Mislim da je ova tema sada najbolji primjer koliko smo mi za nesto zajednicko SAMO KADA TO NAMA ODGOVARA.Urban je napisao/la:Iskreno svi vi mozete da mislite sta hocete al ovaj datum sve govori pa malo istrazite sta je u pitanju 22/07/98. i sve ce bit jasno ko dan , a sto pojedine sturkture nisu htjele da igraju i imale su neke vizije koje nikad nece ostvarit i samo mogu mastat to je neka druga stvar i sad to negiranje relevantnosti lige je apsurdno , samo istrazite datum koji vam je postavljen i tu je kraj price !!!
Moramo nauciti da uvazavamo misljenja i drugih.Kao i puno stvari ne samo u nogometu,kako OVI i ONI tako i MI.
Traba konacno da pocnemo vec jednom potencirati stvari koje nas spajaju a ne razdvajaju.A ova liga od 20O2 nas spaja i za mene je relevantna.Znas zasto .Lako je ZATO STO JE PRIZNAJU SVI KOJI ZIVE OVDJE.
A nikoga ne treba opet ponavljam da zanima liga ,a bogami ni drzava koja nije na cjelom teritoriju.To moramo da svatimo prvo mi OVDJE ,jer ako to mi ne svatimo ja ne znam kako ce oni DRUGI.