jedino ako bude jos koji kiks kod kuce,onda ne velim......
Jedva čekam derbi sa Krajišnikom

Moderator/ica: GracanicaAA
ma ti samo mozes plakati i jesti **** svoja..Široki je dio Bosne i Hercegovine i nikad se to nece promjenuti bio predsjednik Tihic,Dodik i jos njih pedeset..Najveci ste cigani vi i Zrinjski i sinonim ste za nacionalizam i ustasluk i ko zna sta drugo.Uzeti stadion Veleza je najveca sramota da nema veceŠB.TRN je napisao/la:Ne znam sto izokreces sve.Koga briga gdje si ti rođen.Vjerujem da nije nikoga.Samo ,smo rekli da ste divljaci,vi i vasi igrači,nista vise i da kaljate ime Jedinstva koji je nekada mogao igrati Premijer ligu a danas ne moze ni ovu Federalnu.Ti ode na nesto stoto,al razumijem te.Da se i moj klub ovako sramoti i ja bih mozda pisao o sve samo ne o onome sto treba!!
Griješiš, Prva liga FBiH je najneregularnija liga na svijetu, brutalnije nema.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ako cemo realno, ovakvih situacija ima svako kolo i na svim terenima. Kradja i neregularnost su sinonim za ovu ligu. Ali ne samo u ovoj ligi, Premijer liga je sto je jos zalosnije, brutalnija.HJebem ja ligu u kojoj se klubovi kao Sloboda, Celik, Velez bore za prezivljavanje iz gradova TUZLA, MOSTAR, ZENICA, dok se za titulu bori Siroki Brijeg iz Listice ili Zrinjski, a da ne govorim da su prvaci bili Modrica i Brotnjo koji vise i ne postoje.
kompleksi su cudo aaaaaaaaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Po ovim komentarima sto vidim, uglavnom su to banalna i neobjektivna misljenja koja su u domenu toga da li mrzim Jedinstvo ili ga simpatisem. Osim par kulturnih pojedinaca.
Ja sam jos za proslu prekinutu utakmicu rekao da se kao navijac Jedinstva i kao Biscanin stidim onog sto se desilo, i da vise necu dolaziti na utakmice dok se nesto radikalno ne promijeni.
Meni nije ni problem to sto ce nas kazniti, niti to sto cemo frcati iz ove lige, ali kod nas ima korektnih ljudi pa barem ostavimo snimke sa nasih utakmica. Drugi klubovi ne znaju ni sta je kamera. Nema se tu sta kriti, sto u izlogu to i u radnji. Nakon toga pola portala u BiH brutalno ukrade taj snimak i onda se prikazujemo u razlicitim konotacijama, sto mi opet ne smeta.
Ako cemo realno, ovakvih situacija ima svako kolo i na svim terenima. Kradja i neregularnost su sinonim za ovu ligu. Ali ne samo u ovoj ligi, Premijer liga je sto je jos zalosnije, brutalnija.HJebem ja ligu u kojoj se klubovi kao Sloboda, Celik, Velez bore za prezivljavanje iz gradova TUZLA, MOSTAR, ZENICA, dok se za titulu bori Siroki Brijeg iz Listice ili Zrinjski, a da ne govorim da su prvaci bili Modrica i Brotnjo koji vise i ne postoje.
U ovoj ligi valjaju samo cetiri kluba BUDUCNOST, RUDAR, ISKRA, JEDINSTVO, ostalo je sve u pet deka. Klubovi koji su jucer igrali kantonalnu ligu, danas kao upali u 1.LFBiH, i misle da je to vrh. Zbog takvih kvazi klubova imamo i ovakvu ligu kakvu imamo.
Premijer ligu treba hitno skratiti i preformulisati, pa onda i federalnu na deset klubova. Mozda cak i ukinuti.
Ipak ponosim se time sto Bihacu ipak nikada nisu niti ce biti fasisticki incidenti koje svakodnevno vidjamo u Zapadnom Mostaru, Banja Luci i Sirokom Brijegu. Zato molim gospodu da se iz tih mjesta ne javljaju, posebno iz Listice.
Da li su bili golovi ili nisu, da li je sudije bio pristrasan ili nije, da li smo se nekom zamjerili zestoko... ? Niko ne moze tvrditi sa sigurnoscu, to su teorije zavjere, istina je da je zavrsilo 1:1 i da samo na mukama. Po meni su glavni krivac igraci Jedinstva, sto zbog igre, sto zbog ponasanja. Ne igraju kada im dajes redovne plate, ne igraju kada su redovne, sta je onda problem? Izuzetak samo utakmica u Vitezu.
svaka čast na postu..Široki je svima kriv, zato što je uspješan a dolazi iz manje sredine..gollum je napisao/la:Griješiš, Prva liga FBiH je najneregularnija liga na svijetu, brutalnije nema.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ako cemo realno, ovakvih situacija ima svako kolo i na svim terenima. Kradja i neregularnost su sinonim za ovu ligu. Ali ne samo u ovoj ligi, Premijer liga je sto je jos zalosnije, brutalnija.HJebem ja ligu u kojoj se klubovi kao Sloboda, Celik, Velez bore za prezivljavanje iz gradova TUZLA, MOSTAR, ZENICA, dok se za titulu bori Siroki Brijeg iz Listice ili Zrinjski, a da ne govorim da su prvaci bili Modrica i Brotnjo koji vise i ne postoje.
A zanimljiv je podatak da su u A reprezentaciji BiH trenutno dva igrača koji su počeli karijeru u NK Široki Brijeg. Isto toliko ih je počelo karijeru na Unsko-sanskom kantonu, od toga jedan u Bihaću. Ovim želim naglasiti rad, organizaciju i ulaganje koji su očito kod njih prisutni i to treba cijeniti, a ne tražiti u drugima krivce za vlastiti neuspjeh. Sloboda, Čelik i Velež se bore za preživljavanje zbog svoje nesposobnosti, nerada i nestručnosti, ne zbog Širokog ili bilo koga drugog.
Jesi ti navalio na Jedinstvo ko na qrac , prvi gol je mozda bio ofsajd, al drugi je regularan 100% , kao sto je gore neko napisao, golman glupan izasao previse i kad je vidio da ne moze ufatit loptu odglumio faul, na snimku se fino vidi da ga niko ne gura covijek sam skace i sam pada..i de drzi se svog Širokog molim te jer te sutra ceka pakao ..pozzŠB_Fidelis je napisao/la:Ja evo nemam ni zivaca cak harmani-u odgovarati, bilo bi mi neefikasno trosenje vremena na ispisanu kolicinu kompleksa, neargumentiranosti, frustriranosti, pacenistva i direktnog vrijedjanja, naravno bez sankcije, tako da bi se takodjer slozio s gollumom. Onaj tko to ne vidi, taj ce uvijek naci nacin, razlog za svoju isfrustriranost i vlastite nedostatke, odnosno neadekvatnosti. Naravno, nikad se ne radi o njima samima.
pa ja stvarno vise nemogu da gledam ove tvoje komentare i opcenito vas iz Cazina.. de malo osvrni se i pogledaj koliko ste puta stavljali ovdje svoje komentare i uvijek protiv Jedinstva sa onom svojom pricom.FKKrajina je napisao/la:Postedite nas dopisa i pogledajte ovaj video.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo cu reci jedno,sudac je def zasluzio prolaznu ocjenu.
mda mda.. nisi bio na utakmici niti su ti iz UEFE bili , jedino sto su vidjeli je video. treba napomenuti da sudija nije nas pokrao samo sa golovima nego i jos hrpu nekih stvari koje ovdje niko iz Bihaca nije napisao a trebao jeŠB.TRN je napisao/la:http://www.hercegsport.info/uefa-o-napa ... dio-video/
Evo sta kaze UEFA!!
da da.. na nacionalnoj osnovi.. sad se ti pravi englez al sjeti se kad si pisao gluposti prije jedno godinu dana mozda i vise .. sta si govorio za Bihac i za Hamdiju Abdica Tigra. sjeti se sta si jos rekao kako smo lopovi ovo ono .. prema tome ti uopce nemas sta ovdje pisati. nek bar ljudi znaju kakav si ti covijek ( NACIONALISTA ) .ŠB.TRN je napisao/la:Kakvim bolan nac. osnovama o cemu ti pricas.Pisi normalne komentare a nemoj izmišljati.Na svaku temu mogu otici i to tebe ne bi trebalo zabrinjavati.Rekao sam sta UEFA misli,sad sto oni nisu bili na stadionu,to je drugo.Vjerojatno kamera i slike lazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.