BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 02:49

Jel bilo kakvih poklona od saveza kako se najavljivalo????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 sep 2009, 02:49

Sve je odlicno , svaka cast momci, protiv 3 selekcije u Europi smo igrali takav fudbal u prvom poluvremenu, da bih prije rekao da smo mi 3. , a ne oni. Ipak u drugom poluvremenu oni su malo "dosli sebi" te stvorili nekoliko veoma dobrih prilika, ali na svu srecu sve je proslo uredu ... U najmanju ruku smo zasluzili ovdje bod, treba biti realan i reci da smo ih nadigrali na sredini terena totalno, isto kao i oni nas u Istanbulu ... ali eto sta je tu je , bod ko zgrada, idemo u Estoniju po nova 3 boda i da zavrsimo sa time ... jedino mi malo "palo" u oko onaj bezvezni zuti karton Misketa, on izgleda ne zna da se ti kartoni prenose i u baraz, a i na svjetsko aBd ako se plasiramo, a zamislite da dobije on jos jedan karton protiv Estonaca ili Spanaca , pa da ga nema u barazu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 10 sep 2009, 02:51

Genghis je napisao/la:Sve je odlicno , svaka cast momci, protiv 3 selekcije u Europi smo igrali takav fudbal u prvom poluvremenu, da bih prije rekao da smo mi 3. , a ne oni. Ipak u drugom poluvremenu oni su malo "dosli sebi" te stvorili nekoliko veoma dobrih prilika, ali na svu srecu sve je proslo uredu ... U najmanju ruku smo zasluzili ovdje bod,treba biti realan i reci da smo ih nadigrali na sredini terena totalno, isto kao i oni nas u Istanbulu ... ali eto sta je tu je , bod ko zgrada, idemo u Estoniju po nova 3 boda i da zavrsimo sa time ... jedino mi malo "palo" u oko onaj bezvezni zuti karton Misketa, on izgleda ne zna da se ti kartoni prenose i u baraz, a i na svjetsko aBd ako se plasiramo, a zamislite da dobije on jos jedan karton protiv Estonaca ili Spanaca , pa da ga nema u barazu ...
:shock:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 sep 2009, 02:52

omerbavarac je napisao/la:Jel bilo kakvih poklona od saveza kako se najavljivalo????
A-ha. Za 40 maraka koliko je kostala ulaznica, podijeli su nam nekakve papire od sparkase banke, da bi mogli sjesti na stolice, na kojima je bilo toliko prashine da se ni boja nije mogla raspoznati :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 sep 2009, 02:53

Mozel mi neko reci kakvo je bilo navijanje? Mnogi koji su bili na tekmu kazu da je bilo slabo. :|

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 sep 2009, 02:58

Tarik14 je napisao/la:Mozel mi neko reci kakvo je bilo navijanje? Mnogi koji su bili na tekmu kazu da je bilo slabo. :|
U prvom postu sam napisao.... Na Bilinom polju nikada loshije navijanje.
Osim onog ustaljenog skandiranja nista znacajnije....
Nego volio bi dok nisam zaspao, da nam se javi neko iz Mostara. Neko mi reche da je bilo vrlo zanimljivo dole :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 02:58

neko_iz_mase je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Jel bilo kakvih poklona od saveza kako se najavljivalo????
A-ha. Za 40 maraka koliko je kostala ulaznica, podijeli su nam nekakve papire od sparkase banke, da bi mogli sjesti na stolice, na kojima je bilo toliko prashine da se ni boja nije mogla raspoznati :)
A najavljivali zastave, salove i lopte da ce savez podijeliti. Bas steta, bio bi pravi gest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Savjetnik
Kontakt:

Post Postao/la Savjetnik » 10 sep 2009, 03:12

pozdrav za sve nase navijace ...
sto da kazem ,zadovoljan sam i malo zalim kao i svi za propustenim prilikama
na stadionu je bila ludnica,samo navijaci ostaju bez zraka i grla vjerujte ,
neka klima ubi ,evo mene grlo boli ,jos cigara mi nestalo u pola frke
to je dinamika,puno trcanja ,borba ,izgubi se covjek ,al iskreno pola njih je zacudjeno gledalo tekmu
da smo slusali ciru ,bosna bi slavila ,nasi lavovi su slusali i zato i jest 1:1 na srecu turaka ...
tako da sam u samom stadionu na pola frke ostao bez zivaca ,od ebenih sudija i sugavih turaka
turci su sretan narod,svi su danas postili i isli u dzamiju ,nevjerovatno u posljednjem trenutku
likovi intervenisu ...
nije nam se dalo nocas da slavimo ,al to ne znaci da necemo vec u iducoj utakmici-estonije
na kraju su turski navijaci ispali fer ,trznuli su 3 nasa navijaca
2 iz sarajeva ,jednog iz kaknja kuci ,to je divno za cuti...
ciri ,svim navijacima i nasim zmajevima ,svaka cast ...
trebali smo dobit al nema veze ,zato ce estonci da dobiju po guzi i mi idemo u baraz
ovo je bila nasa pobjeda ,nismo imali srece ...
al nista novo ,uvijek nas prati ta neka nesreca ...
nadam se da ce sreca jednom usretit ovaj narod u BiH ...
samo ne znam po meni je onaj Semih.ov start na Spahica za crvenog
il mi se ucinilo,ipak sam bio na suprotnoj strani ...
tj.iza gola demirela :)
pomocni sudije ,sve im ebem i glavnom isto
moraju nas ostetit ,lafo ofsajdi neki ma nidze veze
ja sam mislio da je i kod onog udarca dzeksa ofsajd ,to je i on mislio tako da je lagano sutirao a
demirel odbranio ...
vec treba mislit na estoniju ,na greskama se uci ,sad treba da dzeko nauci ,pokupio je virus
koji ga je odnio negdje u neki svijet ne moze da se vrati ,njemu hitno treba pomoc
ode covjek u slavu a to iskreno nije dobro ...
i naravno navijaci su znali sto nas ceka ako bacimo sto u teren ,al vidio sam da je tip pored mene nest bacio
al ne uprati ,ipak nisam dosao da budem policajac ,dosao sam da slavim :)
zao mi je sto nismo dobili da to svi proslavimo u zenici i kucama ,jer vako idemo u goste
bitno je da se plasiramo ,slavit cemo u svojim gradovima ,kucama komsijama
samo ne zelim da zadnja tekma protiv spanije bude odlucujuca ,
hocu da ostniji uzmemo 3 boda ,a turci neka navijaju za nas jbg
drago mi je da je hrvatska dobila petardu ,jer ovo ce ih naucit pameti
da se vec jednom spuste na zemlju ,previshe su i oni i bilic uzdignuti
i nek su ih englezi napucali ,molim boga da se na plasiraju dokle god kontaju da su
oni i njihovi igraci vrh svih vrhova ,eto vam 9 golova od engleza u dve tekme
vjerujem da se necete ni plasirat ,bilic vam ode
to volim
pozzz navijacima cijele BiH ,sirom evrope :)

Savjetnik
Kontakt:

Post Postao/la Savjetnik » 10 sep 2009, 03:19

i upamtite dobro rijeci o navijanju
bio sam tamo dosta loshe
nema pravih navijaca nego najvise onih
gledaju i kontaju ,shvatam neke al neke i ne
pola ih moze ostat bez glasnih zica al je to 15.000 ljudi ...
a nema se tu nista kontat deri se luduj i tu su rezultati
tako je u svakom poslu ,sto se neces 100% angazovat neces ga ni uradit kvalitetno
bilo kako bilo ja zadovoljan ...
samo savez napolje ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 03:25

Genghis je napisao/la:Sve je odlicno , svaka cast momci, protiv 3 selekcije u Europi smo igrali takav fudbal u prvom poluvremenu, da bih prije rekao da smo mi 3. , a ne oni. Ipak u drugom poluvremenu oni su malo "dosli sebi" te stvorili nekoliko veoma dobrih prilika, ali na svu srecu sve je proslo uredu ... U najmanju ruku smo zasluzili ovdje bod, treba biti realan i reci da smo ih nadigrali na sredini terena totalno, isto kao i oni nas u Istanbulu ... ali eto sta je tu je , bod ko zgrada, idemo u Estoniju po nova 3 boda i da zavrsimo sa time ... jedino mi malo "palo" u oko onaj bezvezni zuti karton Misketa, on izgleda ne zna da se ti kartoni prenose i u baraz, a i na svjetsko aBd ako se plasiramo, a zamislite da dobije on jos jedan karton protiv Estonaca ili Spanaca , pa da ga nema u barazu ...
Logika ako ga dobije protiv Estonije naravno da ce biti u barazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 03:28

evo pratim turske forume,turci nam uglavnom cestitaju i porucuju da navijaju za nas u Africi :D Terimu jebu sve,,,nije popularan u Turskoj :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 sep 2009, 03:31

Savjetnik je napisao/la:i upamtite dobro rijeci o navijanju
bio sam tamo dosta loshe
nema pravih navijaca nego najvise onih
gledaju i kontaju ,shvatam neke al neke i ne
pola ih moze ostat bez glasnih zica al je to 15.000 ljudi ...
a nema se tu nista kontat deri se luduj i tu su rezultati
tako je u svakom poslu ,sto se neces 100% angazovat neces ga ni uradit kvalitetno
bilo kako bilo ja zadovoljan ...
samo savez napolje ...
Da, da.Slazem se potpuno.
Ne omalovazam nikoga, mada se mora reci, da je ovo bila jedna od rijetkih utakmica da je na tribinama bilo vishe od 30% tako reci navijaca, koji ne znaju nabrojati 10 igraca u reprezentaciji.
Kazem to jer igrom slucaja bio na zapadu, i kada se uvjezbavalo ono skandiranje, dobar broj momaka je smusheno pitao koji Elvir... :oops:
Razlog je i u tome da su cijene ulaznica bile astronomske za nashe uslove, i da dobar broj ljudi nije bio u mogucnosti da dodje.
Samo mi zao onih tapkarosha :) Zapad isho ko halva za 30 maraka :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 sep 2009, 03:42

bosnia_rules je napisao/la:evo pratim turske forume,turci nam uglavnom cestitaju i porucuju da navijaju za nas u Africi :D Terimu jebu sve,,,nije popularan u Turskoj :mrgreen:
A Bogami na turskim forumima koja ja posmatram oni pisu kako je sudenje bilo katastrofalno te kako su oni trebali da pobjede. :roll:

Mozemo mi pricati sta god hocemo ali gotovo sam uvjeren da Turci nece navijati za nas budemo li se plasirali na SP. Volio bih kad bi grijesio ali...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 10 sep 2009, 03:47

Ma vala meni je bilo dobro navijanje.Da su tu bili fanatikosi oni bi jos malo podgrijali atmosferu,ali sad reci da je navijanje prelose malo pretjerujete..Cudi me da niko stadion ne spominje.Pa ono je stvarno strava uradjeno.svaka im cast.Jos oni reflektori ispod krova stvarno daju dobar efekat..
A za igru je sve receno.Samo da fizicki ne padnemo u zadnjih 20 min bilo bi perfektno..Znaci sljedeci mjesec nek rade na kondiciji i bit ce to udure ;)

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 03:58

Tarik14 je napisao/la:
bosnia_rules je napisao/la:evo pratim turske forume,turci nam uglavnom cestitaju i porucuju da navijaju za nas u Africi :D Terimu jebu sve,,,nije popularan u Turskoj :mrgreen:
A Bogami na turskim forumima koja ja posmatram oni pisu kako je sudenje bilo katastrofalno te kako su oni trebali da pobjede. :roll:

Mozemo mi pricati sta god hocemo ali gotovo sam uvjeren da Turci nece navijati za nas budemo li se plasirali na SP. Volio bih kad bi grijesio ali...
To govore svugdje,oni vjeruju da su oni bili bolji(svako svoje hvali) i da su lako mogli pobjediti ali su navodno imali sudiju protiv sebe i nimalo srece,takodjer napadaju Terima,i Volkana :mrgreen: ...ali kazu da ce u Africi,ako Turska ne uspije,,navijati za Bosnu

Eto iskreno oni su igrali ekstra danas,i to samo dokazuje koliko smo mi dobro igrali jer nas nisu uspjeli pobjediti,a ipak je to Turska,,jedna od vecih fudbalskih zemalja .Trebamo biti ponosni

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 sep 2009, 04:05

ma djaba sve meni krivo sto nismo dobili,ko ce sad cupat kosu jos mjesec do estonije :roll:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 sep 2009, 04:06

bosnia_rules je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:

To govore svugdje,oni vjeruju da su oni bili bolji(svako svoje hvali) i da su lako mogli pobjediti ali su navodno imali sudiju protiv sebe i nimalo srece,takodjer napadaju Terima,i Volkana :mrgreen: ...ali kazu da ce u Africi,ako Turska ne uspije,,navijati za Bosnu

Eto iskreno oni su igrali ekstra danas,i to samo dokazuje koliko smo mi dobro igrali jer nas nisu uspjeli pobjediti,a ipak je to Turska,,jedna od vecih fudbalskih zemalja .Trebamo biti ponosni
Tako je!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 04:09

Tarik14 je napisao/la:

Ko da nam treba njihovo navijanje!!!!! Imamo mi dovoljno naseg Bosanskog naroda koji ce navijati za svoju zemlju. Turci se mogu pusit i ljutit koliko hoce, ali su trenutno ispod nas!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 sep 2009, 04:40

Jedino mi je krivo kako smo onako naivno navijali za Tursku tokom EP 2008. :roll:

aydin_galatasaray
Kontakt:

Post Postao/la aydin_galatasaray » 10 sep 2009, 04:46

hello again,,i have to say you were good,i was impressed,but im still sure it all was more luck,you just had more luck then we had,,we still have a chance,even though its a litle one ;)

good luck in South Africa arkadaşlar

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.