Ja baš mislim da ukoliko se on bude pitao, baš neće otići poslije ovoga...više vjerujem da bi otišao da je osvojio Ligu ili LP...sad zasad je heroj Barce, zaista...ukoliko sad ode - većina će ga prozvat' kukavicom, i ostat' će zapamćen kao takav...što jest jest...sam je rekao da voli izazove, kud će mu veći izazov sad od ovog?Raul_64 je napisao/la:
ako Guardiola ode,e onda je problem.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Evo šta o tome misli predsjednik Bayerna.Adi_Zepce je napisao/la:Pa i ova La Massija je velika farsa.Kada kazu Puyol dijete Barce,a covjek u tu njihovu akademiju dosao sa 17 godina.Znamo svi vrlo dobro da su igraci vec u tim godinama dobro formirani.Saurman je napisao/la:Zato što žive na kreditima, svake sezone bilježe minuse bez obzira na rezultate a ulažu po stotine miliona pored La Masije.Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura
Ja se nadam nekoj promjeni u politici Španjolske da ovi "kreditasi" iz Madrida i Barce dozive sudbinu ostalih timova pa da vide kako je.
Uli Hoeness : Neprihvatljivo je da Real i Barselona troše ogromne pare na transfere,a ne plaćaju porez na njih,dok svi drugi u Europi plaćaju.Time se stiče nezakonita prednost u odnosu na druge klubove.I onda kada španska ekonomija dospije u probleme i ogromne dugove, Španci traže pomoć od Njemaca i njemačkih poreskih obveznika,koji redovno plaćaju porez.To je apsurd nad apsurdima.I onda se ljudi čude otkud odjednom takav uspjeh španskih klubova poslijednjih godina.Eto kako-izigravanjem zakona i poreskim mahinacijama,u čemu su Španci vrlo slični svojoj južnjaćkoj braći Grcima.Pod hitno je potrebno uvesti pravila finansijskog fer pleja,kako bi svi klubovi poslovali pod jednakim i fer uslovima,a ne da neki budu privilegovani,poput Reala i Barselone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
**** boga i ovakav fudbal!
al nema veze... samo lagano pjevusim: kup kup kup je nas
(brkin mali)
al nema veze... samo lagano pjevusim: kup kup kup je nas
(brkin mali)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Mene samo zanima kako ti znas koliki je iznos duga, kad je recimo predsjednik Barcelone morao zaposliti experta za te stvari da bi dobio tu informaciju?Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Mene samo zanima kako ti znas koliki je iznos duga, kad je recimo predsjednik Barcelone morao zaposliti experta za te stvari da bi dobio tu informaciju?Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura
DOK ŠPANJOLSKI nogomet proživljava vjerojatno najsjajnije trenutke u povijesti, klubovi iz Primere grcaju u dugovima. I to ne samo oni s dna, nego Real i Barcelona. Prema posljednjim podacima, Real je dužan 589 milijuna eura, a Barcelona 578. Dugovi su ima tako zasjenili prihode jer su Madriđani prošle sezone prijavili 479 milijuna zarade, a Katalonci 450.
Pa po onome sto procitamo.Nemoj samo reci da nisi citaoxaviesta je napisao/la:Mene samo zanima kako ti znas koliki je iznos duga, kad je recimo predsjednik Barcelone morao zaposliti experta za te stvari da bi dobio tu informaciju?Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cao cao,kvazi navijaci,vozdrica,ne volim ni Chelsea,al zbog kvazi navijaca Barcelone...vozdrica....ljudi vas nadigrali i to je to..ende...ekipa koja ne uzme ni jedan trofej u sezoni..to je prosjecna ekipa...ende..kraj....cao
maknadi je napisao/la:Cao cao,kvazi navijaci,vozdrica,ne volim ni Chelsea,al zbog kvazi navijaca Barcelone...vozdrica....ljudi vas nadigrali i to je to..ende...ekipa koja ne uzme ni jedan trofej u sezoni..to je prosjecna ekipa...ende..kraj....cao

Laku noć ljudi, ovo je ipak previše, šta sve nećeš pročitat'

Samo dvije godine ranije dok je Laporta bio na vlasti govorilo se da je Barca duzna nekih 150 miliona najvise. Pa ga Sandro optuzio za lazno predstavljanje duga.Saurman je napisao/la: DOK ŠPANJOLSKI nogomet proživljava vjerojatno najsjajnije trenutke u povijesti, klubovi iz Primere grcaju u dugovima. I to ne samo oni s dna, nego Real i Barcelona. Prema posljednjim podacima, Real je dužan 589 milijuna eura, a Barcelona 578. Dugovi su ima tako zasjenili prihode jer su Madriđani prošle sezone prijavili 479 milijuna zarade, a Katalonci 450.
Sada se vodi krivicni postupak protiv Laporte, i mnoge stvari nisu ni izbliza onakve kakvim se cine.
Pa i ti si kao navijac Valencije vjerovatno cuo razlicite price o dugovanjima. Nikada se sa sigurnoscu ne zna koliko je klub zaduzen, koliko je vratio duga itd. Jedino ako si jako blizak klubu, pa imas te informacijeAdi_Zepce je napisao/la: Pa po onome sto procitamo.Nemoj samo reci da nisi citaoDobro znam da ces reci da nevjerujes,ali ok i sam znas da su Barca i Real zaduzeni k'o Grcka.

Heh nisam blizak,ali znam sigurno da je Valencia manje zaduzena od Barce i da je jedan od rijetkih klubova Primere koji godišnje posluje u plus,a opet nema vise od 20 miliona za transfer.Dok Barca ima po 50 milion i vise za transfere,a sigurno je u dugu preko 400 miliona.xaviesta je napisao/la:Pa i ti si kao navijac Valencije vjerovatno cuo razlicite price o dugovanjima. Nikada se sa sigurnoscu ne zna koliko je klub zaduzen, koliko je vratio duga itd. Jedino ako si jako blizak klubu, pa imas te informacijeAdi_Zepce je napisao/la: Pa po onome sto procitamo.Nemoj samo reci da nisi citaoDobro znam da ces reci da nevjerujes,ali ok i sam znas da su Barca i Real zaduzeni k'o Grcka.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ljepe banke Adi_zepce, ljepe banke
al do kada, to je bitno ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
xaviesta je napisao/la:Samo dvije godine ranije dok je Laporta bio na vlasti govorilo se da je Barca duzna nekih 150 miliona najvise. Pa ga Sandro optuzio za lazno predstavljanje duga.Saurman je napisao/la: DOK ŠPANJOLSKI nogomet proživljava vjerojatno najsjajnije trenutke u povijesti, klubovi iz Primere grcaju u dugovima. I to ne samo oni s dna, nego Real i Barcelona. Prema posljednjim podacima, Real je dužan 589 milijuna eura, a Barcelona 578. Dugovi su ima tako zasjenili prihode jer su Madriđani prošle sezone prijavili 479 milijuna zarade, a Katalonci 450.
Sada se vodi krivicni postupak protiv Laporte, i mnoge stvari nisu ni izbliza onakve kakvim se cine.
Naravno da stvari nisu iste nakon što je Laporta lagao o visini duga.
A i koliko je relevanto to oko dugovo Reala i Barce
jedna 0 manje,jedna 0 vise nece te klubove nista sprijecit da trose najvise i niko ih nece pitat za isto.
nego,nemojte skrecat s teme
koja crna sedmica brate,nepamtim ovo bar sto se tice barcelone.
znali su bit slabiji dosta ali ovako sve izgubiti e vala nisu.

jedna 0 manje,jedna 0 vise nece te klubove nista sprijecit da trose najvise i niko ih nece pitat za isto.
nego,nemojte skrecat s teme

koja crna sedmica brate,nepamtim ovo bar sto se tice barcelone.
znali su bit slabiji dosta ali ovako sve izgubiti e vala nisu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I sto Rosell preko svojih medija (Sport, EMD) plasira informacije o nekom ogromnom zaduzenju kako bi opravdao neke odluke, poput sponzorstva sa arapima i sl.Saurman je napisao/la: Naravno da stvari nisu iste nakon što je Laporta lagao o visini duga.
Uostalom svejedno, iza Barce stoji Katalonija (daleko najrazvijeniji dio Spanije) koja ima ogromne koristi od Barce

Joj Romaria kinga, sta ima 10 komadaRomariooo je napisao/la:ovoj otpadi kojoj treba zabraniti bavljenje fudbalom, do kraja treba uvaliti 10 golova

Zato ga i nema na forumu, jer valja i dalje te komadeigman je napisao/la:Joj Romaria kinga, sta ima 10 komadaRomariooo je napisao/la:ovoj otpadi kojoj treba zabraniti bavljenje fudbalom, do kraja treba uvaliti 10 golova:D:D

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:ovoj otpadi kojoj treba zabraniti bavljenje fudbalom, do kraja treba uvaliti 10 golova
Hegemonicar

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 25 apr 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
Je li se ti šališ ili ?xaviesta je napisao/la:I sto Rosell preko svojih medija (Sport, EMD) plasira informacije o nekom ogromnom zaduzenju kako bi opravdao neke odluke, poput sponzorstva sa arapima i sl.Saurman je napisao/la: Naravno da stvari nisu iste nakon što je Laporta lagao o visini duga.
Uostalom svejedno, iza Barce stoji Katalonija (daleko najrazvijeniji dio Spanije) koja ima ogromne koristi od Barce
Ima li negdje izjava Guardiole nakon konferencije ? Iskreno nadam se da ce produziti ugovor sa Barcom, mada u to licno ne vjerujem. Po meni Barca bi samo trebala dovesti lijevog beka (Jordi Alba) i jednog kvalitetnog stopera i ostaviti se nekih eksperimenata i igrati standardnu fomraciju 4-3-3 koja im je donijela toliko uspjeha.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.