vidovitadjemila je napisao/la: TRAVNIK SLOBODA LEOTAR GOSK SLAVIJA
24.Slavija-Travnik , Sloboda-Zeljo , Celik-Leotar, Gosk-Olimpik , Slavija-Travnik
25.Travnik Sarajevo, Zvjezda -Sloboda, Siroki-Leotar, Zeljo-Gosk , Zrinjski -Slavija
26.Kozara-Travnik, Sloboda-Borac, Leotar-Rudar, Gosk-Zvjezda, Slavija -Olimpik,
27.Travnik-Leotar, Sloboda-Celik, Travnik-Leotar, Borac-Gosk, Zeljo-Slavija,
28.Siroki-Travnik, Gosk-Sloboda, Leotar-Zrinjski, Gosk-Sloboda, Slavija-Zvjezda,
29.Travnik-Rudar, Sloboda-Velez, Olimpik-Leotar, Gosk-Celik, Borac-Slavija,
3O.Celik-Travnik, Slavija-Sloboda, Leotar-Zeljo, Velez-Gosk, Slavija-Sloboda,
Ovdje je zapravo najbitnije koliko ce biti zainteresovani protivnici da igraju utakmice.Za Leotar koji ima osim Rudara i zadnje kolo Zelje sve odreda ZAINTERESOVANE protivnike sto za Evropu sto za opstanak ipak mislim da je u ocito najtezoj poziciji.A ne moze se npr.za Gosk tvrditi da ove vezane dvije sa Slobodom i Celikom kod kuce nisu itekakva prednost.
Opet kazem ako bude posteno Leotar gotovo sigurno...Nadam se da ce komsije iduce kolo to rjesiti na Bilinom i onda sam uvjeren da su gotovi
Mislim da Želji neće trebati zadnje kolo, a imajući u vidu njihove dobre odnose sa Leotarom a loše sa Travnikom ne računaj na to da Leotar ispada (već su takve stvari radili, sjeti se Žepča), mislim da će se pitanje ispadanja rješavati u susretu Slavija-Sloboda