuje onaj pravi degen cupavi,dabogda to sto trazio za ljeka ti trebalo to ti ja zelim truhlo onaj.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 25 apr 2012, 14:07

Subota 28.04.19-30h ., SVI NA KOSEVO!!! ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 apr 2012, 14:09

moze li mi neko preko pp objasniti slucaj nedic jer nisam bas upucen
nisam od onih koji se slade al kolike su sanse da se to isplati pa da sarajevo ode u evropu?

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 apr 2012, 14:32

rimaa je napisao/la:Nedicu truhlo onaj odvratni j... ti m... onu odvratnu,nisi dvije utakmice odigra za nas kako treba krepo krepani ,kad si doso iz zenice odmah si ligamente pokidao i vise si bio na rehabilitaciji nego na terenu i ti sad hoces neke pare mjesto da se poklopis po usima,bog ti dao eto otvorio si neku skolu fudbala uzimas djeci pare i imas,ali djaba pohlepnik si pravi jade jadni,vidjam ga ja stalno dole ne cvili stanuje onaj pravi degen cupavi,dabogda to sto trazio za ljeka ti trebalo to ti ja zelim truhlo onaj.
Haveru to ti nije lijepo,ustvari post ti je na nivou Romanije i cobana. Ako je pokidao ligamente ,nije se desilo to na ljetovanju nego na terenu,drugo ako je covjek trazio pare,opet njegovo pravo.E sad je druga stvar sto je neko davao velike pare polovnim igracima pa sadasnja uprava placa grijehe iz proslosti.Pa sto mislis zasto vec duzi niz godina malo koji kvalitetan igrac iz lige nije dosao u Sarajevo? Bas zbog ovoga,malo smo placali,puno obecavali,to su svi znali isto kao sto ti ili ja znamo desavanja vezana za nasu struku,ko,gdje ,sta.
Prije dvije god sjecam se da je momak iz mlade repke,zaboravio sam ime,bio je u kontaktu s nama i onda izabrao Travnik?Pa ti skontaj na sta smo spali. A sad duguj polovnjaku Nedicu,Guticu i drugima koji ni u BSK-u ne bi mogli igrati. Nikad mi na zelenu granu necemo izgleda,nego nadji pare,zamoli covjeka da ti sta oprosti i nadaj se najboljem...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 apr 2012, 14:45

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 apr 2012, 21:57

E, a čemu se vi nadate u subotu? Hoćete biti zadovoljni sa 2 gola? :D U svojoj mreži naravno. :lol: ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, robertkosar, sassari, Vanja8, Zagor i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []