RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dzafa je covjek sa obrazom za razliku od svog prethodnika. Tako da možemo očekivati puno pomaka prema naprijed u svakom pogledu.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
E nek sam i tebe jednom cuo da je nesto pozitivno - snijeg ce u Mostaru za prvi maj. Pakujte janjce nema nista od rostiljade.kerzen je napisao/la:Dzafa je covjek sa obrazom za razliku od svog prethodnika. Tako da možemo očekivati puno pomaka prema naprijed u svakom pogledu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Boli nas briga kad' :

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Drago mi je da smo za trenera doveli svog covjeka i potpisali ga na 3 godine.Nadam se da ce Dzafic odraditi posao korektno do kraja sezone, a onda u novu krenuti sa ekipom kakvu zeli. Kako god, bit ce mu jako tesko. Nas mentalitet je takav da cemo ga cim izgubi 3 tekme zaredom odmah blatiti i omalovazavati. Vjerujem da je Asmir psihicki jak da sve to izdrzi, i da prije svega dobije derbi u nedjelju. SRETNO ASMIRE!
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma samo sa pobjedom u njedelju mozemo se nadati izlazku iz ove krize ovo je vrlo vazna utakmica za Velez a i za Dzafica nadam se pobjedi onda bi bilo lakse nastaviti do kraja sad treba napuniti stadion u nedelju i pruziti podrsku Dzaficu
Mozda bi bolje bilo da smo Dzafu vratili da igra, nekad bismo i dali gol, a i Brka bi imao od koga da uci :p
Gol Dzafa, gol Dzafa gol gol gol
Nadam se samo da ce rastjerati ove ublehase, imamo ih par, nek se prepoznaju i pustiti da igra one koji to shvataju ozbiljno. U suprotnom, bus ide nama za gostovanja, kao sto sam i najavio
Gol Dzafa, gol Dzafa gol gol gol
Nadam se samo da ce rastjerati ove ublehase, imamo ih par, nek se prepoznaju i pustiti da igra one koji to shvataju ozbiljno. U suprotnom, bus ide nama za gostovanja, kao sto sam i najavio
Support Velez, It's logical! ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
Što je najgore, većina i hoće... A onda već sljedeću tekmu, niđe nikog...ANTIFA ! je napisao/la:Po pobjedu u Nedjelju , SVI IZA GOLA !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
sada će abd krenuti naprijed, bez brige, trebalo se Džafiću dati prije šansa......
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Svidja mi se ovaj pragmatizam Dzafica po pitanju kaznjenih igraca.
U nedjelju bez obzira na rezultat odraditi utakmicu kulturno i GRADSKI , kako na terenu tako i na tribinama. Obraz ne smijemo izgubiti iako izgubimo utakmicu.
U nedjelju bez obzira na rezultat odraditi utakmicu kulturno i GRADSKI , kako na terenu tako i na tribinama. Obraz ne smijemo izgubiti iako izgubimo utakmicu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Jel potpiso na salveti kod fole 
Press u petak
Thursday, 26 April 2012 11:50
There are no translations available.
U povodu gradskog derbija, Fudbalski klub Velež će održati sutra (petak) u 12.30 sati press konferenciju na stadionu u Vrapčićima. Na press konferenciji će biti predstavljen i šef stručnog štaba Asmir Džafić.
Thursday, 26 April 2012 11:50
There are no translations available.
U povodu gradskog derbija, Fudbalski klub Velež će održati sutra (petak) u 12.30 sati press konferenciju na stadionu u Vrapčićima. Na press konferenciji će biti predstavljen i šef stručnog štaba Asmir Džafić.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Idemo lagano ovo dobiti u nedejelju,s pola snage
Mada,ne znam,u ponedjeljak je neki dan,noć plemića,šteta kvariti party
Mada,ne znam,u ponedjeljak je neki dan,noć plemića,šteta kvariti party
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
napravit cemo od zrinjskog pileci namazak

-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sjecam se utakmice kada smo ispadali iz lige a nasim susjedima trebalo za europu...
bila je prica da su pokusali kupit utakmicu al pod pritiskom navijaca igraci su morali dati sve od sebe i ponizili susjede sa 4:1!
to je i najveca pobjeda ako se ne varam....
mrkva dao strasan gol lobovao golama.
ovaj put nek bude upola 2:1 ja sam zadovoljan
SVI IZA GOLA SVI U CRVENOM....
Nove maice dosle u KN RED ARMY
pozurite jos malo pa nestalo
bila je prica da su pokusali kupit utakmicu al pod pritiskom navijaca igraci su morali dati sve od sebe i ponizili susjede sa 4:1!
to je i najveca pobjeda ako se ne varam....
mrkva dao strasan gol lobovao golama.
ovaj put nek bude upola 2:1 ja sam zadovoljan
SVI IZA GOLA SVI U CRVENOM....
Nove maice dosle u KN RED ARMY
pozurite jos malo pa nestalo
bit ce tesko do bola sutra, nazalost ovogodisnje izdanje veleza ima veliki problema sa domacim utakmicama, medju najgorim smo sto se domaceg terena tice! samo u 3 dosad odigrane tekme u drugoj polusezoni uzeli smo 2 od 9 moguci bodova, a prosuli smo i bogu i narodu bodova na domacem terenu i u prvoj polusezoni! jos jedan domaci poraz i eto ga zesca borba za opstanak! a steta je velika, jer nikad vise bodova u gostima nismo uzeli nego ove sezone, do sad 10 bodova sa gostovanja i u 6 od do sad 12 bodova su uzeti gostujuci bodovi! na domacem terenu od 33 moguca boda do sad samo 16 je ostalo u mostaru, znaci manje od pola! u gostima ekstra sezona a na domacem terenu nikad gora!
s ovim gore navedenim moglo bi se zakljucit da jednostavno u ekipi nema kvaliteta da se upravlja utakmica i da ima neke igre ali ta igra je na kontru koja pase za gostovanja a ne za domace tekme gdje moras upravljat desavanjima na terenu od prve minute ako ces doc do 3 boda! ja se iskreno bojim da bi nam komsije mogle uzet bod ili sva 3 sutra i gurnut nas uveliko u borbu za opstanak! poslje komsija imamo i zelju i borac na domacem terenu a znamo da su to tekme koje cemo tesko dobit! ovaj sutrasnji derbi bi mogao bit najvazniji derbi sto je ikad odigran, njima zadnji voz za evropu, moraju nas dobit ako ce sanjat o evropi a nama, ako izgubimo, za opstanak! moglo bi lako ispast da u zadnjem kolu igramo direktni duel za opstanak sa goskom u vrapcicima ako sutra nedobijemo! zato sutra ima da svi igraci ginu od prve do zanje sekunde, ovo je tekma koja se mora dobit, ne zato sto je derbi nego zato sto nas lako moze odvest u nizi rang ako neupisemo pobjedu!
s ovim gore navedenim moglo bi se zakljucit da jednostavno u ekipi nema kvaliteta da se upravlja utakmica i da ima neke igre ali ta igra je na kontru koja pase za gostovanja a ne za domace tekme gdje moras upravljat desavanjima na terenu od prve minute ako ces doc do 3 boda! ja se iskreno bojim da bi nam komsije mogle uzet bod ili sva 3 sutra i gurnut nas uveliko u borbu za opstanak! poslje komsija imamo i zelju i borac na domacem terenu a znamo da su to tekme koje cemo tesko dobit! ovaj sutrasnji derbi bi mogao bit najvazniji derbi sto je ikad odigran, njima zadnji voz za evropu, moraju nas dobit ako ce sanjat o evropi a nama, ako izgubimo, za opstanak! moglo bi lako ispast da u zadnjem kolu igramo direktni duel za opstanak sa goskom u vrapcicima ako sutra nedobijemo! zato sutra ima da svi igraci ginu od prve do zanje sekunde, ovo je tekma koja se mora dobit, ne zato sto je derbi nego zato sto nas lako moze odvest u nizi rang ako neupisemo pobjedu!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Nek je sa srecom u derbiju, i ja se nadam pobjedi Veleza! 
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 5 gostiju.