Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

SPY
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la SPY » 24 apr 2012, 17:17

Saurman je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Cristiano Ronaldo: "Padate u našem dvorištu, a onda se vraćamo u vaše po Ligu prvaka." ;)
Dotični je već pao u Minhenu , ne vjerujem da će bolje proći i u Madridu.
Da ne bi bilo i navijačima Bayerna "Calma, Calma". :mrgreen: :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 apr 2012, 17:19

Saurman je napisao/la: Dotični je već pao u Minhenu , ne vjerujem da će bolje proći i u Madridu.
Niste vi Barca da vas se ne može napasti i slomiti na Bernabeu.. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 24 apr 2012, 17:22

Sutra cemo vidjeti kako musa dere jarca
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

nanek

Post Postao/la nanek » 24 apr 2012, 17:43

Pred sami pocetak sezone sam rekao da osvajamo najvjerovatnije 4 trofeja, a mozda i 5 :) I naci cu taj post cim to sve osvojimo.Sad za sada nam dobro ide i abd nasa su sva 4 trofeja! (otpao je kup kralja)

A bit ce njima "calma calma" samo vise puta ;) ;)

Pojest cemo mi njih na Bernabeu sutra abd!

HALA MADRID!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 24 apr 2012, 17:48

Jedna je osigrana. Domaće prvenstvno. Liga prvaka je još uvijek "daleko". Valja proći prvo Bayerna, zatim vjerovatno Barca u finalu. Tu su šanse izjednačene. Možda smo mi u nekoj psihološkoj prednosti zbog zadnjeg meča. Zatim igramo super kup s' pobjednikom duela (Barca - Bilbao). Ukoliko osvojimo LP, ima i taj svjetski kup and shit. :mrgreen:

nanek

Post Postao/la nanek » 24 apr 2012, 18:02

SPY je napisao/la:Jedna je osigrana. Domaće prvenstvno. Liga prvaka je još uvijek "daleko". Valja proći prvo Bayerna, zatim vjerovatno Barca u finalu. Tu su šanse izjednačene. Možda smo mi u nekoj psihološkoj prednosti zbog zadnjeg meča. Zatim igramo super kup s' pobjednikom duela (Barca - Bilbao). Ukoliko osvojimo LP, ima i taj svjetski kup and shit. :mrgreen:
A vidis zaboravio sam taj super kup, ja sam mislio na ovaj sto cemo igrati kao osvajaci LP sa osvajacem Lige uefa, velika je mogucnost znaci da igramo sa Bilbaom 2 tekme za 2 trofeja :) Jedan u super kupu spanije, drugi u super kupu evrope :) I naravno nase je klupsko prvenstvo! 8-) 8-)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2012, 18:16

Toxicity je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Dotični je već pao u Minhenu , ne vjerujem da će bolje proći i u Madridu.
Niste vi Barca da vas se ne može napasti i slomiti na Bernabeu.. :mrgreen:
:lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 apr 2012, 19:11

Saurman je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Cristiano Ronaldo: "Padate u našem dvorištu, a onda se vraćamo u vaše po Ligu prvaka." ;)
Dotični je već pao u Minhenu , ne vjerujem da će bolje proći i u Madridu.
I sta ako smo izgubili u Minhenu? To znaci da bi isto tako trebalo biti i u Madridu jel'? Ispade da je bilo Realu lakse u Minhenu nego sto ce biti u Madridu. :lol:
Razbit cemo vas al' ono bas, nakantat, sad ces ti rec da sam tako govorio i pred Minhen, jah...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2012, 19:19

D10S je napisao/la: Razbit cemo vas al' ono bas, nakantat, sad ces ti rec da sam tako govorio i pred Minhen, jah...
Ne treba on, e'o ja ću :mrgreen: Pa i jesi, ne samo ti, bilo vas je više, koji su tako pisali po Bayernovoj temi :mrgreen: Al' koliko vidim, sad zasad samo si ti ostao jedini koji fura i dalje tu priču :mrgreen:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2012, 19:20

mandraX je napisao/la:
D10S je napisao/la: Razbit cemo vas al' ono bas, nakantat, sad ces ti rec da sam tako govorio i pred Minhen, jah...
hala madrid...poslije utakmice ce te govorit i dalje hala madrid ili ti wc jer ce vas bajerz razbit...hahhaha ...cuj hala madrid
Samo Sarajevo

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 24 apr 2012, 19:28

Pobjeda u Barcinom dvoristu nam je donijela priliku da osvojimo primeru , nije gotovo ali mnogo mirnije se ulazi u zadnja 4 kola sa 7 bodova prednosti nad drugoplasiranim, dakako da je i atmosfera pred sutrasnji mec sa la bestia negra na zavidnom nivou upravo zahvaljujuci pobjedi za vikend, nekako sam nakon prve tekme u Minhenu imao osjecaj da smo odigrali kao pod rucnom,sad da li sam subjektivan pa nisam vidio pravu sliku na terenu vidjecemo sutra navece, vec sam pisao da se radujem spektaklu koji donosi duel sa bavarcima i neka pobijedi i prodje u finale ko bude bolji i naravno bez ikakve sudijske naklonosti. HALA MADRID
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 apr 2012, 19:36

kanarinac je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
hala madrid...poslije utakmice ce te govorit i dalje hala madrid ili ti wc jer ce vas bajerz razbit...hahhaha ...cuj hala madrid
Koji je to klub? :?
Sudeci prema par recenica tog tvog posta, moze se zakljuciti da i nisi nesto pretjerano inteligentan, posebno nepismen sto se itekako ocituje u samo par rijeci kucanog teksta. Dalje, trebas razumjeti da postoji vise jezika i da se rijeci sa (u ovom slucaju) spanjolskog jezika dostatno razlikuju od rijeci iz naseg i da ne treba povlaciti paralelu izmedju rijeci "hala" (esp.) i "wc". Uz to da dodam da nikako nisi pridonio diskusiji jer uopce nisi obrazlozio svoje misljenje nego samo onako mrtav 'ladan napisao da ce Bayern pobijedit Real?!
Eto, sad slobodno upali printer, isprintaj sto sam ti ovo napisao, zalijepi na zid i uci i ne dolazi vise na ovu temu osim ukoliko tvoje mozdane vijuge ne pocnu malo brze funkcionisati, u sto sumjnam.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 apr 2012, 19:43

Zelim da vam cestitam na pobjedi protiv Barce.Da se razumijemo veliki sam navijac Barce,ali ste zasluzeno slavili.Ako su rezultati i tabela mjerilo,a narano da jesu,onda ste vi ove godine bili bolji.Sa druge strane daleko je od istine da ste vi bolja ekipa,i na najbolji ste moguci nacin iskoristili zasicenje Barce i mozda indolentnost u pojedinim utakmicama.Takticki je MUrinho ove godine pokopao Guardiolu,,i to je na kraju bilo presudno.Cestitam vam jos jednom,samo bi se osvrnuo jednu stvar.Tice se rivaliteta ROnaldo - Messi.
Naravno da smatram da je Leo klasama iznad njega,i ne mogu osporiti da je Ronaldo najbolji,ali kad Lea ne bi bilo,medjutim jos jedna od mnogi stvari u kojima je Leo iznad njega je ta sto je Ronaldo pravi firaun,ili strogi papak,bar kada je ponasanje u pitanju.Leo postigao toliko golova,ali nikad nije pokazao nepostovanje prema navijacima Reala,provocirajuci i likujuci,vec se radovao sa svojom ekipom.Ronaldo je jos jednom pokazao kakav je sportista i koliku dozu kompleksa covjek ima.Razumijem frustraciju,koju je trpio godinama,ali ali bi veci mangup bio da je normalno slavio gol.Mada je vec poznato da se on vise bavi drugim nego sobom i svojom ekipom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2012, 19:48

Koji je to klub? :?
Sudeci prema par recenica tog tvog posta, moze se zakljuciti da i nisi nesto pretjerano inteligentan, posebno nepismen sto se itekako ocituje u samo par rijeci kucanog teksta. Dalje, trebas razumjeti da postoji vise jezika i da se rijeci sa (u ovom slucaju) spanjolskog jezika dostatno razlikuju od rijeci iz naseg i da ne treba povlaciti paralelu izmedju rijeci "hala" (esp.) i "wc". Uz to da dodam da nikako nisi pridonio diskusiji jer uopce nisi obrazlozio svoje misljenje nego samo onako mrtav 'ladan napisao da ce Bayern pobijedit Real?!
Eto, sad slobodno upali printer, isprintaj sto sam ti ovo napisao, zalijepi na zid i uci i ne dolazi vise na ovu temu osim ukoliko tvoje mozdane vijuge ne pocnu malo brze funkcionisati, u sto sumjnam.[
neka si ti visoko nakantani inteligentni decko jah....kako ti kazes hala madrid bas takvih kao tebe i ima po halama... :|
Samo Sarajevo

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 24 apr 2012, 19:51

neka si ti visoko nakantani inteligentni decko jah....kako ti kazes hala madrid bas takvih kao tebe i ima po halama... :|
:facepalm:
HALA MADRID!!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 apr 2012, 20:09

barbarez je napisao/la:Tice se rivaliteta ROnaldo - Messi.
Naravno da smatram da je Leo klasama iznad njega,i ne mogu osporiti da je Ronaldo najbolji,ali kad Lea ne bi bilo,medjutim jos jedna od mnogi stvari u kojima je Leo iznad njega je ta sto je Ronaldo pravi firaun,ili strogi papak,bar kada je ponasanje u pitanju.Leo postigao toliko golova,ali nikad nije pokazao nepostovanje prema navijacima Reala,provocirajuci i likujuci,vec se radovao sa svojom ekipom.Ronaldo je jos jednom pokazao kakav je sportista i koliku dozu kompleksa covjek ima.Razumijem frustraciju,koju je trpio godinama,ali ali bi veci mangup bio da je normalno slavio gol.Mada je vec poznato da se on vise bavi drugim nego sobom i svojom ekipom.
Samo ti smatraj. Po meni je onaj Ronaldov potez sasvim normalan, trebao ih je sve poslati u pichku materinu. Ajde pokusaj zamisliti da tebi 90 000 ljudi cijelu utakmicu govori "ese portugues hijo puta es", kako bi ti reagirao? Ti si zadnji koji moze osudjivati nekoga zbog nekakvih poteza koji nisu nista drugo nego sasvim normalna pojava u nogometu. Da proglasimo u ovom slucaju Raula kao neku moralnu vertikalu?
slika
Situacija nije uopce drugacija, zapravo je identicna, samo sto je Raul zabio za 2-2, a Ronaldo za 2-1, reakcije su iste. Ajde sad i njega, kojeg ne prati glas metroseksualca, razmazenka i playboya proglasi mangupom i kretencinom. To je tako, on je takav, ja razumijem da njega ljudi vole mrziti, pogtovo ako znamo da je vecina ljudi slicna tebi i misli isto tako da treba osudjivati svakog covjeka koji ne misli isto. Ali tako je to, kada Messi pljuje protivnickog igraca onda je to u redu, ali s druge strane kada Ronaldo pljuje u pravcu kamermana onda je to bezobrazan potez jos bezobraznijeg igraca, iako znamo da je pljuvanje igraca sasvim normalna stvar, doduse ne kada nekog drugog igraca pljujes. Kompleks je to nize vrijednosti, gdje ljudi ne gledaju realno situaciju, nego samom njegovom pojavom stvaraju neko misljenje o toj osobi. A to da Messi nikada nije pokazao nepostivanje protivniku objesi macku o rep, po meni je onaj gol rukom Espanyolu pet puta veci antirespekt prema protivniku nego svi Ronaldovi negativni potezi u karijeri.
Mada je vec poznato da se on vise bavi drugim nego sobom i svojom ekipom
Ovo mi samo govori koliko si zapravo neupucen i nemas pojma ni ocemu sto pises. Covjek koji zabije u svome klubu 140 golova u 140 utakmica je obicni maneken i primadona? Kako mozes biti toliko naivan, zasto dopustas da ti neko drugi kroji misljenje, zasto ga sam ne mozes stvoriti? Ajmo to detaljno obrazloziti. Ima 27 godina, osvojio je sve sto na klupskom, sto na individualnom planu, zaradio je para za petnaest zivota ali i dalje prvi dolazi i zadnji odlazi sa treninga. Zabija hat-trick svaku petu utakmicu, igrac je utakmice svaki drugi put, uvijek pretrci vise nego svi ostali i uvijek daje 100% svojih mogucnosti, sve to govori o njemu kao profesionalcu. A to "da se ne bavi svojom ekipom" cu shvatiti kao lapsus ako zelis da te ozbiljno shvatim u ovoj diskusiji.
Razumijem, Messi da pet puta slabije odigra sezonu, da pet puta uradi vise negativnijh poteza od Ronalda ljudi ga nece mrziti zato sto ljudi ne osjecaju poriv da ga mrze i zvizde mu. Eto, to je to, sad ocekujem jos neku tvoju hrpu preglupih argumenata koji ne vrijede pet para.
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 24 apr 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 apr 2012, 20:12

D10S je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Tice se rivaliteta ROnaldo - Messi.
Samo ti smatraj. Po meni je onaj Ronaldov potez sasvim normalan, trebao ih je sve poslati u pichku materinu. Ajde pokusaj zamisliti da tebi 90 000 ljudi cijelu utakmicu govori "ese portugues hijo puta es", kako bi ti reagirao? Ti si zadnji koji moze osudjivati nekoga zbog nekakvih poteza koji nisu nista drugo nego sasvim normalna pojava u nogometu. Da proglasimo u ovom slucaju Raula kao neku moralnu vertikalu?
slika
Situacija nije uopce drugacija, zapravo je identicna, samo sto je Raul zabio za 2-2, a Ronaldo za 2-1, reakcije su iste. Ajde sad i njega, kojeg ne prati glas metroseksualca, razmazenka i playboya proglasi mangupom i kretencinom. To je tako, on je takav, ja razumijem da njega ljudi vole mrziti, pogtovo ako znamo da je vecina ljudi slicna tebi i misli isto tako da treba osudjivati svakog covjeka koji ne misli isto. Ali tako je to, kada Messi pljuje protivnickog igraca onda je to u redu, ali s druge strane kada Ronaldo pljuje u pravcu kamermana onda je to bezobrazan potez jos bezobraznijeg igraca, iako znamo da je pljuvanje igraca sasvim normalna stvar, doduse ne kada nekog drugog igraca pljujes. Kompleks je to nize vrijednosti, gdje ljudi ne gledaju realno situaciju, nego samom njegovom pojavom stvaraju neko misljenje o toj osobi. A to da Messi nikada nije pokazao nepostivanje protivniku objesi macku o rep, po meni je onaj gol rukom Espanyolu pet puta veci antirespekt prema protivniku nego svi Ronaldovi negativni potezi u karijeri.
Mada je vec poznato da se on vise bavi drugim nego sobom i svojom ekipom
Ovo mi samo govori koliko si zapravo neupucen i nemas pojma ni ocemu sto pises. Covjek koji zabije u svome klubu 140 golova u 140 utakmica je obicni maneken i primadona? Kako mozes biti toliko naivan, zasto dopustas da ti neko drugi kroji misljenje, zasto ga sam ne mozes stvoriti? Ajmo to detaljno obrazloziti. Ima 27 godina, osvojio je sve sto na klupskom, sto na individualnom planu, zaradio je para za petnaest zivota ali i dalje prvi dolazi i zadnji odlazi sa treninga. Zabija hat-trick svaku petu utakmicu, igrac je utakmice svaki drugi put, uvijek pretrci vise nego svi ostali i uvijek daje 100% svojih mogucnosti, sve to govori o njemu kao profesionalcu. A to "da se ne bavi svojom ekipom" cu shvatiti kao lapsus ako zelis da te ozbiljno shvatim u ovoj diskusiji.
Razumijem, Messi da pet puta slabije odigra sezonu, da pet puta uradi vise negativnijh poteza od Ronalda zato sto ljudi ne osjecaju poriv da ga mrze i zvizde mu. Eto, to je to, sad ocekujem jos neku tvoju hrpu preglupih argumenata koji ne vrijede pet para.
+1
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 24 apr 2012, 20:14

@barbarez,u najmanju ruku neukusno se tako postavljat,mozes i direktnije reci slobodno sto mislis, neces uvrijedit nikog samo steta nicka to ti je ljudina a ti sa rijec zasicenje mozes staviti sebi gdje sunce ne sija, a sto se tice trenera, u istu recenicu staviti trenersku gromadu Mourinha i mediokriteta Gvardiolu ti je u najmanju ruku stupidno,znaci nemoj se pravit fin nego slobodno reci sta imas bez umatanja u bijeli papir.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 apr 2012, 20:26

E moj Darko jesi u formi :) Nedaj boze da tako odgovaras Bpareni il Saurmanu na svaki njihov post..
:lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 apr 2012, 20:32

L_blancos je napisao/la:E moj Darko jesi u formi :) Nedaj boze da tako odgovaras Bpareni il Saurmanu na svaki njihov post..
:lol:
jel taj momak,covjek,djed sta vec..živ :shock:
nema ga na bijel dan od,od pa subote mislim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.